Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(gussste23 @ 2009 02 03, 16:52)
O gal kas esate bandziusios Amway sampunus? siandien viena kolege atejusi i darba labai isgyre. 4u.gif

Turėjau Amway Satinique šampūną, bet kartu naudojau ir balzamą. Labai patiko wub.gif . Žadu vėl užsisakyti. Plaukai švelnūs, blizga, šukuojasi kaip per sviestą. Tik sako, kad netinka riebiems plaukams, šito negaliu pasakyti.
Atsakyti
Man goldwell color glow wub.gif pats pačiausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2009 02 07, 18:38)
Turėjau Amway Satinique šampūną, bet kartu naudojau ir balzamą. Labai patiko  wub.gif . Žadu vėl užsisakyti. Plaukai švelnūs, blizga, šukuojasi kaip per sviestą. Tik sako, kad netinka riebiems plaukams, šito negaliu pasakyti.

aciu as uzsisakiau giliai valanti riebiems plaukams paziuresim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 07, 18:35)
Speju todel, kad ji juos ir platina  rolleyes.gif

tas ir yra kad ne doh.gif
Atsakyti
Amway tik is platintoju galima isigyti? kokia kaina?
Atsakyti
Esu isbandziusi begale sampunu, bet geresnio uz Himalaya (indu gamybos) dar nesu turejusi. Jis yra visai nebrangus (10 litu), o nusipirkti galima vaistinese (didesnese euro vaistinese tikrai yra). Mano labai prastai augo plaukai ir po cheminio susukavimo buvo ploni, nusiure tai va kai isbandziau sita sampuna tai viskas pasikeite. Plaukai pradejo augti. nebespeju i kirpyklas vaikscioti:) tikrai galiu parekomenduoti.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 02 07, 18:18)
Galima smulkiau apie si sampuna? ax.gif

o ka butent smulkiau? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas bandet weledos sampunus ??
Atsakyti
ORISING wub.gif Man tik ORISING wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 28, 23:45)
merginos, koki sampuna pasiulytumete labai labai sausiems plaukams? linkusiems pasivelti?  ax.gif

pasiulyciau isbandyt kerastase sampunus ir kaukes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2009 02 09, 00:10)
Esu isbandziusi begale sampunu, bet geresnio uz Himalaya (indu gamybos) dar nesu turejusi. Jis yra visai nebrangus (10 litu), o nusipirkti galima vaistinese (didesnese euro vaistinese tikrai yra). Mano labai prastai augo plaukai ir po cheminio susukavimo buvo ploni, nusiure tai va kai isbandziau sita sampuna tai viskas pasikeite. Plaukai pradejo augti. nebespeju i kirpyklas vaikscioti:) tikrai galiu parekomenduoti.

O man tas šampūnas visai netiko schmoll.gif Plaukai prie galvos prilipę, greit susiriebaluodavo... Atidaviau sesei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tanjita @ 2009 02 10, 23:53)

as ir naudoju kerastases sampuna , balzama ir aliejuka galiukams labai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tanjita @ 2009 02 10, 22:53)

Bandžiau, geri, bet yra ir geresnių tongue.gif
Atsakyti