Joa, kirpyklose juos galima isigyti... apie 20 LT 250 ml... Bet mano mama dirba administratore grozio salone, tai parupina papigiau ta dideli bakeli (5 litrai-130-140lt kazkur, tai 250ml gaunasi 7-8 lt) bet 20 lt tai brangoka.... maciau vilkpedes bazej yra ir ar tai sarmoj ar kristianoj, nepamenu
Gruodi nusipirkau Keune pilkoj pakuotej su geltona linija samouna ir rekonstruktoriu pazeistiems plaukams,tai dievazi kaip atsigavo plaukai,nes jau galvojau niekas nebepades.Turejau pries tai ir Kerastase baltame buteliuke,kazkoks Satin,bet jis man isvis kaip indu ploviklis,plaukai kieti kieti kaip stagarai budavo,nezinau ar ir jums toks pat efektas?Gal cia del to,kad balzamo nenaudojau Kerastases,paskui nusipirkau isgirtaji Loreal Professional Absolute Repair sampuna,jis labai apsunkina plaukus,ir labai daug issinaudoja vienu plovimu,nes blogai putoja.O su Keune jau nuo pirmo karto tokia palaima plaukams,net nebezinojau kaip ir dziaugtis.Buvau jau pamirsus,kad plaukai gali slysti tarp pirstu plaunant.Sampunas Keune tai toks labai intensyviai drekinantis,kai ta pabaigsiu,imsiu jau gal normaliems plaukams,o ta rekonstruktoriu tai pirksiu ir pirksiu.O naudojasi abu super taupiai,dar nei puses neisnaudojau.Tikrai rekomenduoju.