Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 07, 15:52)
man ji irgi labai įstrigo, nu trūksta minimum 3 balsų, tai tikrai doh.gif  unsure.gif

skolinkis iš tų, kuriems liko biggrin.gif
Atsakyti
Man dar vienas balsas liko, bet pasiliksiu paskutinei dienai "pasiskaninti" ax.gif
o dabar prabalsavau už šias wub.gif
[attachmentid=169472] [attachmentid=169473] [attachmentid=169474] [attachmentid=169475]
Atsakyti
Pritrūkau balsų sad.gif
Atsakyti
Visiškai bevertė foto, net keista, kad ją patvirtino unsure.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 07, 17:44)
Visiškai bevertė foto, net keista, kad ją patvirtino unsure.gif  g.gif

user posted image

žiema, balta.....todėl ir patvirtino

asmeniškai man ji gal visai ir patiktų, jei būtų atviras langas. gal tas šalčio piešinukas ant jo iš ties yra gražus. tik dabar ne itin jis matosi
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 07, 17:44)
Visiškai bevertė foto, net keista, kad ją patvirtino unsure.gif  g.gif

kodel taip grieztai? ziemos elementas joje aiskiai matosi - nera pagrindo netvirtinti. o ir ideja visai gerai - juk sunku nufotografuoti apserksnijusi langa (tiek techniskai, tiek rakursa idomu rasti). manau, zmogus tiesiog pamate, jam pasirode grazu (o tai is tiesu yra grazu) ir nutrauke (bet va geresnes kokybes, fotografavimo kampo ir t.t. paieskot patingejo/nenorejo/pagaliau ne visi tam turi galimybiu, laiko ir t.t.)
Atsakyti
Jau pareiga atlikau ax.gif

Vos pamacius isimylejau wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Vaikiuko emocija biggrin.gif ir zinoma kokybiska foto ax.gif
user posted image

Nuostabus ziemiskas vaizdelis...
user posted image

Idomus kadras thumbup.gif
user posted image

Tikra ramybe rolleyes.gif (ir priestarauju kas sake, kad cia photoshopo daug...matosi fotografuota zmogaus nusimanancio ka daro, itariu kad nuo statyvo ilgu islaikymu. O photoshopo cia tik tiek kad kontrastas pareguliuotas...kas yra leidziama konkurse
user posted image
Atsakyti
Nujaučiu kad jau žinau pirmos vietos laimėtoją, kaip iš pat pradžių ir pagalvojau, vos pamačius tą fotkę wub.gif
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 02 07, 19:03)
Tikra ramybe rolleyes.gif (ir priestarauju kas sake, kad cia photoshopo daug...matosi fotografuota zmogaus nusimanancio ka daro, itariu kad nuo statyvo ilgu islaikymu. O photoshopo cia tik tiek kad kontrastas pareguliuotas...kas yra leidziama konkurse
user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
prabalsavau:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 02 07, 17:49)
žiema, balta.....todėl ir patvirtino

asmeniškai man ji gal visai ir patiktų, jei būtų atviras langas. gal tas šalčio piešinukas ant jo iš ties yra gražus. tik dabar ne itin jis matosi

drinks_cheers.gif man tai patiktų jei nebūtų žaliuzės, kuri vaizdą užstoją g.gif bet pati idėja - šerkšno piešinys ant lango - visai miela bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 07, 18:03)
user posted image

pritariu... čia labai paprastas vaizdelis, tik tam tikras kampas, iš apačios paimtas ir spalvos nutaikytos, gal ir "atidirbtos", bet šalinti triukšmus, kontrastuoti ir pan. niekam neuždraustą, bet tikrai nemanau, kad kažkas būtų "įsodinta" į tą foto g.gif na nebent šiukšlių dėžė g.gif bet šiaip na ir kas? tegu, juk tai žmogaus menas, vieni fotkina paprasčiausiai vaikus, kiti kažką daugiau mąsto...
aš per vieną konkursą savo fotkę irgi pakoregavau, padariau iš kitos pusės vaizdą, nes taip kažkaip geriau žiūrėjosi ir kadangi fotkė buvo tokia nuotaikinga, šviesi ir taip, tai įdėjau į kamputį tipo saulę, kaip spindulius, kaip blyksnį ax.gif atrodė labai natūraliai, o visa kita fotkėje buvo natūralu, mano manekenas ir kur jis sėdėjo buvo tikra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 07, 18:31)
pritariu... čia labai paprastas vaizdelis, tik tam tikras kampas, iš apačios paimtas ir spalvos nutaikytos, gal ir "atidirbtos", bet šalinti triukšmus, kontrastuoti ir pan. niekam neuždraustą, bet tikrai nemanau, kad kažkas būtų "įsodinta" į tą foto g.gif na nebent šiukšlių dėžė g.gif bet šiaip na ir kas? tegu, juk tai žmogaus menas, vieni fotkina paprasčiausiai vaikus, kiti kažką daugiau mąsto...
aš per vieną konkursą savo fotkę irgi pakoregavau, padariau iš kitos pusės vaizdą, nes taip kažkaip geriau žiūrėjosi ir kadangi fotkė buvo tokia nuotaikinga, šviesi ir taip, tai įdėjau į kamputį tipo saulę, kaip spindulius, kaip blyksnį ax.gif atrodė labai natūraliai, o visa kita fotkėje buvo natūralu, mano manekenas ir kur jis sėdėjo buvo tikra smile.gif

be reikalo taip pasididziuodama ta pasakojate. siaip savaime manipuliacijos nieko blogo ar gero, tiesiog SM konkursu taisykles to neleidzia, ir jas reikia gerbti. uz ju pazeidimus nuotrauka salinama is konkurso.
Atsakyti