Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(July @ 2009 02 06, 15:38)
Taip niekas ir neatsake kieno cia pedsakai  biggrin.gif 

man rodos paukštis urvan nelįstų, o graužiko negi tokios ilgos kojos kad pilvas sniego nelietė g.gif
man šis detektyvas daug įdomesnis nei kokie ten buvo mašinos numeriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 06, 15:54)
jei jau įdėjo, tai sąžinės nebuvo ir nerasi, įduok ir viskas 4u.gif gėda yra ne įduoti žmogų, o gėda yra vogti svetimas fotkes ir įdėti jas kaip savo doh.gif

įduoti yra viena, o įrodymai kas kita...
jei nėra įrodymų, kad nuotrauka iš ineto (norodos konkrečios), tai ir nieko padaryti negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 06, 15:54)
jei jau įdėjo, tai sąžinės nebuvo ir nerasi, įduok ir viskas 4u.gif gėda yra ne įduoti žmogų, o gėda yra vogti svetimas fotkes ir įdėti jas kaip savo doh.gif

nesena patirtis parodė, kad reiktų pradžioj pamąstyt ar negali būti pačios autorės kitur įdėta foto wink.gif neseniai irgi buvau nepelnytai bandyta apliet purvais neva pasisavinau foto iš neto.
nugi nesmagus jausmas eina sau, kai žinai teisybę...
taip ir liko man neatsakytas klausimas ar kažkas tikrai kažkur nuvogęs iš Sm mano foto kitur publikavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 06, 16:38)
žinotumėt kiek visko aš randu  cool.gif

ir kaip ginasi paskui, kad čia nevogta nuotrauka...kol nesudedu nuorodų...
suprantu, būna, kad realiai nežino, nepaskaito taisyklių, prisipažįsta, atsiprašinėja... bet yra tokių, kurios nemato tame jokio nusikaltimo...

labai jau nori apdovanojimu turbut biggrin.gif bet visi zinom,su melu toli nenuvaziuosi rolleyes.gif
Atsakyti
ar visi fotokonkursai sicia su tokiom intrigom ir detekyvais?ar tik sis?va,pirmas,kuriuo susidomejau, ir kuo toliau, tuo idomiau darosi. hihihi.gif
Atsakyti
niu suintrigavote su tais pedsakais bigsmile.gif o man atrodo,kad jie ne tikri g.gif blush2.gif neisivaizduoju,koks cia vaiksciotojas galetu buti? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2009 02 06, 15:38)
Man rodos, kad cia tokio smulkaus pauksciuko, kuris straksi, o gal klystu g.gif
labai panašų lapes pėdos ax.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidaelv @ 2009 02 06, 16:05)
ar visi fotokonkursai sicia su tokiom intrigom ir detekyvais?ar tik sis?va,pirmas,kuriuo susidomejau, ir kuo toliau, tuo idomiau darosi. hihihi.gif

visi, kuriuos aš sekiau smile.gif tą prasme turiu omeny jų eiga sekiau, o ne kažką šiaip biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaelv @ 2009 02 06, 17:05)

ir man idomu biggrin.gif
ale gi moteru tokia priederme ,visur izvelgt ,ka nors biggrin.gif o jei nieko nera,tai vis vien reikia surast lotuliukas.gif niu bet taip juk idomiau rolleyes.gif

ale tikrai kieno ten tie pedsakai?! g.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu lūšiu tuoj is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.s. tadiagrama gerule mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
tie pėdsakai matyt tikrai nykštuko kokio laugh.gif
jau ryt balsavimas - kaip laukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2009 02 06, 17:12)
tie pėdsakai matyt tikrai nykštuko kokio laugh.gif
jau ryt balsavimas - kaip laukiu  thumbup.gif

arba lapes su kojukais ( ar kaip ten tos ilgos medines kojos rolleyes.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 06, 15:10)
Na jau ką ką, bet užsnigt kuo lygiausiai (ypač po gausaus snigimo) kaip tik gali.

gali ir dar kaip gali uzsnigt lygiai, zinau puikai, na bet taip pasikartojanciai su dryziukais (as ziuriu konkreckiai i viena vieta) biggrin.gif
viskas oki, mes asmeniskai susiimsim su nuotraukos autorium, ten ir pasimusim, ir jei bus PS naudota, viena as tesuzinosiu biggrin.gif O autorius man bonka sampes statys alc.gif

QUOTE(ediper @ 2009 02 06, 16:07)
niu suintrigavote su tais pedsakais  bigsmile.gif o man atrodo,kad jie ne tikri  g.gif  blush2.gif neisivaizduoju,koks cia vaiksciotojas galetu buti? g.gif bigsmile.gif

ziuriu ne vien man paranoja lotuliukas.gif
Atsakyti