Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

Kai Rustė pasakė kad bus žieminis konkursas tai iškart fotikas gavo darbo hihihi.gif dabar kompe virš 500 nuotraukų per kelias dienas padarytų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 29, 15:23)
Kai Rustė pasakė kad bus žieminis konkursas tai iškart fotikas gavo darbo hihihi.gif dabar kompe virš 500 nuotraukų per kelias dienas padarytų  blink.gif

iš kur sniego gavot?
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 15:21)

man sita idomi nuotrauka, is kus jie tiek turejo jiegu ir sniego ,pastatyti seni besmegeni ax.gif
user posted image

mes kai šitą besmegenį lipdėm prieš daug metų, tai oi daug kaimynų dirbo doh.gif biggrin.gif
pasirodom
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 01 29, 15:37)
mes kai šitą besmegenį lipdėm prieš daug metų, tai oi daug kaimynų dirbo doh.gif  biggrin.gif
pasirodom
po to nukrito i sona ,ane?!
gal toj nuotraukoi buvo forma apklijota sniegu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 29, 15:55)
po to nukrito i sona ,ane?!

kitą dieną jis stipriai į šoną pakrito g.gif džiaugiuosi, kad sugalvojau įamžint jį smile.gif
Atsakyti
user posted image

Kokia man šita graži thumbup.gif taip primena kaimą, senus mūsų senelius, belaukiančius užpustytame name, kol atvažiuosime ax.gif wub.gif
Atsakyti
o man ši labai wub.gif

user posted image
Atsakyti
super foto ir iš taip arti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 29, 15:35)
iš kur sniego gavot?

blink.gif kaip iš kur mastau.gif tagi sausio pradžioj sniego kalnai buvo biggrin.gif kaip tikroj sniego karalystėj mirksiukas.gif
Atsakyti
bet gi minėjot kad fotkinot tik apie konkursą pranešus g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 29, 20:00)

žiūrint kur gyvena smile.gif
gi yra tokių šalių, kur kalnai sniego būna ištisus metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 29, 20:00)

Ne taip mane supratot mirksiukas.gif Rustė dar sausio pradžioj buvo užsiminus kad laukia patvirtinimo iš Supermamos dėl žieminio konkurso rolleyes.gif tai mes dar sausio pirmom dienom kai iškrito labai daug sniego ir paveikslavomės wub.gif kai konkursas buvo tik planuojamas ax.gif
Atsakyti