Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(nuostabumelis @ 2009 02 08, 15:20)

Bet šiaip tokio lygio fotkes dažniausiai gali išvysti tokiuose pasauliniuose fotosaituose kaip photosight.ru ar photo.net, o lietuviškuose fotopuslapiuose, kuriuose tenka dalyvauti, labai retai tokias grožybes išvysi.

Yra labai neblogų lietuviškų internetinių puslapių ... kuriuose deda nuotraukas tiek foto mėgėjai ,tiek profesionalai fotografai .Ir tokių kvapą gniaužiančių darbų pamatai ,kuriuos gali prilyginti aukščiausios klasės fotografijai bigsmile.gif

Nereikia nuvertinti ką turim smile.gif
Atsakyti

i 
pratryniau temą nuo spamo , kad užtektų paskui ir laimėtojus paskelbti
Atsakyti
bigsmile.gif o jau nuotraukyciu grazumas. net nepastebejau, kad ju 2 lapai. isrinkau 3 graziausias ir tik dtada radau kita lapa. doh.gif laimei , kad buvo galima 5 nuotraukas rinkti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, padekit blush2.gif kur visos nuotraukos, uz kurias galima balsuoti, nieko nebesuprantu ar sioj temoj kurios matosi uz tas ir galima balsuoti? blush2.gif
Atsakyti
Ši nuotrauka man pati pačiausia wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 08, 17:08)
Merginos, padekit  blush2.gif  kur visos nuotraukos, uz kurias galima balsuoti, nieko nebesuprantu ar sioj temoj kurios matosi uz tas ir galima balsuoti?  blush2.gif

pirmos žinutės apačioj yra nuoroda
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 08, 17:08)
Merginos, padekit  blush2.gif  kur visos nuotraukos, uz kurias galima balsuoti, nieko nebesuprantu ar sioj temoj kurios matosi uz tas ir galima balsuoti?  blush2.gif

http://www.supermama...c...ew&conid=90
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 08, 12:23)
Šį kartą leidau dukrai PAbalsuoti smile.gif

O dukra akivaizdžiai šuniukų mylėtoja biggrin.gif

Nežinau, man nebuvo sunku, balsai atiteko šitai ale "prifotošopintai", raudona apsnigtom mašinom, žirgui, šerkšno cerkvei ir va šitai user posted image. Puikios foto, respekc autorėms biggrin.gif
Atsakyti
Ale kokia Photoshop'o paranoja siaucia hihihi.gif

buna fotoprogamu ir kitokiais pavadinimais, jei ka biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Man ši nuotrauka tokia įdomi ir keista blink.gif , kažkoks susidvejinimas wacko.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 02 08, 18:06)
Man ši nuotrauka tokia įdomi ir keista blink.gif , kažkoks susidvejinimas wacko.gif

tai ten ir yra susidvejinimas. biggrin.gif cia dviguba ekspozicija, kai fotografuojamas kadras ant kadro. kai kurie fotoaparatai turi tokia funkcija.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 08, 18:11)
tai ten ir yra susidvejinimas.  biggrin.gif cia dviguba ekspozicija, kai fotografuojamas kadras ant kadro. kai kurie fotoaparatai turi tokia funkcija.

Ačiū karsta.gif , doh.gif jau galvojau vėl tas photoshopas lotuliukas.gif

Atsakyti