Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

Daugėja daugėja nuotraukų mirksiukas.gif Nu pamačiau šią ir mano širdį užkariavo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 01 30, 16:56)
o kas tau konkrečiai čia atrodo nenatūralu? g.gif

Nekreipkit demesio blush2.gif Nedaziurejau to varatinklio doh.gif Nuotrauka labai grazi mirksiukas.gif

Sitam konkursui triju balsu tikrai bus mazokai verysad.gif Sitiek grozybiu... Vis del to grazi ta musu ziema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 01 31, 14:23)
jei kam reikia tikslių duomenų, visada prašom - paklausiu ir parašysiu smile.gif
kiek daugausiai konkurse buvo nuortauku? ax.gif
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 31, 19:26)
Daugėja daugėja nuotraukų  mirksiukas.gif Nu pamačiau šią ir mano širdį užkariavo  biggrin.gif
Manau si nuotrauka ne tinka konkursui ax.gif ne suprantama nuotrauka snukis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2009 01 31, 19:55)
Sitam konkursui triju balsu tikrai bus mazokai verysad.gif Sitiek grozybiu... Vis del to grazi ta musu ziema wub.gif

Visiems konkursams trijų balsų per mažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 31, 20:08)
Visiems konkursams trijų balsų per mažai  biggrin.gif

As kazkaip isitikdevau smile.gif Aisku buna daug graziu nuotrauku, bet buna kelios kazkaip uzkabina smile.gif Si karta kokios 10 taip jau rimtai "kabina" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teira: 31 sausio 2009 - 20:10
QUOTE(kkristinak @ 2009 01 31, 20:07)
Manau si nuotrauka ne tinka konkursui ax.gif ne suprantama nuotrauka snukis  blink.gif

O kodėl netinka blink.gif Aš kaip suprantu tai čia pro ėdžių tarpą bando briedžiukas ar stirniukas pažiūrėti kas ten yra. O ir sniego yra, pačių ėdžių apačia apšalusi ir apsnigusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai tinka ir tas mielas snukelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 01 31, 20:10)
O kodėl netinka  blink.gif Aš kaip suprantu tai čia pro ėdžių tarpą bando briedžiukas ar stirniukas pažiūrėti kas ten yra. O ir sniego yra, pačių ėdžių apačia apšalusi  ir apsnigusi mirksiukas.gif
nuotrauka grazu as ne abejoju ,reika dar tai sugauti biggrin.gif ir snego yra ,bet nezinau kaip ir paaiskinti mirksiukas.gif
QUOTE(Teira @ 2009 01 31, 20:11)
Man tai tinka ir tas mielas snukelis smile.gif
grazi nuortrauka mirksiukas.gif

O cia menas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 31 sausio 2009 - 21:25
per kiek laiko foto patvirtina? ar iskart turetu ideti? jei foto kazkuom neatitiktu reikalavimu, ji taip ir lieka nepatvirtintuose? ar kaip cia viskas vyksta g.gif
gal galit kas paaiskint? AZ ar cia forume 4u.gif
Atsakyti
Tikrai jau žiemos grožis wub.gif .Kiekvienoj foto galima įžiūrėt kažką išskirtinio rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 01 31, 22:45)
per kiek laiko foto patvirtina? ar iskart turetu ideti? jei foto kazkuom neatitiktu reikalavimu, ji taip ir lieka nepatvirtintuose? ar kaip cia viskas vyksta g.gif
gal galit kas paaiskint? AZ ar cia forume 4u.gif

Jei atitinka visus reikalavimus ir moderatore yra prisijungusi ji tuoj pat ir patvirtina, o jei nuotraukyte neatinka reikalavimu, ja ideda prie nepatvirtintu.
Atsakyti
patvirtinau tik ką daug nuotraukų smile.gif

taigi gausiausi konkursai smile.gif

first.gif "Nusišypsok" 332 nuotraukos
second.gif "Tėvystė veža" 306 nuotraukos
third.gif "Mama, aš augu" 261 nuotrauka
"Mano augintinis" 247 nuotraukos
"Vasaros peizažai" 234 nuotraukos
"Tėčio kopija" 203 nuotraukos

visi kiti konkursai turėjo mažiau nei 200 nuotraukų.
Atsakyti