Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

mano favoritės šitos

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krichan @ 2009 02 01, 20:16)
LA.PAS MANE NERA  PARAISKOS PO NUOTRAUKOM g.gif . PERZIUREJAU VISUS PAAISKINIMUS....... verysad.gif

man rodos yra kazkoks zinuciu limitas, kuri surinkus galima talpinti foto... g.gif

taip daroma, kad nebutu autoriu "klonu", sukurtu specialiai naujam konkursui... g.gif
Atsakyti
turi būti surinkta 20 žinučių, tam, kad galima būtu dalyvauti konkurse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 02 01, 19:06)
Neidejau, nes as blondine, nelabai suprtau, kur ten deti doh.gif Dabar jau issiaiskinau, tik jau turbut nepriimis.
O cia uzsale- tai kai kaimuose, buvusiose kolukio gyvenvietese, yra vandentiekio tokie seni bokstai. Tai va, kai tie bokstai persipildo, tai ima begti vanduo per toki kraniuka virsuje. Tai cia buvo taip- bego vanduo nuo boksto, o salia boksto auga medis- gluosnis, tai ant to medzio vanduo bego ir vis salo, salo, ir susalo toks ledo rumas 4u.gif

nepriimsiu, nes pasirodėte temoje, visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės!
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 02 01, 19:06)
Neidejau, nes as blondine, nelabai suprtau, kur ten deti doh.gif Dabar jau issiaiskinau, tik jau turbut nepriimis.
O cia uzsale- tai kai kaimuose, buvusiose kolukio gyvenvietese, yra vandentiekio tokie seni bokstai. Tai va, kai tie bokstai persipildo, tai ima begti vanduo per toki kraniuka virsuje. Tai cia buvo taip- bego vanduo nuo boksto, o salia boksto auga medis- gluosnis, tai ant to medzio vanduo bego ir vis salo, salo, ir susalo toks ledo rumas 4u.gif

labai gaila, kad neišsiaiškinai. Tikrai įdomi foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 02 01, 20:26)
mano favoritės šitos
user posted image

user posted image

user posted image

ir mano favorites 1 ir 3 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 02 01, 20:26)
mano favoritės šitos

manau galim išsirinkt dar dvi, nes bus 5 balsai smile.gif mano kol kas šios
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
O kiek nuotrauku vieno dalyvio gali dalyvauti siame konkurse?
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 01, 21:43)
O kiek nuotrauku vieno dalyvio gali dalyvauti siame konkurse?

kaip ir visada - viena smile.gif
Atsakyti
jau 133 nuortauku, bet bus sunku isrinkti ax.gif uz ka balsoti 4u.gif
si idomi nuortauka bigsmile.gif
user posted image
si is visu graziausia man thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 01 vasario 2009 - 23:04
QUOTE(Emerencija @ 2009 02 01, 19:26)
mano favoritės šitos
user posted image

user posted image

user posted image

man jos irgi grazios,bet sniego jose mazoka..vienoj labiau i akis krinta saules spinduliai,kitoj sviesos..
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 02, 09:28)
man jos irgi grazios,bet sniego jose mazoka..vienoj labiau i akis krinta saules spinduliai,kitoj sviesos..

Pirmoje sniego tikrai nemažai mastau.gif
Atsakyti