Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

niu tirkai daug graziu fotkiu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir kaip su tais penkiais apsisukti? g.gif
Atsakyti
nuotrauka siu arkliu tai labai wub.gif bet ko tai man atrodo suprograminta labai.... Nes pati dirbu su PS.
bet jei ji tikrai neliesta programos, tada visi 5 balai autorei biggrin.gif
Atsakyti
Koks panašumas ax.gif gal tik man tai atrodo doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Palikit mane ramybėj biggrin.gif Dėl pamatinio dalyko, kad baigt sutariam ir gana smile.gif Abi pusės jau pasisakė, škias nuomones išklausėme, tai gal tuo ir baigiam. O išvadas pasidarys arba nepasidarys kiekvienas sau, jokios prasmės toliau plėstis šioje temoje.
Atsakyti
Ar galima iš vieno kompo dėti dvi nuotraukas blush2.gif , jei yra prisiregistravusios mama ir dukra. Aš įkėliau nuotrauką, dukrutė irgi nori įkelti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 06, 12:20)
Ar galima iš vieno kompo dėti dvi nuotraukas blush2.gif , jei yra prisiregistravusios mama ir dukra. Aš įkėliau nuotrauką, dukrutė irgi nori įkelti unsure.gif

13. Jei Forume dalyvauja 2 šeimos nariai, viename fotokonkurse gali dalyvauti tik viena to paties vaiko/mamos ar tėčio nuotrauka, tai yra viena šeima gali pateikti tik vieną nuotrauką (teks sukviesti "šeimos tarybą" ir draugiškai nuspręsti kuris iš jų pateiks paraišką fotokonkursui ir kuri iš nuotraukų dalyvaus).
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 06, 13:14)
Koks panašumas ax.gif gal tik man tai atrodo doh.gif
user posted image
user posted image

Tai ne viena gi nukopijuota nuotrauka yra... irnesakyk.gif
Su uzsalusiom uogom, gelem, apsnigtom zolem.. Net "angelai" du... doh.gif as tai niekaip nesuprantu, kam deti nuotrauka tokiu paciu siuzetu doh.gif Negi idomu megdzioti???
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 06, 12:25)
Tai ne viena gi nukopijuota nuotrauka yra...  irnesakyk.gif
Su uzsalusiom uogom, gelem, apsnigtom zolem..  Net "angelai" du...  doh.gif  as tai niekaip nesuprantu, kam deti nuotrauka tokiu paciu siuzetu doh.gif Negi idomu megdzioti???

įtariu, net nepažiūri niekas, kas tokia jau yra..pavadinimus dubliuoja...
Atsakyti

QUOTE(Rudaakė @ 2009 02 06, 13:13)
nuotrauka siu arkliu tai labai  wub.gif  bet ko tai man atrodo suprograminta labai....  Nes pati dirbu su PS.
bet jei ji tikrai neliesta programos, tada visi 5 balai autorei  biggrin.gif

man irgi!! niekaip negaliu jos pamirsti blush2.gif laaabai noreciau toki paveiksla tureti bigsmile.gif
del PS ,jei ir naudota,nieko cia blogo! ta PS ivaldyti irgi ne ka lengviau,nei fotografuoti mirksiukas.gif bet siaip ar taip jei nuotrauka silpna techniskai/idejiskai-jokios stebuklingos programos nepades mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip reikia panaikinti nuotrauka is konkurso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 06, 12:36)
o kaip reikia panaikinti nuotrauka is konkurso? g.gif

parašyti man AŽ didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 06, 12:20)

o tai dukra sm pokalbiuose irgi dalyvauja? mastau.gif
Atsakyti