Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(gritte @ 2009 02 03, 15:15)
Vajeeee koks grožis user posted image

ir smagu,kad ruošėsi spec. nemanau kad taip po apsnigtus krūmus vaikšto laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 03, 03:21)
user posted image

būtų daug įdomesnė foto,jei tikraI TAI būtų tikri veltiniai...

man šita patiko:

user posted image

tik čia gal turėjo būti "snaigių" mastau.gif

šį kart nebalsuosiu kur su vaikučiais ar žmonėm, norisi tos naūtaralios gamtos smile.gif

sita sodo foto nuostabi...
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 03, 11:50)
user posted image
Grazu wub.gif

jo, čia konkurencinga fotkė, atrodo priėjai, pliaukšt ir gatva, nu bet labai gražus vaizdas ir nė nebereikia jokio meno ieškoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 02 03, 14:36)
Nuostabi, irgi viena favoričių
user posted image

aha...

ir kodėl neduoda 100 balsų, a? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
diskutavote, kuo vadovausitės balsuodamos/-i, tai prisijungsiu ir aš. pirmiausia tai kažkodėl norisi balsuoti už lietuviškos žiemos vaizdelį. tuose kalnuose ir be foto konkursų gražu irnesakyk.gif o, laimėtoju norisi rinkti lietuvišką, širdžiai artimą ir be abejo, gražų biggrin.gif
na, žinoma, bent truputį dėmesio kreipsiu į fotografinį raštingumą (horizontalus horizontas, neišdegusios snaigės ir pan.), tačiau ne per daug, kad lygiavertiškai dalyvautų tiek profiškos, tiek mėgėjiškos. svarbiauisia man - nuotaika, kurią perduoda nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 03, 17:18)
jo, čia konkurencinga fotkė, atrodo priėjai, pliaukšt ir gatva, nu bet labai gražus vaizdas ir nė nebereikia jokio meno ieškoti ax.gif

drisciau gincytis biggrin.gif cool.gif man nepanasu i atsitiktini kadra, toli grazu... g.gif

o kad grazi foto - sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
jo, čia konkurencinga fotkė, atrodo priėjai, pliaukšt ir gatva, nu bet labai gražus vaizdas ir nė nebereikia jokio meno ieškoti

sakai čia paprastai pliaukšt? g.gif abejočiau biggrin.gif na, bet gal po konkurso autorė papasakos.
bet vaizdelis kaip iš vaikystės tarybinių multikų, ane wub.gif apie Vasilisą Prekrasnają biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
siuo metu as UK,dukrai 3m ir ji pirma kart pamate tiek daug sniego,akys spindejo is nuostabos!iki siol tik stebejome konkursui pateiktas nuotraukas,bet ivyko stebuklas-prisnigo ir pas mus,tad galim dalyvaut!!!!
Atsakyti
---
ir kodėl neduoda 100 balsų, a? biggrin.gif  mirksiukas.gif

Atsitiktinai ar ne, bet geras fotikas ir... vuolia bigsmile.gif
---
man tiek nereiktų. Nors, atrodo, daug foto gražių, bet laisvai tilpčiau į 5 balsus tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 02 03, 17:49)
Atsitiktinai ar ne, bet geras fotikas ir... vuolia  bigsmile.gif
---
man tiek nereiktų. Nors, atrodo, daug foto gražių, bet laisvai tilpčiau į 5 balsus  tongue.gif

atsitiktinai ar ne, bet geras fotografuotojas ir vuolia... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 17:51)
atsitiktinai ar ne, bet geras fotografuotojas ir vuolia... tongue.gif  biggrin.gif

tai dėl šito nieks nesiginčija tongue.gif
Atsakyti
betrūksta 9 bigsmile.gif
iš naujų patiko
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
oho kiek nautrauku graziu, kokiu desimt balsu cia jau reiketu g.gif biggrin.gif
l'eau idetos 1 ir 3 patiko smile.gif
Atsakyti