Aš tai už 2 tikrai žinau kad balsuosiu bet dabar reikia dar 3 išsirinkti ir taip sunku
mergaitės, būsiu negera, bet nerašykite PRAbalsuoti
priešdėlis Pra- reiškia veiksmą pro šalį... geriau balsuokime, pabalsuokime, bet taikliai
priešdėlis Pra- reiškia veiksmą pro šalį... geriau balsuokime, pabalsuokime, bet taikliai
Na va jau pabalsavau tik vieną nuotrauką tokią gražią radau,bet deja kai jau buvau už visas pabalsavus
QUOTE(Rico @ 2009 02 07, 11:05)
Prabalsavau, bet specialiai ne uz favorites juk smagu gauti nors viena kita balseli, jos ir taip surinks simtus balsu
aš ir taip dariau
QUOTE(Šypsena. @ 2009 02 07, 11:33)
Na va jau pabalsavau tik vieną nuotrauką tokią gražią radau,bet deja kai jau buvau už visas pabalsavus
tai galima balsus keisti
nueini ant tos, už kurią balsavai (prie jos matysis rankytė rodanti liuksą) ir ten reikia paspausti "nenoriu balsuoti už šitą nuotrauką" ir galima tada balsuoti už kitą
QUOTE(Rustė @ 2009 02 07, 13:02)
tai galima balsus keisti
nueini ant tos, už kurią balsavai (prie jos matysis rankytė rodanti liuksą) ir ten reikia paspausti "nenoriu balsuoti už šitą nuotrauką" ir galima tada balsuoti už kitą
Ačiū,nežinojau
QUOTE(Šypsena. @ 2009 02 07, 12:06)
Ačiū,nežinojau
gal ir daugiau kas nežino
iki balsavimo pabaigos galima taip daryti
ATIDAVIAU JAU VISUS SAVO BALSUS,UZ TIKRA,BALTA ZIEMA
ir as jau balsavau, nu faina kai galima issirinkt net 5 , o ne 3 patikusias foto
Pabalsavau
Balsavau uz tas kurias pasirinko dukryte
Neradau savo vienos favorites uz kuria norejau balsuoti, ar praziurejau Kur merginos su suniu nuotrauka?
Balsavau uz tas kurias pasirinko dukryte
Neradau savo vienos favorites uz kuria norejau balsuoti, ar praziurejau Kur merginos su suniu nuotrauka?