Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(grange @ 2009 02 06, 13:42)
o tai dukra sm pokalbiuose irgi dalyvauja? mastau.gif

Taip 4u.gif
Papildyta:
Aš žirgo nuotrauką ant deskopo užsidėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 06, 12:25)
Tai ne viena gi nukopijuota nuotrauka yra...  irnesakyk.gif
Su uzsalusiom uogom, gelem, apsnigtom zolem..  Net "angelai" du...  doh.gif  as tai niekaip nesuprantu, kam deti nuotrauka tokiu paciu siuzetu doh.gif Negi idomu megdzioti???

pardon, neperziurejau visu foto pries ikeldama, nebandau megdzioti koleges, netycia sutapo tongue.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 06, 12:29)
įtariu, net nepažiūri niekas, kas tokia jau yra..pavadinimus dubliuoja...

Ruste, mano foto galite isimti
Atsakyti
QUOTE(she @ 2009 02 06, 13:11)
pardon, neperziurejau visu foto pries ikeldama, nebandau megdzioti koleges, netycia sutapo  tongue.gif
Ruste, mano foto galite isimti

o gaila... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 06, 13:13)
o gaila... unsure.gif

tiesiog perskaiciau vertingus komentarus drinks_cheers.gif
gal rasiu ka idomesnio, jei dar spesiu
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 06, 12:34)
man irgi!! niekaip negaliu jos pamirsti  blush2.gif laaabai noreciau toki paveiksla tureti  bigsmile.gif
del PS ,jei ir naudota,nieko cia blogo! ta PS ivaldyti irgi ne ka lengviau,nei fotografuoti  mirksiukas.gif bet siaip ar taip jei nuotrauka silpna techniskai/idejiskai-jokios stebuklingos programos nepades  mirksiukas.gif

darbas su PS tikrai nera lengvas, bet va kaip supratau, fotosopintu nuotrauku negalima teikti konkursui.... blush2.gif

na gal mes tikrai klysta, nu bet vistiek, nereali tikrove lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 17:27)
drisciau gincytis  biggrin.gif  cool.gif  man nepanasu i atsitiktini kadra, toli grazu...  g.gif 
o kad grazi foto - sutinku  drinks_cheers.gif

ax.gif
QUOTE(Žanė @ 2009 02 03, 17:29)
sakai čia paprastai pliaukšt?  g.gif  abejočiau biggrin.gif na, bet gal po konkurso autorė papasakos.

ax.gif
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 03, 19:44)
Grazi 4u.gif
g.gif  Nemanau schmoll.gif , darbo tikrai ideta. Man joje zavi, kad pirmas planas isplaukes, o antras ryskus. Nu grazi, velnias lotuliukas.gif
As ta poati pagalvojau biggrin.gif

ax.gif

ta prasme turėjau omeny, kad niekas juk nepozavo, nedėliojo daiktų, nedarė dirbtinų šypsenų ir tiek, o kad nužiūrėjo kampą, vaizdą, padarė atitinkamus fotiko nustatymus, tai aš nesiginčiju cool.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 04, 21:25)

tik man kažkaip baisiai gaiola šuniuko... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 05, 22:04)
sniegu???  mastau.gif

biggrin.gif džiaugiuosi, kad skaitau visus komentarus, nu ir juokinat mamos smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 02 06, 11:01)
Nejuokinkit lotuliukas.gif Kriminalą nežinia kokį bandot padaryt. Tada už nuotraukas, kuriose vaikai prie vairo sėdi irgi policija bausti turėtų, gi teisių net neturi lotuliukas.gif Arba už vaikus, sniege sėdinčius, vaikų teises kviečiam - gi mirtinai sušalt gali doh.gif

