QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 17:27)
drisciau gincytis
man nepanasu i atsitiktini kadra, toli grazu...
o kad grazi foto - sutinku
QUOTE(Žanė @ 2009 02 03, 17:29)
sakai čia paprastai pliaukšt?
abejočiau
na, bet gal po konkurso autorė papasakos.
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 03, 19:44)
Grazi
Nemanau
, darbo tikrai ideta. Man joje zavi, kad pirmas planas isplaukes, o antras ryskus. Nu grazi,
velnias
As ta poati pagalvojau
ta prasme turėjau omeny, kad niekas juk nepozavo, nedėliojo daiktų, nedarė dirbtinų šypsenų ir tiek, o kad nužiūrėjo kampą, vaizdą, padarė atitinkamus fotiko nustatymus, tai aš nesiginčiju
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 04, 21:25)
tik man kažkaip baisiai gaiola šuniuko...
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 05, 22:04)
sniegu???
džiaugiuosi, kad skaitau visus komentarus, nu ir juokinat mamos
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 02 06, 11:01)
Nejuokinkit
Kriminalą nežinia kokį bandot padaryt. Tada už nuotraukas, kuriose vaikai prie vairo sėdi irgi policija bausti turėtų, gi teisių net neturi
Arba už vaikus, sniege sėdinčius, vaikų teises kviečiam - gi mirtinai sušalt gali
šiaip aš ir pritarčiau
Dieve, baikit gi
gal žmonės tiesiog sugalvojo tokią mintį ir tiesiog išlipo iš mašinos, padėjo virvę ant sniego taip, kad tipo eina kaip pririšta, vaiką ant rogių ir tipo važiuoja mašina, o vaikas iš paskos, juk realiai tai gali būti tik imitacija
nematau jokio judesio toje fotkėje
šiaip juk, jei žiūrėti pagal taisykles, tai ir šuo ne bet kur paleistas gali bėgioti, jei dabar paimti tą fotkę kur šuo pievoje skrenda, tai dabar aiškinkimės ar ta pieva tikrai nuosava, nes kaip drįsi šunį be pavadžio ir antsnukio paleisti
man ta foto irgi nepatinka, nebalsuosiu už ją tikrai, nes nieko gražaus nematau, bet, kad įžiūrėti kriminalą, tai jau kažkiek absurdiška...