mano favoritės šitos
QUOTE(krichan @ 2009 02 01, 20:16)
LA.PAS MANE NERA PARAISKOS PO NUOTRAUKOM . PERZIUREJAU VISUS PAAISKINIMUS.......
man rodos yra kazkoks zinuciu limitas, kuri surinkus galima talpinti foto...
taip daroma, kad nebutu autoriu "klonu", sukurtu specialiai naujam konkursui...
QUOTE(auroryte @ 2009 02 01, 19:06)
Neidejau, nes as blondine, nelabai suprtau, kur ten deti Dabar jau issiaiskinau, tik jau turbut nepriimis.
O cia uzsale- tai kai kaimuose, buvusiose kolukio gyvenvietese, yra vandentiekio tokie seni bokstai. Tai va, kai tie bokstai persipildo, tai ima begti vanduo per toki kraniuka virsuje. Tai cia buvo taip- bego vanduo nuo boksto, o salia boksto auga medis- gluosnis, tai ant to medzio vanduo bego ir vis salo, salo, ir susalo toks ledo rumas
O cia uzsale- tai kai kaimuose, buvusiose kolukio gyvenvietese, yra vandentiekio tokie seni bokstai. Tai va, kai tie bokstai persipildo, tai ima begti vanduo per toki kraniuka virsuje. Tai cia buvo taip- bego vanduo nuo boksto, o salia boksto auga medis- gluosnis, tai ant to medzio vanduo bego ir vis salo, salo, ir susalo toks ledo rumas
nepriimsiu, nes pasirodėte temoje, visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės!
QUOTE(auroryte @ 2009 02 01, 19:06)
Neidejau, nes as blondine, nelabai suprtau, kur ten deti Dabar jau issiaiskinau, tik jau turbut nepriimis.
labai gaila, kad neišsiaiškinai. Tikrai įdomi foto
QUOTE(Emerencija @ 2009 02 01, 20:26)
ir mano favorites 1 ir 3
QUOTE(Emerencija @ 2009 02 01, 20:26)
mano favoritės šitos
manau galim išsirinkt dar dvi, nes bus 5 balsai mano kol kas šios
O kiek nuotrauku vieno dalyvio gali dalyvauti siame konkurse?
QUOTE(Aistee:) @ 2009 02 01, 21:43)
O kiek nuotrauku vieno dalyvio gali dalyvauti siame konkurse?
kaip ir visada - viena
jau 133 nuortauku, bet bus sunku isrinkti uz ka balsoti
si idomi nuortauka
si is visu graziausia man
si idomi nuortauka
si is visu graziausia man
QUOTE(Emerencija @ 2009 02 01, 19:26)
man jos irgi grazios,bet sniego jose mazoka..vienoj labiau i akis krinta saules spinduliai,kitoj sviesos..
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 02, 09:28)
man jos irgi grazios,bet sniego jose mazoka..vienoj labiau i akis krinta saules spinduliai,kitoj sviesos..
Pirmoje sniego tikrai nemažai