Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

Aš tai už 2 tikrai žinau kad balsuosiu bet dabar reikia dar 3 išsirinkti ir taip sunku doh.gif
Atsakyti
mergaitės, būsiu negera, bet nerašykite PRAbalsuoti smile.gif
priešdėlis Pra- reiškia veiksmą pro šalį... geriau balsuokime, pabalsuokime, bet taikliai cool.gif
Atsakyti
Na va jau pabalsavau smile.gif tik vieną nuotrauką tokią gražią radau,bet deja kai jau buvau už visas pabalsavus doh.gif
Atsakyti
prasideda bash.gif

! 
už taisyklių nesilaikymą, ir agitavimą balsuoti, pašalinama nuotrauka iš konkurso

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 07 vasario 2009 - 12:00
QUOTE(Rico @ 2009 02 07, 11:05)
Prabalsavau, bet specialiai ne uz favorites  blush2.gif juk smagu gauti nors viena kita balseli, jos ir taip surinks simtus balsu  blush2.gif

aš ir taip dariau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsena. @ 2009 02 07, 11:33)
Na va jau pabalsavau smile.gif tik vieną nuotrauką tokią gražią radau,bet deja kai jau buvau už visas pabalsavus doh.gif

tai galima balsus keisti smile.gif
nueini ant tos, už kurią balsavai (prie jos matysis rankytė rodanti liuksą) ir ten reikia paspausti "nenoriu balsuoti už šitą nuotrauką" ir galima tada balsuoti už kitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 07, 13:02)
tai galima balsus keisti smile.gif
nueini ant tos, už kurią balsavai (prie jos matysis rankytė rodanti liuksą) ir ten reikia paspausti "nenoriu balsuoti už šitą nuotrauką" ir galima tada balsuoti už kitą smile.gif

Ačiū,nežinojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsena. @ 2009 02 07, 12:06)
Ačiū,nežinojau ax.gif

gal ir daugiau kas nežino g.gif

iki balsavimo pabaigos galima taip daryti smile.gif
Atsakyti
ATIDAVIAU JAU VISUS SAVO BALSUS,UZ TIKRA,BALTA ZIEMA biggrin.gif
Atsakyti
O aš balsavimui radau dar vieną gal ne tiek čia susvarstytą biggrin.gif , ne taip storai sniegu užverstą, bet taip pat labai jaukią. smile.gif Balsavau ir už favorites ir už ne. Už tas, kurios man gražios ir mielos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 07 vasario 2009 - 12:20
ir as jau balsavau, pioneer.gif nu faina kai galima issirinkt net 5 , o ne 3 patikusias foto thumbup.gif
Atsakyti
Pabalsavau smile.gif
Balsavau uz tas kurias pasirinko dukryte biggrin.gif
Neradau savo vienos favorites uz kuria norejau balsuoti, ar praziurejau g.gif Kur merginos su suniu nuotrauka?
Atsakyti