šiaip aš ir pritarčiau biggrin.gif Dieve, baikit gi doh.gif gal žmonės tiesiog sugalvojo tokią mintį ir tiesiog išlipo iš mašinos, padėjo virvę ant sniego taip, kad tipo eina kaip pririšta, vaiką ant rogių ir tipo važiuoja mašina, o vaikas iš paskos, juk realiai tai gali būti tik imitacija rolleyes.gif nematau jokio judesio toje fotkėje rolleyes.gif
šiaip juk, jei žiūrėti pagal taisykles, tai ir šuo ne bet kur paleistas gali bėgioti, jei dabar paimti tą fotkę kur šuo pievoje skrenda, tai dabar aiškinkimės ar ta pieva tikrai nuosava, nes kaip drįsi šunį be pavadžio ir antsnukio paleisti doh.gif
man ta foto irgi nepatinka, nebalsuosiu už ją tikrai, nes nieko gražaus nematau, bet, kad įžiūrėti kriminalą, tai jau kažkiek absurdiška...
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 06, 12:09)
mirksiukas.gif vat butent - protingo zmogaus, bet akivaizdu, kad jos nuomone del tos foto, priestarauja tavajai biggrin.gif

Pasižadėjau nebediskutuoti ta tema, bet negaliu neatsakyti į tokį pareiškimą biggrin.gif

Tamsta turbūt visus žmones, su kurių nuomone nesutinkat, laikote debilais cool.gif Nustebsite, bet yra ir kitaip galvojančių bigsmile.gif

Atsiprašau visų už OT cool.gif
Atsakyti
pakalbėkim apie linksmesnius dalykus bigsmile.gif
statau už žirgą/arklį, laimės jis g.gif ax.gif

p.s. Ruste, nesupratau to dalyko su užtušuotu numeriu unsure.gif o tai negi dabar visiems demonstruoti? unsure.gif doh.gif kad ir kitokia fotkė būtų, kuri nekeltų pasipiktinimo niekam, tarkim krūva paukščių sėdėtų ant mašinos ar pan., tai negi viesiems rodyti mašinos numerius? niekas juk nerodo, visi tušuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 06, 13:56)
pakalbėkim apie linksmesnius dalykus bigsmile.gif
statau už žirgą/arklį, laimės jis g.gif  ax.gif

p.s. Ruste, nesupratau to dalyko su užtušuotu numeriu unsure.gif o tai negi dabar visiems demonstruoti? unsure.gif  doh.gif kad ir kitokia fotkė būtų, kuri nekeltų pasipiktinimo niekam, tarkim krūva paukščių sėdėtų ant mašinos ar pan., tai negi viesiems rodyti mašinos numerius? niekas juk nerodo, visi tušuoja rolleyes.gif

aš manau, kad išvis neverta tokių nuotraukų dėt, kuriose kažkokiu būdu yra matoma tapatybė, nebent autorė pati tokių nori.

nes realiai čia jos asmeninis reikalas afišuojasi ar ne.
galima nuotrauką padaryti ir taip, kad nesimatytų numerių ar pan.

o užtušavimas prieštarauja taisyklėms bet kokiu atveju.

Atsakyti
Rudaake, kiek paliest ryškumą, kontrastą taisyklės leidžia
QUOTE(Aurėja @ 2005 02 10, 16:23)
9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**

o kad čia būtų daugiau kažkas nei leistina nemanau. Puikus vaizdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 06 vasario 2009 - 14:11
QUOTE(Rudaakė @ 2009 02 06, 14:29)
darbas su PS tikrai nera lengvas, bet va kaip supratau, fotosopintu nuotrauku negalima teikti konkursui....  blush2.gif

na gal mes tikrai klysta, nu bet vistiek, nereali tikrove   lotuliukas.gif

istrauka is taisykliu : tongue.gif

9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**

sitoj foto fotomontazu tikrai ne nekvepia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 06 vasario 2009 - 14:13
QUOTE(ediper @ 2009 02 06, 14:12)
istrauka is taisykliu : tongue.gif

sitoj foto fotomontazu tikrai ne nekvepia  tongue.gif

aciuks smile.gif as maniau kad ir tiek negalima blush2.gif
Papildyta:
palaukit, nebesuprantu...... o masinos numeriu uztusavimas jau spec efektas photoshopu? unsure.gif juk tai esmes nekeicia, nuotrauka nenukencia smile.gif esme ne numeriuose, o paciame kadre 4u.gif
Atsakyti