Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

Svarbu nuotaika, emociju uztaisas nuotraukoje.... wub.gif Spalvos, seseliai, kompozicija galu gale pati kokybe kuria fotografijoje nuotaika... wub.gif

Man foto su apsnigtais suoliukais wub.gif - daug gyvesne nei ta su beganciu šuneliu, kurio net "veidelio" nematyt...

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 03, 12:12)
Beje, neabejoju, jog kai kurios "gyvos" foto taip pat yra kazkiek pakarpytos ir pasviesintos/tamsintos 4u.gif

del to tai 100% sutinku, bet jei tas koregavimas akivaizdziai nesimato tai nieko tokio, o kur tokios dirbtinai istrauktos man nelimpa 4u.gif as nepersu savo nuomones tik ja garsiai issakau wink.gif
kaip sako na vkus i cvet druzej net wink.gif
nors kita vertus man megejisku foto konkursas labiau artimas dusiai butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 02 03, 12:19)
del to tai 100% sutinku, bet jei tas koregavimas akivaizdziai nesimato tai nieko tokio, o kur tokios dirbtinai istrauktos man nelimpa  4u.gif  as nepersu savo nuomones tik ja garsiai issakau wink.gif
kaip sako na vkus i cvet druzej net wink.gif
nors kita vertus man megejisku foto konkursas labiau artimas dusiai butu  bigsmile.gif

Cia jokio dirbtinumo blush2.gif du suoliukai, siuksline, sniegas, krumas ir bala lotuliukas.gif Bet va, is paprasto vaizdo, ka sugebejo padaryt autorius. RESPECTAS JAM/JAI 4u.gif

Aha, tai gal tos kurios mezga neapdovanokim, negirkim..., bet pagirkim, kurios nemoka biggrin.gif

Zodziu, gerbiu tavo nuomone, manau visu skoooooniai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
rodos užpildziau paraiska konkursui, bet kaip sužinoti dalyvauju konkurse ar ne? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Grazu wub.gif
Atsakyti
O man kaip tik atrodo gamtos vaizdus nėra lengva paveiksluoti.Juk nelakstom fotoaparatais apsikarsčiusios ištisai.Pati pražioplinau tokį fainą kadrą,nes fotoaparato neturėjau,paprasčiausiai gryžau vėlai vakare iš darbo,o kitą vakarą to vaizdo jau nebuvo.Linkiu sėkmės visoms dalyvėms.
Atsakyti
Gal galit pasakyti okaip atšaukti dalyvavimą,užsiregistruoti sugebėjau,o atšaukti ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 03, 11:50)

nu jau rimtai nuostabi foto wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saldinike @ 2009 02 03, 11:57)
Gal galit pasakyti okaip atšaukti dalyvavimą,užsiregistruoti sugebėjau,o atšaukti ne blush2.gif

parasyk Rustei az mirksiukas.gif
Atsakyti

O kodel jus norit atsaukti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 03, 11:32)
Cia jokio dirbtinumo blush2.gif du suoliukai, siuksline, sniegas, krumas ir bala lotuliukas.gif  Bet va, is paprasto vaizdo, ka sugebejo padaryt autorius. RESPECTAS JAM/JAI 4u.gif

Aha, tai gal tos kurios mezga neapdovanokim, negirkim..., bet pagirkim, kurios nemoka biggrin.gif

Zodziu, gerbiu tavo nuomone, manau visu skoooooniai skirtingi 4u.gif

drinks_cheers.gif vat pabandykit tom megejiskom foto pavaizduoti tuos pacius vienisus suoliukus graziai, arba nufotografuot ziemos nakti graziai, ta pati nuostabu sniego zibejima saulej... ax.gif

ar konkursuose savoka "graziai" jau nebeaktuli? g.gif

ir velgi - kita medalio puse - kuo skiriasi profesionalios ir megejiskos foto? g.gif tuom, kad vienos foto darytos veidrodiniais aparatais, o kitos "muilinem"? biggrin.gif

g.gif zmones ir mobiliaisiais telefonais sugeba padaryt nerealaus grazumo nuotrauku wub.gif svarbu ne technika, svarbu zmogus, kuris ja valdo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 12:18
QUOTE(lotute @ 2009 02 03, 11:45)
rodos užpildziau paraiska konkursui, bet kaip sužinoti dalyvauju konkurse ar ne?  4u.gif

reikėjo pasiųsti patvirtinimui - paspausti šauktuką geltoname apskritime.
bet aš jau radau jūsų foto ir patvirtinau ir taip smile.gif

Gal galit pasakyti o kaip atšaukti dalyvavimą,užsiregistruoti sugebėjau,o atšaukti ne blush2.gif

parašykite man Až kas negerai, pasiderinsim kaip jums padėti smile.gif
Atsakyti
Kadangi be galo sunku bus išsirinkti, tai šį kartą "apsisunkinsiu" sau kriterijus... Visos (beveik) nuotraukos gražios, visos su vaikučiais yra nuostabios, bet, va, man labai drąsu, kai suaugę pasirodo kadre... Lengviausia rodyt vaikus (jie pavergia širdis), o va save ir savo šeimos narius (ne vaikus), labai jau retai parodom rolleyes.gif . Vat šį kartą ir rinksiu būtent tokias, kur bus ir žiema, ir suaugęs žmogus. Nes, jei tektų rinktis iš vaikų ar peizažų, tai tiesiog neįmanoma - viena už kitą gražesnės smile.gif doh.gif
Atsakyti