Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(baltažiedė @ 2009 02 16, 23:02)
dabar perku tik Lakme
k.therapy active (baltas buteliukas) rašo, kad jis pažeistiems, silpniems plaukams, nuo plaukų slunkimo, bet man labai geras
jauciu kaip plaukai tapo pasklusnesni. mieli paliesti. pirkau Euro vaitineje

Aš irgi jau baigiu visą buteliuką šio šampūno sunaudot. Pirkau kai buvo išpardavimas Euro vaistinėj biggrin.gif
Tai man taip pat patinka jisai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2009 02 17, 11:17)
Aš irgi jau baigiu visą buteliuką šio šampūno sunaudot. Pirkau kai buvo išpardavimas Euro vaistinėj  biggrin.gif
Tai man taip pat patinka jisai smile.gif

Man nuo jo visa galva niežėjo beprotiškai. Nebaigiau naudoti, MB prleidau greit....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 17, 12:33)
Man nuo jo visa galva niežėjo beprotiškai. Nebaigiau naudoti, MB prleidau greit....

ax.gif ax.gif mano MB irgi damusineja visokius kremus ir sampunus kurie man netinka/nepatinka.. biggrin.gif
Atsakyti
L'erbolario ir Green mama sampunai good.gif Gliss Kurr labai geras plaukams bet odai ne odai g.gif
Atsakyti
Aš viską perku kosmetikos sandėliuose Vilkpėdėje. Ten labai skirtingom kainom plaukų priemonių - nuo 10 iki kelių šimtų. Šiaip didelis kosmetikos pasirinkimas.
Tiesą sakant neblogas tas šampūnas, bent jau tinka mano plaukams.. Tokie glotnūs smile.gif dar be šampūno balzamo ir kremo tų naudoju ampules su placenta.
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2009 02 17, 23:54)
Aš viską perku kosmetikos sandėliuose Vilkpėdėje. Ten labai skirtingom kainom plaukų priemonių - nuo 10 iki kelių šimtų. Šiaip didelis kosmetikos pasirinkimas.
Tiesą sakant neblogas tas šampūnas, bent jau tinka mano plaukams.. Tokie glotnūs smile.gif dar be šampūno balzamo ir kremo tų naudoju ampules su placenta.

Kaip rezultatai nuo placentos ampuliu? Jauciasi, matosi? smile.gif
Atsakyti
Jau naudoju tiesą sakant trečią pakuotę. Jos eina po dvylika kapsulių, man užtenka pusantro menesio, nes dukart per savaitę teplioju. Apie 25 litus pakuotė ta kainuoja bazėse. Mano plaukai buvo žiauriai trumpi visą laiką ir spalvos keitės kas savaitę... db atauginau iki pečių beveik. Negaliu pasakyt kad ten grožis būtų, bet ne visai peliuko uodegėlė. Mano šiaip labai silpni, negražios spalvos tokios plaukai. Bet ampulės ir šaknis stimuliuoja ir augimą skatina:)
Atsakyti
Vasarą labai galvą niežėjo, oda labai išsausėjo ir supleiskenojo, pradėjau naudoti Head'n'Shoulders ypač atkaklioms pleiskenoms, pirkau ne iš maximos (kaip visų mėgstama), o iš Thomas Phillips. Ten prekės bent turėtų būt originalios vokiečių ir tikrai geresnės nei maximose. Kadangi tikrai padėjo ir šiaip patiko, dabar perkuosi tik ten visokias tokias prekes smile.gif kadangi į Vokietiją pati nenuvažiuoju... ax.gif
Atsakyti
nusipirkau kirpykloje GOLDWEL raudonos linijos sampuna kauke(su balzamu neprasidedu ax.gif )ir seruma bei aktyvinanti plauku augima skysti,,,,nu bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2009 02 18, 11:52)
nusipirkau kirpykloje GOLDWEL raudonos linijos sampuna kauke(su balzamu neprasidedu ax.gif )ir seruma bei aktyvinanti plauku augima skysti,,,,nu bandysiu smile.gif

man labai plaukai pagerejo kai su naudojau sampuna ir kauke raudonos linijos goldwell super thumbup.gif
Atsakyti
O gal galėtumėte parašyti, ką manote apie Schwarkopf Liquid Silk šampūną? Mano plaukai linkę elektrintis, kažkur girdėjau, kad jis nuo to kažkiek pagelbėja. Aišku naudoju kondicionierių ir kaukių be šampūno, tačiau norėčiau, kad ir šampūnas būtų tam tinkamas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2009 02 17, 21:54)

O kur čia tiksliau tie sandėliai randasi?
Atsakyti