Labai labai daug patinkančių nuotraukų :
man labiau patinka tos foto,kur akcentuojama ziema ir jos grozis
Tik dabar pamačiau , kad prasidėjo naujas konkursas. Tiek daug be galo gražių nuotraukų jau seniai bemačiau. Net nežinau kaip reikės išsirinkti.
trūksta 34 foto iki 200, tikiuos atsiras
QUOTE(l'eau @ 2009 02 02, 19:07)
trūksta 34 foto iki 200, tikiuos atsiras
tikrai bus ir dar viršys 200
QUOTE(solo @ 2009 02 02, 22:28)
man rgi labai grazios sios
QUOTE(solo @ 2009 02 02, 21:28)
pirmoji man ir patinka, o antra tai super,nemačiau dar jos, einu pasididint
Kiekviena foto turi savo "uznugari", minti uz kadro, uz ka jos ir turetu visu pirma buti vertinamos.. Kita, manau, kas be ko tai skonio reikalas, bet jei pasigilintume i fotografavimo subtilybes, butina, ivertinti foto uz kurybiskuma, profesionaluma, ideta darba ne vien mygtuko paspaudimu..
Lengviausia yra iamzinti nusisekusi gamtos peizaza: tiesiog, dekinga apsvietima, kompozicija; va, o kur kas sunkiau meniskai ikompanuoti zmogaus silueta, nuotaika, jausma (nekalbu apie buitinius kadrus )..
Dar, kas be ko, foto, turi atsakyti i pagrindini konkurso tiksla, t.y.- tema.. Va, ir isdesciau savo reikalavimus bent maniskiams favoritams, o dabar skubu ju ieskoti..
p.s. Tikrai yra kur paganyti akis ir stumtis i prieki!! Geru kitu "suviu"!
Lengviausia yra iamzinti nusisekusi gamtos peizaza: tiesiog, dekinga apsvietima, kompozicija; va, o kur kas sunkiau meniskai ikompanuoti zmogaus silueta, nuotaika, jausma (nekalbu apie buitinius kadrus )..
Dar, kas be ko, foto, turi atsakyti i pagrindini konkurso tiksla, t.y.- tema.. Va, ir isdesciau savo reikalavimus bent maniskiams favoritams, o dabar skubu ju ieskoti..
p.s. Tikrai yra kur paganyti akis ir stumtis i prieki!! Geru kitu "suviu"!
Grazios nuotraukytes sunku issirinkti
QUOTE(solo @ 2009 02 02, 21:28)
tikrai kaip iš pasakos
na jei dar tokių vaizdų, viskas reikės daugiau nei 5 balsų