jau 48 nuotraukos o konkursas tik 2 diena gal ir bus 200 nuotrauku
si nuotrauka super
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 23:08)
si nuotrauka super
si nuotrauka super
Si uotrauka labai super
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 01 29, 20:32)
O sita pasakiska
Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2009 01 29, 17:40)
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 21:08)
si nuotrauka super
si nuotrauka super
Man irgi si patinka Galvoju kas cia per kalnagubriai, kol supratau kad cia masinos
Ruste, labai graziai pradejai tema, koks kurybiskumas
O as zieminiu nuotrauku neturiu Jau antra ziema gyvenam be sniego.
Na si karta pasitenkinsiu balsavimu
Man ši nuotrauka primena mane pačią Mano tėtis kai dirbo sibire tai yra parvežęs namo sibirinių laikų, tai pririšdavo prie rogių ir jos mus tampydavo
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 22:08)
si nuotrauka super
si nuotrauka super
Man ši foto laaabai graži. Niu, mamos už fotoparatų ir laukan... kos vaizdas už lango, tik fotografuotis
QUOTE(Viotinola @ 2009 01 30, 09:47)
Man ši foto laaabai graži. Niu, mamos už fotoparatų ir laukan... kos vaizdas už lango, tik fotografuotis
Aha,specialiai prisnigo per naktį .
Man labai gražios šios foto :
vai vai kaip fajna
aš jau ir pagalvojau kažką, kad gal jau bus koks konkursėlis, kaip džiugu, kad Bendraminčiuose paskelbta
tik bent jau aš tai laaaabai griežta būsiu, prisižiūriu mūsų lietuviukų autorių darbų orai.lt, fantastiškų gamtos ir ne tik fotkių būna, tai kol kas tik porą mano akį užkabino
taigi sėkmės visoms
aš jau ir pagalvojau kažką, kad gal jau bus koks konkursėlis, kaip džiugu, kad Bendraminčiuose paskelbta
tik bent jau aš tai laaaabai griežta būsiu, prisižiūriu mūsų lietuviukų autorių darbų orai.lt, fantastiškų gamtos ir ne tik fotkių būna, tai kol kas tik porą mano akį užkabino
taigi sėkmės visoms
QUOTE(Armana @ 2009 01 30, 10:16)
man irgi sitos labiausiai
O galima Musu gyvuno nuotrauka?
QUOTE(Taniushka @ 2009 01 30, 10:46)
O galima Musu gyvuno nuotrauka?
galima kieno nori.
šitas konkursas, kad dalyvauja visos nuotraukos, kad tik būtų žiema
tai gerai issiunciau
p.s dar vienas klausimas, as ten taisykles ir ka kaip daryti skaiciau skaiciau ir kaip supratau, jeigu mano nuotrauka yra prie nepatvirtintu bet salia jos nera jokiu krizeliu ir zodziu issiusti , tai ji issiusta patvirtinimui?
p.s dar vienas klausimas, as ten taisykles ir ka kaip daryti skaiciau skaiciau ir kaip supratau, jeigu mano nuotrauka yra prie nepatvirtintu bet salia jos nera jokiu krizeliu ir zodziu issiusti , tai ji issiusta patvirtinimui?