Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(kkristinak @ 2009 02 05, 13:09)

labai graži 4u.gif
user posted image

bigsmile.gif wub.gif labai wub.gif dabar tikrai 5 balsų jau mažai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2009 02 05, 13:16)
bigsmile.gif  wub.gif  labai  wub.gif  dabar tikrai 5 balsų jau mažai  doh.gif
drinks_cheers.gif reikia jau kokios 10 balsu bigsmile.gif
super 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Nuotraukų daugėja, kaip reiks su 5 balsais prasisukt?
Vai nu ko visos apipuolė tą nuotraukytę su mašina,juk matosi kad greitis nedidelis ir daryta vaikui atrakcija ,mašinos numeris sniegu paslėptas ir kad fotografuota ne priš savaitę,o gerokai anksčiau,sniegas dabar jau aptirpęs po atlydžių.
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 05, 22:04)
sniegu???  mastau.gif

buvau ją išsididinusi, nematau, kad būtų programiškai pakavotas.
manau atšvaitas, todėl ir nesimato.
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

šita labai graži - toks švelnumėlis šaltyje.........ir šiluma......... angel.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
[quote=Dovile88,2009 02 04, 16:15]
kiek jau dauuuuuug fotkiu net 208!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif clap.gif clap_1.gif lithuania.gif
man sita laaabai grazi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

arklys tikrai nuostabus bet pati nuotrauka man kažkokia nenūtarali g.gif gal čia pfotošopinta g.gif
man asmeniškai pačios gražiausios nuotraukos su gamtos peizažais be žmonių smile.gif jau tų nuotraukų su žmonėm tiek daug tad kažkaip norisi grožėtis žiemos vaizdu kuriame -voratitinklis, arba uoga, arba koks gyvunėlis rolleyes.gif
Atsakyti
Tokios gražios visos nuotraukytės su gamtos išdaigom thumbup.gif (žmonės kaip žmonės), kad neįmanoma išskirt g.gif kokios vienos ar kelių, kurios labiausiai kristų. Jeigu būtų galima, balsuočiau už visas ax.gif

O dėl triukų su mašina, prieš pora metų kelyje Utena - Vilnius po tokio pasivažinėjimo viena mergina žuvo verysad.gif Siūlau visiems gerai pamąstyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvatėlė: 05 vasario 2009 - 22:27

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man šios labai patinka wub.gif , bet tikrai nemažai fainų fotkių thumbup.gif , dar vieną reikia išsirinkti, oi kaip sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 05, 10:53)
o žirgo gražumas  wub.gif

Kai pirmą kartą pažiūrėjau į šitą foto pamaniau, kad čia jūra lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 02 05, 22:27)
drinks_cheers.gif
jau 228 nuortaukos,kaip visi draugiskai dalyvauja thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 05, 14:35)
Nuotraukų daugėja, kaip reiks su 5 balsais prasisukt?
Vai nu ko visos apipuolė tą nuotraukytę su mašina,juk matosi kad greitis nedidelis ir daryta vaikui atrakcija ,mašinos numeris sniegu paslėptas ir kad fotografuota ne priš savaitę,o gerokai anksčiau,sniegas dabar jau aptirpęs po atlydžių.

blink.gif isivaizduok is galo parlekencia masina doh.gif Nejau galetum savo vaiko sveikata taip rizikuoti? Zinot, kuo toliau ziuriu i sia nuotrauka, tuo didesnis siurpas ima. unsure.gif
O numeriai elmentariai su Paint programa retusuoti, taip visi masinu pardavejai retusuoja mirksiukas.gif
Nieko sau atracija, manau vaikui ;labiau patiktu, kad tevelis ji patampytu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 06 vasario 2009 - 00:25
nesuprantu,ko jus prie tos nuotraukos prikibot g.gif juk nezinot kaip buvo istikruju,nemanau kad tevai rizikuotu savo vaiko sveikata ar gyvybe.
Atsakyti