Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(šypt @ 2009 02 13, 23:44)
Gundausi nusipirkti pabandymui "Natura Siberica" šampūną. Gal tos, kurios esatę išbandžiusios jį, galite pasakyti, ar jis tinka sausiems, besišiaušiantiems plaukams? g.gif

yra keliu rusiu sampunu, as bandziau dazytiems plaukams, tai man nuo jo atsirado pleiskanu doh.gif nors plaukai gerai atrode
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 02 14, 12:23)
yra keliu rusiu sampunu, as bandziau dazytiems plaukams, tai man nuo jo atsirado pleiskanu doh.gif nors plaukai gerai atrode

Aš šiandien nusipirkau dažytiems-pažeistiems plaukams (nors mano plaukai nedažyti). Tai buvo vienintelis šampūnas, kurio aprašyme nebuvo parašyta, jog suteikia apimties (aš jau ko jau ko, bet plaukų apimties tai turiu biggrin.gif ). Na tikiuosi jis man tiks ir pleiskanų neatsiras. Reikės jau gal šįvakar išbandyti g.gif
Atsakyti
O kokiu butent rusiu ju yra, domina kaina ir kur pirkti ? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2009 02 14, 20:52)
O kokiu butent rusiu ju yra, domina kaina ir kur pirkti ? Aciu.  4u.gif

Pirkti yra didžiosiose Norfos parduotuvėse (ten ir pirkau), taip pat girdėjau, jog yra Kosmadoj, Eurovaistinėse. Kaina 19 lt su centais už 400 ml. O rūšių buvo gal 4 ar 5, bet nebepamenu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 14 vasario 2009 - 21:56
as pora kartu jau galva issiploviau su tuo rozines spalvos (dazytiems pazeistiems)kaip merginos ir sake jis nepurina plauku.Normalus pojuciai, nei super, nei prastas.Gal tik pliusas kad be parabenu ir SLS. g.gif Drauge sake buvo pirkusi zalia(riebiems plaukams) jai labai nepatiko, bet gal tiesiog nepritaike.
Atsakyti
Nusipirkau vakar Julien d'Irvy - Allwaves visą seriją riebiems plaukams. Ji tipo profesionaliam naudojimui, bet pigi (visos pakuotės apie litrą o kaina 11-16 litų). Labai daug žaidimo šiaip naudojant pagal paskirtį viską. Nes šampūna reikia minutę palaikyt ir išmasažuot, Balzama ištept, iššukuot, palaukt apie penkias minutes tik tada nuplovinėt, kremą irgi užtept, išmasažuot, iššukuot ir laikyt 10 minučių biggrin.gif Bet rezultatas neblogas, minkšti blizga plaukai:) Kvapai neblogi:)
Atsakyti
Siberija ir as turejau ir sampuna ir balzama, nezinau, bet yspudzio didelio nepaliko, beto man plaukai nuo ju elektrinasi nors balzama naudojau
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2009 02 15, 17:08)
as pora kartu jau galva issiploviau su tuo rozines spalvos (dazytiems pazeistiems)kaip merginos ir sake jis nepurina plauku.Normalus pojuciai, nei super, nei prastas.Gal tik pliusas kad be parabenu ir SLS. g.gif Drauge sake buvo pirkusi zalia(riebiems plaukams) jai labai nepatiko, bet gal tiesiog nepritaike.

as naudoju siuo metu Natura Siberica ta rozini sampuna ir zalia balzama, tai esu labai patenkinta. dedu aliejines kaukes pries kiekviena plovima, tai puikiai isplauna per 2 kartus, nelieka jokio riebalo, ir siaip plaukai atsigavo, nors nezinau ar ia buten Siberikos nuopelnas, nes daug naturaliu priemoniu dabar ant saves tepu. bet siaip dideli pliusa dedu, tokia kaina kiekis ir kokybe tikrai neblogai
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 16, 19:00)
as naudoju siuo metu Natura Siberica ta rozini sampuna ir zalia balzama, tai esu labai patenkinta. dedu aliejines kaukes pries kiekviena plovima, tai puikiai isplauna per 2 kartus, nelieka jokio riebalo, ir siaip plaukai atsigavo, nors nezinau ar ia buten Siberikos nuopelnas, nes daug naturaliu priemoniu dabar ant saves tepu. bet siaip dideli pliusa dedu, tokia kaina kiekis ir kokybe tikrai neblogai
Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Aš taip pat naudoju natūralų aliejų prieš plovimą, plaunu su Siberica šampūnu, tuomet dar dedu plaukų kaukę, ir plaukučiai tikrai patenkinti atrodo thumbup.gif Aišku, naudojant vien šampūną, tikriausiai stebuklų nebus, ypač tokiems problemiškiems plaukams kaip mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2009 02 15, 17:50)
Nusipirkau vakar Julien d'Irvy - Allwaves  visą seriją riebiems plaukams. Ji tipo profesionaliam naudojimui, bet pigi (visos pakuotės apie litrą o kaina 11-16 litų). Labai daug žaidimo šiaip naudojant pagal paskirtį viską. Nes šampūna reikia minutę palaikyt ir išmasažuot, Balzama ištept, iššukuot, palaukt apie penkias minutes tik tada nuplovinėt, kremą irgi užtept, išmasažuot, iššukuot ir laikyt 10 minučių biggrin.gif Bet rezultatas neblogas, minkšti blizga plaukai:) Kvapai neblogi:)

kur pirkai? ir butinai parasyk rezultatus mano plaukai irgi riebus na ta prasme greit susiriebaluoja gal man si linija tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 16, 22:30)
kur pirkai?  ir butinai parasyk rezultatus mano plaukai irgi riebus na ta prasme greit susiriebaluoja gal man si linija tiktu g.gif

aha, man irgi idomu kur radai profesionalia linija tep pigiai g.gif
Atsakyti
dabar perku tik Lakme
k.therapy active (baltas buteliukas) rašo, kad jis pažeistiems, silpniems plaukams, nuo plaukų slunkimo, bet man labai geras
jauciu kaip plaukai tapo pasklusnesni. mieli paliesti. pirkau Euro vaitineje

Atsakyti