Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(Rudaakė @ 2009 02 06, 15:22)
aciuks smile.gif  as maniau kad ir tiek negalima  blush2.gif
Papildyta:
palaukit, nebesuprantu...... o masinos numeriu uztusavimas jau spec efektas photoshopu?  unsure.gif    juk tai esmes nekeicia, nuotrauka nenukencia smile.gif  esme ne numeriuose, o paciame kadre  4u.gif

niu masinos nr. tusavimas ne montazas,bet turbut kazkoki kita punkta pazeidzia biggrin.gif
Atsakyti
nu as prikibau prie to arklio, matyt per grazus lotuliukas.gif

arba ne tuo kampu ziuriu, o uz jo, ten dangus toks????? g.gif nu blatnas labai, o pats krastas, desineje puseje, horizonto dalyje, jums neatrodo nelygus? ir dangaus dalis, pasikartojantys dryziai (tam tikslui issaugojau ir issidinau nuotrauka ekrane blush2.gif ), nu uzmetykit dabar mane, ten PS fonas detas 4u.gif arba bent jau kazkas taisyta, gal nutrintas kazkoks objektas., jei ne visas fonas pakistas .....

as labai atsiprasau autores sio kadro, nepykit labai, bjaura boba esu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 06 vasario 2009 - 14:32
tik dabar pamaciau, kad vyksta naujas konkursas, perziurejau tiek daug nuotrauku ir sedziu apakus wub.gif wub.gif wub.gif nu kai kurios nuotraukos tokioooos grazios, kaip is pasakos, kaip atvirutes wub.gif sauniai kai kuriu mamyciu padirbeta thumbup.gif
Atsakyti
Užtušavimas yra jau esamo vaizdo keitimas mano supratimu. Tai kas leidžiama nufotografuoto vaizdo nekeičia, tik paryškina, pakontrastina ar pan. O retušavimas įveda realiai nebuvusį objektą, kad ir "blyną". tongue.gif Beje kalbant apskritai, jei tai yra foto ne automobilio pardavimui ar pan. pačią nuotrauką kaip nuotrauką tokie "blynai" mano supratimu gadina. Todėl rimtai į fotografiją žiūrintis žmogus, jei nenori sugadinti fotografijos ir į kadrą pateko numeris, jos tikrai negadins išpeckiodamas baltai. Arba tiesiog fotografuos, kad numerio nesimatytų. Anuo atveju - man ten numerio buvimas ar nebuvimas visiškai nieko nesakytų, o kas pažįsta, tas nutrynimas vargu ar vaizdą padarys anoniminiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 06 vasario 2009 - 14:39
QUOTE(Rudaakė @ 2009 02 06, 14:30)
nu as prikibau prie to arklio, matyt per grazus  lotuliukas.gif 

arba ne tuo kampu ziuriu, o uz jo, ten dangus toks?????  g.gif  nu blatnas labai, o pats krastas, desineje puseje, horizonto dalyje, jums neatrodo nelygus? ir dangaus dalis, pasikartojantys dryziai (tam tikslui issaugojau ir issidinau nuotrauka ekrane  blush2.gif ), nu uzmetykit dabar mane, ten PS fonas detas  4u.gif  arba bent jau kazkas taisyta, gal nutrintas kazkoks objektas., jei ne visas fonas pakistas ..... 

Pačios autorės atsakymas:
"sveiki smile.gif ten Marvos žirgyne maniežo (gal) stogas beveik iki pat žemės yra, o kai metų pradžioj prisnigo Kaune labai daug tai gavosi baltas "kalniukas"
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 02 06, 14:36)
Pačios autorės atsakymas:
"sveiki smile.gif ten Marvos žirgyne maniežo (gal) stogas beveik iki pat žemės yra, o kai metų pradžioj prisnigo Kaune labai daug tai gavosi baltas "kalniukas"

nesigincyju, man paranoja turbut lotuliukas.gif bet vistiek, matau nutrynima, nes labai jau tolygiai idealiai linijos pasikartoja doh.gif net seseliai, kiekvienas taskiukas..... nu negali gi taip uzsnigt tolygiai g.gif

as nepiktybiskai cia, tik va butu tikrai nesmagu, jei tai butu pazeidziant taisykles, o is kitos puses, gaila jei tokio arkliuko konkurse netektume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 06, 14:25)
niu masinos nr. tusavimas ne montazas,bet turbut kazkoki kita punkta pazeidzia  biggrin.gif

"kitų dailės elementų naudojimas" čia šitas galioja.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 02 06, 14:30)
nu as prikibau prie to arklio, matyt per grazus  lotuliukas.gif 

biggrin.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 06, 15:02)
"kitų dailės elementų naudojimas" čia šitas galioja.

jei jau mašinos nr retušavimas pažeidžia taisykles, tai mano galva foto, kuriose minimas vardas pažeidžia anonimiškumo taisykles tada. nesvarbu,kad ne autorės, bet jei tas žmogus turi vaiko vardą profilyje, liniuotėje, tai galima pamatyt. aišku nebūtinai tas vardas vienas gali būt, bet jei jau su mašinos nr taip, kas man atrodo nerealu, tai kodėl tada nėra tokio punkto,kad jokie vardai negali būt minimi?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 02 06, 14:52)
nu negali gi taip uzsnigt tolygiai  g.gif 

Na jau ką ką, bet užsnigt kuo lygiausiai (ypač po gausaus snigimo) kaip tik gali.

Atsakyti
man idomu, ar galima det ir ne savo nuotraukas, ta prasme paimtas is interneto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2009 02 06, 15:17)
man idomu, ar galima det ir ne savo nuotraukas, ta prasme paimtas is interneto? g.gif

12. Jei bus nustatyta, jog dalyvis, prisiregistravęs skirtingais vardais (nick'ais) mėgina dalyvauti konkurse su dviem ar daugiau nuotraukų, arba "pasiskolina" svetimą nuotrauką iš interneto, jis baudžiamas įspėjimu bei netenka teisės dalyvauti 10 -yje būsimų fotokonkursų iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2009 02 06, 15:17)

Tai kad negalima. Nebent pats autorius ją būtų padėjęs pats kažkur kitame internetiniame portale, t.y. savo gali.
Atsakyti