Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

nugi susimąsčiau... kieno čia pėdsakai? ? ?
user posted image

taip smalsu pasidarė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 06, 07:36)
nesuprantu,ko jus prie tos nuotraukos prikibot g.gif juk nezinot kaip buvo istikruju,nemanau kad tevai rizikuotu savo vaiko sveikata ar gyvybe.

niekas neprikibo...

tiesiog tai grubus KET pazeidimas... ir tokio tipu nuotrauku SM forumo konkurse siaip neturetu buti, manau... g.gif Del to ir tas numeris uzretusuotas, nes jei matytusi - policija turetu pilna teise bausti vairuotoja...

Ruste, jums reiktu pasitart tarp moderatoriu del sios foto... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 vasario 2009 - 09:48
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 06, 10:47)
niekas neprikibo...

tiesiog tai grubus KET pazeidimas... ir tokio tipu nuotrauku SM forumo konkurse siaip neturetu buti, manau...  g.gif  Del to ir tas numeris uzretusuotas, nes jei matytusi - policija turetu pilna teise bausti vairuotoja...

Ruste, jums reiktu pasitart tarp moderatoriu del sios foto...  g.gif

drinks_cheers.gif
kokie nors naivesni tevai,po to prades manyti,kad cia yra visai saugi atrakcija ....
tikrai nedera populiarinti sios foto schmoll.gif
Atsakyti
Parašiau nuotraukos autorei.
Ji turi žinoti situacija, kas ir kaip.
Pirmiausia lauksiu atsakymo, gal norės nuotrauką pakeisti.

Numerio užtušavimo nematau aš, bet jei jis yra tai čia ir šiaip taisyklėm prieštarauja.
Atsakyti
Ruste, nu akivaizdu, kad numeris "liestas". Natūraliai baltų numerių (baltesnių nei sniegas nuotraukoje) numerių nebūna, į atspindį nepanašu. Bet gal vis tik ne tai labiausiai taisyklėm prieštarauja...o jei tik dėl to, tai paprasčiausia patikrint originalą ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 06 vasario 2009 - 10:49
QUOTE(Rustė @ 2009 02 06, 10:22)
Numerio užtušavimo nematau aš, bet jei jis yra tai čia ir šiaip taisyklėm prieštarauja.
Atrodo nuortauka ne redaguota g.gif tiesiog numeris atspindi blikstes sviesa. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 06 vasario 2009 - 10:51
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 06, 10:47)
Man atrodo numeris uzlipdytas sniegu ax.gif Atrodo nuortauka ne redaguota g.gif

nu apmetykit mane pomidorais - bet jis tiesiog nutrintas biggrin.gif ne karta pati ta esu darius, kai auto pardavinejom... ax.gif

ir vel gi - kam ji lipdyt tuo sniegu? g.gif jei butu uznestas juo naturaliai - tai butu visas masinos priekis snieguotas, o dabar tik numeris...

na yra kazkiek galimybes, kad tai atsvaitas, bet as vis tik labiau linkus tiket korekcijom...

bet anyway - ne tame cia esme... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 vasario 2009 - 10:52
eik sau, ar gi jums gaila, kad ta foto dalyvauja... ziauru skaityt, kaip jus ja ( ta foto ) uzsipuolat.

nemanau kad ta mamyte ar tevelis, fotografavo ta mergyte, kokioj judrioje vietoje... juk daug yra kaimuku, kur masinu mazai pravaziuoja
Atsakyti
QUOTE(gyvatėlė @ 2009 02 05, 22:26)
Tokios gražios visos nuotraukytės su gamtos išdaigom thumbup.gif (žmonės kaip žmonės), kad neįmanoma išskirt  g.gif  kokios vienos ar kelių, kurios labiausiai kristų. Jeigu būtų galima, balsuočiau už visas  ax.gif

O dėl triukų su mašina, prieš pora metų kelyje Utena - Vilnius po tokio pasivažinėjimo viena mergina žuvo  verysad.gif  Siūlau visiems gerai pamąstyti  g.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 06, 00:23)
blink.gif isivaizduok  is galo parlekencia masina doh.gif  Nejau galetum savo vaiko sveikata taip rizikuoti? Zinot, kuo toliau ziuriu i sia nuotrauka, tuo didesnis siurpas ima.  unsure.gif
O numeriai elmentariai su Paint programa retusuoti, taip visi masinu pardavejai retusuoja mirksiukas.gif
Nieko sau atracija, manau vaikui ;labiau patiktu, kad tevelis ji patampytu cool.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 06, 07:36)
nesuprantu,ko jus prie tos nuotraukos prikibot g.gif juk nezinot kaip buvo istikruju,nemanau kad tevai rizikuotu savo vaiko sveikata ar gyvybe.

QUOTE(Rustė @ 2009 02 06, 11:02)
taip, tai tiesa, autorė prisipažino, kad paslėptas... doh.gif
nu neįžiūrėjau, atsiprašau, klysti galiu ir aš  doh.gif

nuotrauką pakeis.

Nu va rezultatas,ieškojimas geroj vietoj dantų,nuotrauką išėmė
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 02 06, 11:01)
Nejuokinkit lotuliukas.gif Kriminalą nežinia kokį bandot padaryt. Tada už nuotraukas, kuriose vaikai prie vairo sėdi irgi policija bausti turėtų, gi teisių net neturi lotuliukas.gif Arba už vaikus, sniege sėdinčius, vaikų teises kviečiam - gi mirtinai sušalt gali doh.gif
Žmogiškumo principas net teisėje galioja. Negi nesuprantat žmogaus noro neviešinti automobilio numerių?

dieve mano - negaila man irnesakyk.gif - lai vazinejas kiek nori, jei proto ner...

kam cia tada tie karai keliuose visokie, irnesakyk.gif kam paskui verkiam del zuvusiu kelyje vaiku... g.gif

nereikia pulti i krastutinumus del sniego ir pan. - del to vaikai nezuva.... leiskim jiems uzaugt sveikiems ir nugyvent laiminga gyvenima...

daug ka mes gyvenime darom ne pagal taisykles ir neteisetai cool.gif , bet tai nereiskia, kad reik tai viesint ir rodyt kitiems pavyzdi ...

QUOTE(raciren @ 2009 02 06, 11:01)
eik sau, ar gi jums gaila, kad ta  foto dalyvauja... ziauru skaityt, kaip jus ja ( ta foto ) uzsipuolat.

nemanau kad ta mamyte ar tevelis, fotografavo ta mergyte, kokioj judrioje vietoje... juk daug yra kaimuku, kur masinu mazai pravaziuoja

nereikia judrios vietos - uztenka gerai pastabdyt islekus pvz. zvereliui (miske kaip matom fotkinta) - ir vaikas lekia po ju paciu masinos ratais wink.gif

Nematau reikalo toliau veltis i diskusijas del sios foto cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 vasario 2009 - 11:15
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 02 06, 11:01)
Tada už nuotraukas, kuriose vaikai prie vairo sėdi irgi policija bausti turėtų, gi teisių net neturi lotuliukas.gif

Ne neturėtų. Sėdėti už vairo ir važiuoti ne tas pats. Vien už sėdėjimą niekas nebaudžiamas.
Atsakyti
mano nuomone,si nuotrauka netinka Supermamu puslapyje... manau diskusijos tokios nebutu,jei sia foto rastumem kokiam 'Youtube' ar 'Jackass' biggrin.gif ar eismo taisykliu skyrelyje (skyriuje,ko negalima daryti kelyje rolleyes.gif )
Atsakyti