niu tirkai daug graziu fotkiu ir kaip su tais penkiais apsisukti?
nuotrauka siu arkliu tai labai bet ko tai man atrodo suprograminta labai.... Nes pati dirbu su PS.
bet jei ji tikrai neliesta programos, tada visi 5 balai autorei
Koks panašumas gal tik man tai atrodo
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 06, 12:20)
Ar galima iš vieno kompo dėti dvi nuotraukas , jei yra prisiregistravusios mama ir dukra. Aš įkėliau nuotrauką, dukrutė irgi nori įkelti
13. Jei Forume dalyvauja 2 šeimos nariai, viename fotokonkurse gali dalyvauti tik viena to paties vaiko/mamos ar tėčio nuotrauka, tai yra viena šeima gali pateikti tik vieną nuotrauką (teks sukviesti "šeimos tarybą" ir draugiškai nuspręsti kuris iš jų pateiks paraišką fotokonkursui ir kuri iš nuotraukų dalyvaus).
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 06, 13:14)
Tai ne viena gi nukopijuota nuotrauka yra...
Su uzsalusiom uogom, gelem, apsnigtom zolem.. Net "angelai" du... as tai niekaip nesuprantu, kam deti nuotrauka tokiu paciu siuzetu Negi idomu megdzioti???
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 06, 12:25)
Tai ne viena gi nukopijuota nuotrauka yra...
Su uzsalusiom uogom, gelem, apsnigtom zolem.. Net "angelai" du... as tai niekaip nesuprantu, kam deti nuotrauka tokiu paciu siuzetu Negi idomu megdzioti???
įtariu, net nepažiūri niekas, kas tokia jau yra..pavadinimus dubliuoja...
QUOTE(Rudaakė @ 2009 02 06, 13:13)
nuotrauka siu arkliu tai labai bet ko tai man atrodo suprograminta labai.... Nes pati dirbu su PS.
man irgi!! niekaip negaliu jos pamirsti laaabai noreciau toki paveiksla tureti
del PS ,jei ir naudota,nieko cia blogo! ta PS ivaldyti irgi ne ka lengviau,nei fotografuoti bet siaip ar taip jei nuotrauka silpna techniskai/idejiskai-jokios stebuklingos programos nepades
o kaip reikia panaikinti nuotrauka is konkurso?
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 06, 12:36)
o kaip reikia panaikinti nuotrauka is konkurso?
parašyti man AŽ
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 06, 12:20)
Ar galima iš vieno kompo dėti dvi nuotraukas , jei yra prisiregistravusios mama ir dukra. Aš įkėliau nuotrauką, dukrutė irgi nori įkelti
o tai dukra sm pokalbiuose irgi dalyvauja?