Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 03, 11:32)
Zodziu, gerbiu tavo nuomone, manau visu skoooooniai skirtingi 4u.gif
drinks_cheers.gif

iki 200 liko 18 nuotrauku yahoo.gif yahoo.gif
si grazi nuotrauka thumbup.gif
user posted image
si super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
nesuprantu,kaip si nuotrauka vel atsirado konkurse,jei ji jau buvo isimta g.gif g.gif,nes pasirase kas ja idejo rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image
sita man wub.gif ,tokia tikra ziema matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 03, 13:39)
user posted image
nesuprantu,kaip si nuotrauka vel atsirado konkurse,jei ji jau buvo isimta g.gif g.gif,nes pasirase kas ja idejo rolleyes.gif

šita nuotrauka nebuvo išimta g.gif
Atsakyti
Nuostabi, irgi viena favoričių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 03, 12:53)
šita nuotrauka nebuvo išimta  g.gif

gal ka netaip supratau,bet atrodo,kad apie ta nuotrauka ejo kalba,kad autore pasirase ,kad ja idejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 03, 14:38)
gal ka netaip supratau,bet atrodo,kad apie ta nuotrauka ejo kalba,kad autore pasirase ,kad ja idejo g.gif

tai čia buvo pašalinta nuotrauka ta, kur moteriškė su vaiku prie apsnigto medžio.

žinau kieno šita nuotrauka, tikrai niekur neprašė, kad čia jos.

itą kartą kaltinimus prašau su įrodymais mirksiukas.gif
man AŽ geriau...nes už netyčinius išviešinimus irgi numatytos sankcijos cool.gif
Atsakyti
Vajeeee koks grožis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 03, 14:08)
tai čia buvo pašalinta nuotrauka ta, kur moteriškė su vaiku prie apsnigto medžio.

žinau kieno šita nuotrauka, tikrai niekur neprašė, kad čia jos.

itą kartą kaltinimus prašau su įrodymais  mirksiukas.gif
man AŽ geriau...nes už netyčinius išviešinimus irgi numatytos sankcijos  cool.gif

sory,tikrai nekaltinu,juk parasiau,kad gal ne taip supratau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš dabar galvuju...Tiek daug gražių nuotraukų, turbūt reikėjo du konkursus skelbti - vieną su žmonėmis, kitą su gamta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 03, 15:30)
sory,tikrai nekaltinu,juk parasiau,kad gal ne taip supratau smile.gif  4u.gif

viskas gi gerai smile.gif
perspėju ateičiai, juk apmaudu kai dėl nežinojimo pačios nukenčiam smile.gif
Atsakyti
galbūt kadanors bus galima taip padaryti dvigubus rinkimus: žmonės balsuoja už labiausiai patikusią, na kaip ir dabar - tokia būtų populiariausia nuotrauka, o va profesionalių fotografų (ar labai jau prijaučiančių) būrelis išrinktų "fotografiškai profesionaliausią" - na, tarsi komisijos balsas. kaip jau jiems diskutuoti (atviroje temoje, susirašinėjant per až ar skambinantis) - ne taip jau ir svarbu.
tiesiog, turėtume liaudies balsą ir profų balsą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 03, 15:56)
galbūt kadanors bus galima taip padaryti dvigubus rinkimus: žmonės balsuoja už labiausiai patikusią, na kaip ir dabar - tokia būtų populiariausia nuotrauka, o va profesionalių fotografų (ar labai jau prijaučiančių) būrelis išrinktų "fotografiškai profesionaliausią" - na, tarsi komisijos balsas. kaip jau jiems diskutuoti (atviroje temoje, susirašinėjant per až ar skambinantis) - ne taip jau ir svarbu.
tiesiog, turėtume liaudies balsą ir profų balsą biggrin.gif

tai niekas nedraudžia smile.gif
mes balsuojam kaip visada, o tada galima sudėti nuotraukas, kad ir su žinomais jau nikais, į aptarimus fotomeno temose smile.gif

nors man regis čia menininkės ir taip iš to pačio klano visos lotuliukas.gif
Atsakyti