Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(solo @ 2009 02 03, 15:36)
Nuostabi, irgi viena favoričių
user posted image

Grazi 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 03, 18:18)
jo, čia konkurencinga fotkė, atrodo priėjai, pliaukšt ir gatva, nu bet labai gražus vaizdas ir nė nebereikia jokio meno ieškoti ax.gif

g.gif Nemanau schmoll.gif , darbo tikrai ideta. Man joje zavi, kad pirmas planas isplaukes, o antras ryskus. Nu grazi, velnias lotuliukas.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 02 03, 18:29)
bet vaizdelis kaip iš vaikystės tarybinių multikų, ane  wub.gif  apie Vasilisą Prekrasnają biggrin.gif  wub.gif

As ta poati pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
l'eau, ar būtina buvo šitaip puslapį ištampyti? doh.gif smile.gif Nors jau tarpukus tarp nuotraukų sudėtum, dabar bais nefainai smile.gif (t.y. sakau taip, kaip jau nebenaujokei SM)
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 02 03, 19:50)
l'eau, ar būtina buvo šitaip puslapį ištampyti? doh.gif  smile.gif  Nors jau tarpukus tarp nuotraukų sudėtum, dabar bais nefainai  smile.gif (t.y. sakau taip, kaip jau nebenaujokei SM)

o ką ji blogai įdėjo? g.gif nes man tai viską gerai rodo ir puslapis neištampytas rolleyes.gif

beje, jau iki 200-osios foto liko tik 7 nuotraukos ax.gif smagus konkursas tik jau sunku savo favoritus išsirinkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simuliantė: 03 vasario 2009 - 20:04
Artėjam prie 200,tiek tetrūksta 7 nuotraukyčių yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2009 02 03, 20:02)
o ką ji blogai įdėjo?  g.gif  nes man tai viską gerai rodo  ir puslapis neištampytas  rolleyes.gif

beje, jau iki 200-osios foto liko tik 7 nuotraukos  ax.gif  smagus konkursas tik jau sunku savo favoritus išsirinkt  doh.gif

ne visos narsykles graziai sudelioja be tarpeliu sudetas paveiksleliu nuorodas.... ax.gif jei narsykle neturi tokios funkcijos - tai paveikslelius zmogus mato visus vienoje eileje... o tai istampo puslapi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 02 03, 19:50)
l'eau, ar būtina buvo šitaip puslapį ištampyti? doh.gif  smile.gif  Nors jau tarpukus tarp nuotraukų sudėtum, dabar bais nefainai  smile.gif (t.y. sakau taip, kaip jau nebenaujokei SM)

man rodo neištampytą g.gif bet sorry jei jums ištampė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 03, 17:40)
ir smagu,kad ruošėsi spec. nemanau kad taip po apsnigtus krūmus vaikšto laugh.gif

wink.gif) kadangi su šios nuotraukos autore tenka kitur virtualiai susitikti, tai įtariu, kad tikrai ne dėl SM čia taip stengtasi lotuliukas.gif bet nuotraukos grožis nuo to nesumenksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl gražaus kadro galima ir ne tiek išsirengti...
Atsakyti
QUOTE(rriittaaa @ 2009 02 03, 17:42)
siuo metu as UK,dukrai 3m ir ji pirma kart pamate tiek daug sniego,akys spindejo is nuostabos!iki siol tik stebejome konkursui pateiktas nuotraukas,bet ivyko stebuklas-prisnigo ir pas mus,tad galim dalyvaut!!!!
pirmiausia turi turėti tinkamą kiekį žinčių tik tada dalyvauti ir balsuoti.

QUOTE(nuostabumelis @ 2009 02 03, 20:36)
wink.gif) kadangi su šios nuotraukos autore tenka kitur virtualiai susitikti, tai įtariu, kad tikrai ne dėl SM čia taip stengtasi lotuliukas.gif bet nuotraukos grožis nuo to nesumenksta mirksiukas.gif

na bet vistiek, kažkokiai kitai prograi, bet buvo ruoštąsi...

Graži šiaip foto,bet nesuper kabina.. ax.gif
Atsakyti
dalyvavimui žinučių nereikia, tik balsavimui.

rriittaaa dalyvauja, patvirtinau jos nuotrauką.
Atsakyti
liko 3 nuotraukos yahoo.gif yahoo.gif
is nauju nuotrtauku labai grazios sios thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 03 vasario 2009 - 21:22
QUOTE(l'eau @ 2009 02 03, 20:13)
man rodo neištampytą g.gif bet sorry jei jums ištampė blush2.gif

Šitas psl. jau ok, 20 psl. rodo man per plačiai. Nu bet gi čia niekis. mirksiukas.gif
Atsakyti