ingriduska o koks pertepimas, toks kaip karamelinis, šokoladinis atrodo, toks naimnis
Cipciuk, aš kepdavau labai panašų tortuką į Stiklo šukes tik ten puse biskvito būdavo torto dugnui,o kita pusė supjaustyta kubeliais į grietinės ir Želė masę ir ant viršaus dar gerai nesustingus, tokia netvarkinga želė aš tą tortą vadinau tinginio, nes labai greit ir paprastai pasidarydavo.
Būtinai pabandysiu Stiklo šukes
QUOTE(lotute @ 2009 01 31, 14:42)
Sveikos panos, darau Ekrekerius, ar kaip jie ten vadinas na plikytus sausainelius, man per skysta tesla gavos, nes kai su svirkstu suspausdziu, gavos blynukai nesilaiko forma ka ne taip padariau? padekit, gal ta tesla i kamera reikejo ikist? ar ka
galbūt dideli kiaušiniai, per riebus sviestas, arba miltų per mažai, pabandyk kepti pagal mano receptą, turi gautis. Tešla eklerams gaunasi geltona, glotni, blizganti ir nekrenta nuo šaukšto, na tokia tikra plikytinė tešla, o aš pabandysiu šiandien MB iškepti pagal Cipciuką ekleriukų labai knieti pabandyti ar tokie pat gaunasi kaip maniškiai ar ne
QUOTE(Olesta @ 2009 01 31, 14:57)
galbūt dideli kiaušiniai, per riebus sviestas, arba miltų per mažai, pabandyk kepti pagal mano receptą, turi gautis. Tešla eklerams gaunasi geltona, glotni, blizganti ir nekrenta nuo šaukšto, na tokia tikra plikytinė tešla, o aš pabandysiu šiandien MB iškepti pagal Cipciuką ekleriukų labai knieti pabandyti ar tokie pat gaunasi kaip maniškiai ar ne
Na kiaušiniai normalūs sviestas 82 proc. Tešla gavosi geltona, glotni, nuo šaukšto tik su pirštu ejo nuimti, sunkiai krito o kokį kremą dėjai į vidų?
QUOTE(lotute @ 2009 01 31, 15:16)
Na kiaušiniai normalūs sviestas 82 proc. Tešla gavosi geltona, glotni, nuo šaukšto tik su pirštu ejo nuimti, sunkiai krito o kokį kremą dėjai į vidų?
man su 82 proc. nesigavo, išskysta tešla kaip ir Tau blynukai gavos, dėk Saulutės sviestą 72 % ir vidutinio dydžio kiaušinius
kremo receptas dviems eklerų normoms
QUOTE(Olesta @ 2009 01 31, 15:22)
man su 82 proc. nesigavo, išskysta tešla kaip ir Tau blynukai gavos, dėk Saulutės sviestą 72 % ir vidutinio dydžio kiaušinius
kremo receptas dviems eklerų normoms
kremo receptas dviems eklerų normoms
O pasufleruok, kaip man su margarinu atskiesti sviesta? nes turiu margarino vilniaus ir sviesto 82. nes man krautuve per toli
ir dar pasufleruok kur tavo receptuko ieskoti, nes esu tame ikarstyje
QUOTE(lotute @ 2009 01 31, 15:39)
O pasufleruok, kaip man su margarinu atskiesti sviesta? nes turiu margarino vilniaus ir sviesto 82. nes man krautuve per toli
ir dar pasufleruok kur tavo receptuko ieskoti, nes esu tame ikarstyje
ir dar pasufleruok kur tavo receptuko ieskoti, nes esu tame ikarstyje
receptas nuo iki yra čia tiesiog nežinau kaip atskiesti, gal tada reikėtų mažiau to 82 % dėti, man buvo pasakyta dėti 72 Saulutę, surizikavau dėti 82, nes irgi tingėjua į parduotuvę važiuoti, tai išėjo kiaušininiai blynukai, aš juos vis tiek iškepiau, suraitė šeimyna su likusiu kremu
QUOTE(Olesta @ 2009 01 31, 15:47)
receptas nuo iki yra čia tiesiog nežinau kaip atskiesti, gal tada reikėtų mažiau to 82 % dėti, man buvo pasakyta dėti 72 Saulutę, surizikavau dėti 82, nes irgi tingėjua į parduotuvę važiuoti, tai išėjo kiaušininiai blynukai, aš juos vis tiek iškepiau, suraitė šeimyna su likusiu kremu
ir mes suraitysim tuos blynukus
o padarius dabar simtalapi vel eisiu daryt plikytus, nes noriu ju labai ir dar kursiu vyniotini darysiu... rods joks balius, bet tiek prisigamisiu skanumynu busiu kaip
QUOTE(lotute @ 2009 01 31, 17:21)
ir mes suraitysim tuos blynukus
o padarius dabar simtalapi vel eisiu daryt plikytus, nes noriu ju labai ir dar kursiu vyniotini darysiu... rods joks balius, bet tiek prisigamisiu skanumynu busiu kaip
o padarius dabar simtalapi vel eisiu daryt plikytus, nes noriu ju labai ir dar kursiu vyniotini darysiu... rods joks balius, bet tiek prisigamisiu skanumynu busiu kaip
ne viena tokia būsit aš šią savaitę vien saldumynus gaminu, sakau jau reikia biškį pristabdyt aš irgi ką tik iš PC grįžau nusipirkau produktų Kuršėnų vyniotiniui
QUOTE(davija @ 2009 01 31, 14:11)
ingriduska o koks pertepimas, toks kaip karamelinis, šokoladinis atrodo, toks naimnis
Cipciuk, aš kepdavau labai panašų tortuką į Stiklo šukes tik ten puse biskvito būdavo torto dugnui,o kita pusė supjaustyta kubeliais į grietinės ir Želė masę ir ant viršaus dar gerai nesustingus, tokia netvarkinga želė aš tą tortą vadinau tinginio, nes labai greit ir paprastai pasidarydavo.
Būtinai pabandysiu Stiklo šukes
Cipciuk, aš kepdavau labai panašų tortuką į Stiklo šukes tik ten puse biskvito būdavo torto dugnui,o kita pusė supjaustyta kubeliais į grietinės ir Želė masę ir ant viršaus dar gerai nesustingus, tokia netvarkinga želė aš tą tortą vadinau tinginio, nes labai greit ir paprastai pasidarydavo.
Būtinai pabandysiu Stiklo šukes
Aš irgi taip kaip tu darau tik į vidų vaisių pripjaustau iš kompoto arba žalių,o kai būna braškių metas darau su braškėmis na labai skanu ir lengva pagaminti.Vietoj grietinės jei dėti jogurtą tai išvis vos ne "dietinis" torčiukas gaunasi
na ir as ka tik is PC nusiirkau produktu ir ryt is pat ryto bus gaminami eklerai, tikekimes pasiseks
cipciuk, aš su reikalu Gal prisimenat tokius tarybinius pyragėlius, ar bandeles, nežinau kaip pavadinti Kiek prisimenu jie iš biskvitinės tešlos, pertepti lyg ir sviestiniu kremu, apvalūs ir šiek tiek suploti, viršuj iš šokolado nupiešta spiralė ir pabarstyta riešutukais. Kaip man jie vaikystėje patikdavo Gal kartais esat kepusi ir galit pasidalinti receptu?