Na va, dabar visi mūsų balseliai atiduoti, kaip ir sakiau rinkaiusi vieną ne favoritę, bet labai artimą širdžiai
kita tik gamta
trečia su gyvūnais
kitas balsiukas atiduotas nuotraukytei kur išdrįso pasirodyti suaugusioji
ir dar vienas balsiukas kurį išrinko mano sūnus
eiliškumą surašiau atsitiktinį
Prabalsavau už man gražiausias foto
QUOTE(Gitatuka @ 2009 02 09, 19:41)
Prabalsavau už man gražiausias foto
Balsuok iš naujo
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 09, 20:48)
Balsuok iš naujo
Aha Kaip man patiko funkcija "As nebenoriu balsuot uz sia nuotrauka". Galima pasinaudot, jei nuomone pasikeite
QUOTE(Papugele @ 2009 02 09, 20:22)
Aha Kaip man patiko funkcija "As nebenoriu balsuot uz sia nuotrauka". Galima pasinaudot, jei nuomone pasikeite
karbynė matyt norėjo pasakyt, kad prabalsavimas reiškia balsavimą pro šalį
Pries pastatidama savo pirma nuotrauka konkurse as daug apie tai klausynejau pas savo pazistamus kaip viskas viksta ir man atsake-gali ne deti savo nuotrauku, jau ne karta jie state ir niekas niekada ne laimejo net 10 vietos priezastis tame, kad cia laimi tik profesionalu nuotraukos o ne paprasto megejo
tai as ir pagalvojau pabandysiu dalyvauti .ir isitikinau kad jie sake tiesa
paprastos nuotraukos gauna daugausiai 10 balsu o prafesionalo gauna daugiausiai, ju yra maziai bet jie laimi visada 3 pirmas vietas balsavimo metu skatina balsuoti kitus uz tam tikras nuotraukas sioje temoje.
ir istikruju nera cia teisybes,mes megejai tiesiog cia tam kad prabalsuoti ir papilditi nuotraukomis konkursus,perziurejau visus konkursus ir cia laimi tik tos pacios ar ju draugai ir tik keleta megeju
galvokite ka norite, as stebejau ne viena konkursa ir nesu akla
tai as Rustes vietoj ne statyciau cia foto profesionalu ir redaguotu(is akies matosi kad nuotraukos redaguotos,ar darytos profesionalu.ne sakant apie tai kad yra daug galimybiu patikrinti nuotraukas) , duociau galimybe kitiems save parodyti arba tiesiog padaryti konkursa ''megeju nuotrauku''
Prasau ne komentuoti,o is tiesu apsvarstyti tai!!!
tai as ir pagalvojau pabandysiu dalyvauti .ir isitikinau kad jie sake tiesa
paprastos nuotraukos gauna daugausiai 10 balsu o prafesionalo gauna daugiausiai, ju yra maziai bet jie laimi visada 3 pirmas vietas balsavimo metu skatina balsuoti kitus uz tam tikras nuotraukas sioje temoje.
ir istikruju nera cia teisybes,mes megejai tiesiog cia tam kad prabalsuoti ir papilditi nuotraukomis konkursus,perziurejau visus konkursus ir cia laimi tik tos pacios ar ju draugai ir tik keleta megeju
galvokite ka norite, as stebejau ne viena konkursa ir nesu akla
tai as Rustes vietoj ne statyciau cia foto profesionalu ir redaguotu(is akies matosi kad nuotraukos redaguotos,ar darytos profesionalu.ne sakant apie tai kad yra daug galimybiu patikrinti nuotraukas) , duociau galimybe kitiems save parodyti arba tiesiog padaryti konkursa ''megeju nuotrauku''
QUOTE(Gitatuka @ 2009 02 09, 19:41)
grynas pavyzdys, sitos nuotraukos
Aš pavz nė už vieną iš šio penketuko nuotrauką nebalsavau, nes man jo ne mielos širdžiai, bet kitiems jos labai gražios.
Aš pati esu tipiškiausia mėgėja ir dažnai būnu pirmame dešimtuke, nes dalyvauju ne su belekokiomis nuotraukoms. Nors pradžioje tikrai nekažkaip sekėsi, bet pradedu perprasti ko nori dauguma ir bandau pateikti tokią nuotrauka kuri kabintu daugiau nei tik mano draugus ar šeimos narius
Aš pati esu tipiškiausia mėgėja ir dažnai būnu pirmame dešimtuke, nes dalyvauju ne su belekokiomis nuotraukoms. Nors pradžioje tikrai nekažkaip sekėsi, bet pradedu perprasti ko nori dauguma ir bandau pateikti tokią nuotrauka kuri kabintu daugiau nei tik mano draugus ar šeimos narius
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 09, 21:37)
Iš šitų net už keturias balsavau Man jokio skirtumo, profai ar mėgėjai, man nesvarbu koreguota ar ne ir kaip tokia kokybė pasiekta. Aš matau galutinį rezultatą, kuris man patinka/nepatinka. Juk tikslas turi pateisinti priemones, o šiose fotkėse, leistinas priemones Taip kad neturėtų būt jokio pasipiktinimo, šitos foto tik paskatinimas temptis kitoms, kas neleidžia
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 09, 19:48)
atsiprašom....na, bet supratom apie ką kalbu
Papildyta:
Bet man jos pačios gražiausios, kodėl turėčiau balsuoti kitaip??
Na, bet nuomonių yra daug ir visokių, neverta net ginčytis
QUOTE(Gitatuka @ 2009 02 09, 21:59)
kodėl turėčiau balsuot kitaip??
nieks gi ir nesako kad turėtumėt
arba tiesiog padaryti konkursa ''megeju nuotrauku''
tai galim pasvarstyti. o kur ta riba tarp mėgėjo ir nemėgėjo. kas nuspręs, kad štai šita foto mėgėjo, o jau vat šita ne. kad ir šitam konkurse, yra nuotraukų, kur akivaizdžiai matyti, kad darytos mėgėjų, kai kurios tik tokios, kur tereikia paspausti mygtuką. yra ir tokių, kurios atrodo gana profesionaliai, bet galbūt darytos mėgėjo, kuris turi "gerą akį" plius išmano savo fotoaparato galimybes.
tai kur ta riba?
Reikia ne piktintis, o džiaugtis, kad konkursuose atsiranda vis kokybiškesnių foto. O dėl profesionalų... Ar jūs bent nutuokiate kiek iš tų jūsų vadinamų profesionalų yra tiesiog savamoksliai pamilę fotografiją ir įdėję pakankamai daug pastangų ir darbo, kad pagaliau gautųsi tai, kas gaunasi. Vaizdas, kuris mus džiugina, verčia žavėtis ir t.t. Kai kam gal įkvepia norą mokytis padaryti geriau nei lig šiol - t.y. ne tik spustelt mygtuką. Aš asmeniškai dėkinga tiems "profesionalams". Visi "profesionalais" netapsim, bet pykti, kad kažkas stengiasi ar domisi daugiau nei jūs - vaikiška. Ir absurdiška siūlyti išgrūsti iš FOTOkonkursų žmones, kurie myli fotografiją. Beje - kokybiška nuotrauka - nebūtinai profesionalo darbas, kad ir kaip sunku būtų patikėti Neverta dėl neužimamos vietos taip piktintis...