Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

4u.gif man wisai patiko margaritos alaus mieliu balzamas
Atsakyti
Naudoju Margarita sampuna su dilgelemis, man tinka ir patinka 4u.gif
QUOTE(ernesin @ 2009 04 30, 10:48)
Sveikutės 4u.gif
Norėčiau sužinoti kokie atsiliepimai apie Margarita šampūnus, balzamus ir kaukes? Mačiau kad ant buteliukų net yra metų gaminio ženkliukas ax.gif .

Atsakyti
man labai patnka pantene "perfect layers" šampūnas iškarpytiems plaukams wub.gif
lengviau formuoti plaukus rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
va tokia svieziena man diedas lauktuviu parveze, ryt megisiu wub.gif , lb skaniai kvepia blush2.gif

Drėkinamoji linija - Kasdienis, drėkinamasis šampūnas "Yellow Hydrate Daily Shampoo"
Profesionaliam naudojimui!
Šampūnas skirtas kasdieniniam naudojimui. Pirmas plaukų drėkinimo proceso žingsnis. Švelniai valo ir maitina plaukus, sukuria natūralią apsaugą nuo plaukų sausėjimo.

Atsakyti
As pasiskaiciusi cia jusu atsiliepimu isbandziau WELEDOS (su rozmarinais) ir LIVE CLEAN sampunus. Nuo Weledos man atsirado siaubingas galvos nieztejimas ir pleiskanu milijonai, o Live clean blogiau nebepadre, bet ir negerejo ji naudojant. Tada nusipirkau cia berods dar nemineta SHAMPOOING DERMATOLOGIQUE is Home institut (http://www.beaute-test.com/shampoing_dermatologique_a_l_extrait_de_henne_home_institut.php). Jis yra su chna, tad bent jau sis tinka tik rudaplaukems (yra ir su ramunelem sviesiaplaukem).Man labai patiko. Isnaudojau jau puse: isnyko pleiskanos, plaukai blizga ir tapo labai lengvai issukuojami. Bet turiu ispeti, kad bent jau man sis sampunas suteike ne tiek ruda, kiek vario spalvos atspalvi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienintelevitali @ 2009 05 01, 11:37)
As pasiskaiciusi cia jusu atsiliepimu isbandziau WELEDOS (su rozmarinais) ir LIVE CLEAN sampunus. Nuo Weledos man atsirado siaubingas galvos nieztejimas ir pleiskanu milijonai, o Live clean blogiau nebepadre, bet ir negerejo ji naudojant. Tada nusipirkau cia berods dar nemineta SHAMPOOING DERMATOLOGIQUE is Home institut (http://www.beaute-test.com/shampoing_dermatologique_a_l_extrait_de_henne_home_institut.php). Jis yra su chna, tad bent jau sis tinka tik rudaplaukems (yra ir su ramunelem sviesiaplaukem).Man labai patiko. Isnaudojau jau puse: isnyko pleiskanos, plaukai blizga ir tapo labai lengvai issukuojami. Bet turiu ispeti, kad bent jau man sis sampunas suteike ne tiek ruda, kiek vario spalvos atspalvi  ax.gif

o kur pirkote šį šampūną? g.gif
aš dabar naudoju eucerin, bet ne itin unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuškinas: 01 gegužės 2009 - 15:24
As tai geriausio dar neatradau bet labai patenkinta esu keunes sampunu dazytiems plaukams, o is parduotuviniu labai neblogas Loreal tas su biciu pieneliu ar kuom ten ax.gif kvepia liuks blush2.gif 4u.gif mano plaukai garbanojasi, sausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 05 01, 15:24)
o kur pirkote šį šampūną? g.gif
aš dabar naudoju eucerin, bet ne itin unsure.gif

Droge smile.gif
Atsakyti
Pradzioje Live clean kvapas nera pats amloniausias, bet as greit pripratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti