Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(jadzka @ 2009 02 11, 11:00)
Bandžiau, geri, bet yra ir geresnių tongue.gif

ir kaina nemaza ju..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 11, 13:07)
ir kaina nemaza ju..

Nemaža, bet nemanau, kad verti tos kainos...
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2009 02 09, 01:10)
Esu isbandziusi begale sampunu, bet geresnio uz Himalaya (indu gamybos) dar nesu turejusi. Jis yra visai nebrangus (10 litu), o nusipirkti galima vaistinese (didesnese euro vaistinese tikrai yra). Mano labai prastai augo plaukai ir po cheminio susukavimo buvo ploni, nusiure tai va kai isbandziau sita sampuna tai viskas pasikeite. Plaukai pradejo augti. nebespeju i kirpyklas vaikscioti:) tikrai galiu parekomenduoti.

Aš irgi esu išbandžius Himalaya šampūną, čia, SM, neblogų atsiliepimų pasiskaičius, bet man įspūdžio nepaliko. Visiškai nieko ypatingo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif gal kaz sinot kur butu galima Kaune nusipirkti Pantene sampunu, neskaitant prekybos centru, Drogo ir kt panasiu parduotuviu. Gal yra kur kirpykla prekiaujanti siomis plauku prieziuros priemonemis?
Busiu dekinga uz bet kokia info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 02 11, 14:30)
Sveikos, 4u.gif  gal kaz sinot kur butu galima Kaune nusipirkti Pantene sampunu, neskaitant prekybos centru, Drogo ir kt panasiu parduotuviu. Gal yra kur kirpykla prekiaujanti siomis plauku prieziuros priemonemis?
Busiu dekinga uz bet kokia info  mirksiukas.gif

Nezinau kur kaune bet siauliuose pantene sampunu vokisku yra Thomas Philips parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 11, 15:36)
Nezinau kur kaune bet siauliuose pantene sampunu vokisku yra Thomas Philips parduotuvese

o kas cia per parduotuves? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 02 11, 15:47)
o kas cia per parduotuves?  g.gif  blush2.gif

nezinau ar Kaune yra, bet vilniuje ir siauliuose tikrai yra. tai vokiska parduotuve, na greiciau isparduotuve, ten prekiauja nuo sausainiu iki sodo baldu vokiskomis prekemis, kokybe gera kosmetikos(ne lenkisko pilstymo), nors pavadinimai tie patys. ir kainos nedideles. ..tik vat sakau nesu tikrai ar kaune yra..
Atsakyti
Kaune irgi yra: Savanorių pr. 292 ir Baltų pr. 49F mirksiukas.gif
Atsakyti
man patinka nes ten prekes ne lenkisko pilstymo ax.gif
Atsakyti
Aciu jums labai, apsilankysiu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar bandet Keranove sampunus? As nusipirkau dazytiems plaukams, tai man jis kol kas labai patinka. Plaukai atgavo spalva, tapo puresni. thumbup.gif
Atsakyti
Gundausi nusipirkti pabandymui "Natura Siberica" šampūną. Gal tos, kurios esatę išbandžiusios jį, galite pasakyti, ar jis tinka sausiems, besišiaušiantiems plaukams? g.gif
Atsakyti