Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(ediper @ 2009 02 06, 17:23)
agha pavadinimas gerulis  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

man ir nuotrauka faina bigsmile.gif na aišku iš tos pačios serijos kaip ir apšalusios uogos gėlės ar apšerkšniję žaisliukai ant eglutės, bet gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 06, 16:31)

Aukštoji mada. ©Kolekcija Žiema 2009
By Šerkšnas

patiko pavadinimas mirksiukas.gif

ne tik pavadinimas jeginis, bet ir nuotrauka nuostabi wub.gif

su tais pedsakais tai geras detektyvas biggrin.gif
Atsakyti
Oooo, ziuriu jau pedsakai isaiskinti biggrin.gif Ruste pasistengei thumbup.gif Man irgi buvo mintis paieskoti, bet maze visai neleidzia prie kompo prilysti, tai kaip vagis koks priselinu, kol nepamato doh.gif
Atrodo kad tie pedsakai kazkokio grauziko, nes labai jau smulkuciai, nors gal tik nuotraukoje taip atrodo. Niu, koks sekantis detektyvas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo July: 06 vasario 2009 - 20:28
smagiai pasiskaičiau pėdsakų aiškinimosi įmatumus biggrin.gif thumbup.gif
Dar visas apžiūrėjau foto, na man reik 9 balsų blush2.gif cool.gif Kaip sunku išsirinkt
Atsakyti
va ši tikrai gaus mano balsą bigsmile.gif tokia įdomi foto rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
o man tai labai lengva bus prabalsuoti,nes ilgai svarsčiau kaip, už ką ir t.t. doh.gif tai nutariau balsuoti už tokias foto kurios mano akim žiūrint yra originalesnės už kitas, kažkuo išsiskiriančios ir neturi panašumų su kitom foto rolleyes.gif tai laisvai tilpsiu į tuos 5 balsus irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip gaila,kad naujokams neleidziama balsuoti....... huh.gif angel_sadangel.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidaelv: 07 vasario 2009 - 00:48
QUOTE(vaidaelv @ 2009 02 07, 00:46)
kaip gaila,kad naujokams neleidziama balsuoti....... huh.gif  angel_sadangel.gif  verysad.gif

Parašyk dar vieną žinutę ir leis biggrin.gif
Atsakyti
As jau pabalsavau thumbup.gif Kaip ir sakiau balsavau uz tas, kurios "uzkabina" kazkuo smile.gif Visai lengvai isitekau su 5 balsais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teira: 07 vasario 2009 - 10:11
o aš pasimečiau tarp daugybės foto ir nubalsavau tik už dvi blush2.gif
Atsakyti
Prabalsavau wub.gif
Atsakyti
Prabalsuota pioneer.gif
Atsakyti
Prabalsavau, bet specialiai ne uz favorites blush2.gif juk smagu gauti nors viena kita balseli, jos ir taip surinks simtus balsu blush2.gif
Atsakyti