Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

Laba daug graziu nuotrauku wub.gif
Atsakyti
aciu,kad idejot nuotraukyte! 4u.gif nors pavadinima ir nelietuviskom raidem uzrasiau... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaelv @ 2009 01 30, 12:21)
aciu,kad idejot nuotraukyte! 4u.gif nors pavadinima ir nelietuviskom raidem uzrasiau... blush-anim-cl.gif

aš pataisau visus neteisingus smile.gif

nedėkojam, ir nesisakom kuri foto kieno!
iki balsavimo pabaigos to daryti negalima!
Atsakyti
jau 65 nuotrauku thumbup.gif
si nuortauka tokia fainute verysad.gif kaip jam ir jau salta fear.gif taip ir norisi apkabinti wub.gif
user posted image
si grazi bigsmile.gif ben is kur sniegas jau dangus melynas g.gif (mano nuomone prideta efektu su sniegu)cia tik mano nuomone be pikciu 4u.gif ir dar yra kitu nuotrauku kuri man atrodo prideta efektu blink.gif verysad.gif
user posted image
g.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 30 sausio 2009 - 13:02
user posted image

šita man labai wub.gif
Atsakyti
Kiek žiūriu tai kol kas favoritų nėra, nu jau pradedu laukti balsavimo biggrin.gif dar koks šimtukas nuotraukų galėtų įkristi hihihi.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 30, 12:56)

si grazi bigsmile.gif ben is kur sniegas jau dangus melynas

tai gal vejas papute mirksiukas.gif ir nuo medziu birejo 4u.gif

QUOTE(Lera @ 2009 01 30, 13:00)

labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 30, 12:56)
si grazi bigsmile.gif ben is kur sniegas jau dangus melynas  g.gif (mano nuomone

Sniegas nuo medžio byra, pvz.vėjui papūtus, toks natūralus gamtoje egzistuojantis efektas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 sausio 2009 - 13:35
QUOTE(Lera @ 2009 01 30, 13:00)
user posted image

šita man labai  wub.gif

drinks_cheers.gif Pritariu. Man taip primena vieną panoramą Kaune... Bet graži spalva... Kažkokia ji man stebuklinga, tokia, į kurią norisi pasižiūrėt ilgiau smile.gif
Atsakyti
ši miela wub.gif

user posted image
Atsakyti
Tai pirmas nuotrauku konkursas, kuriame as dalyvauju blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, o kodel mano nuotrauka yra tarp Neuzpildytu? As kazka blogai padariau? unsure.gif
Atsakyti