Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 07, 21:12)
o tai negalima buvo tos saulytės unsure.gif šiaip tai diena ir taip saulėta buvo

galima, galima...ir dvi ir tris. Ir apskritai viską kas į kadrą netilpo, kad tik natūraliai atrodytų laugh.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 07, 21:12)
o tai, kas jei toje minimoje fotkėje dabar suoliukai arba dėžė netikri? kaip žinoti?

laugh.gif

O jum nekilo mintis, kad kai kurie žmonės ir fotografuoti, ne tik photoshopu piešti moka? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 07 vasario 2009 - 21:33
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 07, 21:33)
O jum nekilo mintis, kad kai kurie žmonės ir fotografuoti, ne tik photoshopu piešti moka? laugh.gif

As irgi susimasciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 07 vasario 2009 - 21:37
man atrodo kad laimės berniukas su triušiuku arba apšaukti photoshopinimu suoliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 07, 21:28)
Sioje nuotraukoje apart kontrasto jokio kitokio photoshopinimo nematau smile.gif Ir nemanau, kad cia su muiline fotografuota biggrin.gif
nusibodo aiskintis doh.gif
nera tokiu zmoniu kad ne galetu pararyti kadra ax.gif mano dukra 1,4met. ir tai paspaus migtuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 07, 21:48)
nera tokiu zmoniu kad ne galetu pararyti kadra ax.gif mano dukra 1,4met. ir tai paspaus migtuka lotuliukas.gif

be abejo, o jei rezultatas geresnis nei jūsų ar kažkieno kito metinukei dukrai spustelėjus mygtuką, tai gali būt tik photošopas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 07 vasario 2009 - 22:04
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 07, 21:48)

Geras poziuris... biggrin.gif lotuliukas.gif
Zmones kurie moka fotografuoti, daro truputi daugiau nei nuspaudzia mygtuka- galvoja apie kompozicija, reguliuoja fotiko nustatymus, dar net atsinesa statyva ir uzdeda ant jo fotika ...o paskui buna apsaukiami photoshopinimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 07 vasario 2009 - 22:09
Išsirinkau visas pasakiškas nuotraukas biggrin.gif
Pasaka
user posted image
Jaukumas
user posted image
Ramybė
user posted image
Švelnumas
user posted image
Laisvė
user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2009 02 07, 20:46)
man atrodo kad laimės berniukas su triušiuku arba apšaukti photoshopinimu suoliukai  biggrin.gif

Man irgi atrodo kad berniukas su triusiuku, labai jau grazi ir jauki nuotraukyte wub.gif O tas suoliukas manes nesudomino apsauktas ar neapsauktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2009 02 07, 22:46)
man atrodo kad laimės berniukas su triušiuku arba apšaukti photoshopinimu suoliukai  biggrin.gif

Aš manau kad berniukas su triušiuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 07, 22:00)
Geras poziuris... biggrin.gif lotuliukas.gif 
Zmones kurie moka fotografuoti, daro truputi daugiau nei nuspaudzia mygtuka- galvoja apie kompozicija, reguliuoja fotiko nustatymus, dar net atsinesa statyva ir uzdeda ant jo fotika ...o paskui buna apsaukiami photoshopinimu biggrin.gif

Visiškai sutinku,jei žmogus domisi,jam įdomu ieškoti,geresnio apšvietimo,vietos iš kurios geriau kadras atrodyt,o ne kaip dauguma,pamatėm,patiko ir pliaukšt,nors ir tos pliaukšt turi savo žavesio.
Atsakyti
as tai dazniausiai autocorectu pasinaudoju blush2.gif bet Ruste yra rasius kad ji galima naudoti cool.gif
Atsakyti

ne nekilo, nes ne aš tą temą užvedžiau tongue.gif

ir iš vis kam ši tema? kas gali įrodyti, kad ten photoshopas? g.gif kurioje vietoje, prašome drąsiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 08 vasario 2009 - 10:57