Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(Rustė @ 2009 02 06, 16:21)
12. Jei bus nustatyta, jog dalyvis, prisiregistravęs skirtingais vardais (nick'ais) mėgina dalyvauti konkurse su dviem ar daugiau nuotraukų, arba "pasiskolina" svetimą nuotrauką iš interneto, jis baudžiamas įspėjimu bei netenka teisės dalyvauti 10 -yje būsimų fotokonkursų iš eilės.

aciu uz atsakyma, taip ir maniau 4u.gif tegu lieko to zmogaus sazinei,tikiuosi,tas kas idejo svetima nuotraukele,skaito siuos aptarimus
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2009 02 06, 15:17)
man idomu, ar galima det ir ne savo nuotraukas, ta prasme paimtas is interneto? g.gif

taigi parašyk Rustei až su įtarimais ir išsiaiškins.
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2009 02 06, 15:24)
aciu uz atsakyma, taip ir maniau 4u.gif tegu lieko to zmogaus sazinei,tikiuosi,tas kas idejo svetima nuotraukele,skaito siuos aptarimus

niu smalsumas db paėmė.. o kokią foto įtariat paimtą iš interneto..? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 06 vasario 2009 - 15:30
QUOTE(Siga* @ 2009 02 06, 16:24)

ui geras ... nu ir pastabios jus ... kiek visko issiaiskinat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 06, 14:35)
ui geras ... nu ir pastabios jus ... kiek visko issiaiskinat  bigsmile.gif

Tikrai bigsmile.gif naujas detektyvas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 02 06, 08:04)
nugi susimąsčiau... kieno čia pėdsakai? ? ?
user posted image

taip smalsu pasidarė.  biggrin.gif

Taip niekas ir neatsake kieno cia pedsakai biggrin.gif Visos automobilio kriminalu susidomejusios, o stai ir dar vienas internetine nuotrauka blink.gif Idomu cia skaityti biggrin.gif
Man rodos, kad cia tokio smulkaus pauksciuko, kuris straksi, o gal klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 06, 15:35)
ui geras ... nu ir pastabios jus ... kiek visko issiaiskinat  bigsmile.gif

žinotumėt kiek visko aš randu cool.gif

ir kaip ginasi paskui, kad čia nevogta nuotrauka...kol nesudedu nuorodų...
suprantu, būna, kad realiai nežino, nepaskaito taisyklių, prisipažįsta, atsiprašinėja... bet yra tokių, kurios nemato tame jokio nusikaltimo...
Atsakyti
QUOTE(July @ 2009 02 06, 15:38)
Taip niekas ir neatsake kieno cia pedsakai  biggrin.gif  Visos automobilio kriminalu susidomejusios, o stai ir dar vienas internetine nuotrauka blink.gif  Idomu cia skaityti  biggrin.gif

būt didesnė būt galima patyrinėt, bet man irgi rodos kad paukščiukas arba kokia straksinti pelytė blush2.gif lotuliukas.gif prie jūros smėlyje gražius pėdsakus užtikau, risimasčiau kad koks krabas bėgo ar pan, paskui pasekiau pėdsakai, o ten tiesiog šiukšlė doh.gif lotuliukas.gif Bet čia tai gyvis turėtų būt rolleyes.gif
Atsakyti
Taip niekas ir neatsake kieno cia pedsakai  biggrin.gif  Visos automobilio kriminalu susidomejusios, o stai ir dar vienas internetine nuotrauka blink.gif  Idomu cia skaityti  biggrin.gif

Nykštuko bigsmile.gif
Atsakyti
Taip niekas ir neatsake kieno cia pedsakai  biggrin.gif 

į urvą tie pėdsakai nuveda-nelįs ten paukštis :0 graužiko kokio ko gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2009 02 06, 15:24)

jei jau įdėjo, tai sąžinės nebuvo ir nerasi, įduok ir viskas 4u.gif gėda yra ne įduoti žmogų, o gėda yra vogti svetimas fotkes ir įdėti jas kaip savo doh.gif
Atsakyti
Geras fotokonkursas, o jau nuotraujyciu tikrai labai graziu yra! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti