Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

gal kas bandete reklamuojama SAYOS sampuna (tipo plaukai kaip is kirpyklos)..??ir apie garnier naujaji purinamaji gal kas daugiau atsiliepimu turit?
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2009 04 28, 13:06)
gal kas bandete reklamuojama SAYOS sampuna (tipo plaukai kaip is kirpyklos)..??ir apie garnier naujaji purinamaji gal kas daugiau atsiliepimu turit?

Pati nebandziau bet domejausi siek tiek .... Sayos sake kad visikas s... o garnier naujasis gan neblogas
Atsakyti
ax.gif deja yra tu blogybiu ir babushkos agafijos produkcijoje,kalbu apie sampunus,turiu nusipirkus riebiems plaukams,tai db stowi nenaudojamas,karteli biskeli atsidariau pabandyti,nepatiko,neputuoja,nei ka.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 04 28, 22:38)
ax.gif deja yra tu blogybiu ir babushkos agafijos produkcijoje,kalbu apie sampunus,turiu nusipirkus riebiems plaukams,tai db stowi nenaudojamas,karteli biskeli atsidariau pabandyti,nepatiko,neputuoja,nei ka.. doh.gif

doh.gif tai kaip tik gerai kai sampunas mazai PUTOJA! reiskia jis zymiai naturalesnis uz tuos, kurie labai stipriai putoja, nes putojimui isgauti dedamas dirbtinis cheminis sarmas
Atsakyti
Taip, jei neputoja, vadinasi, be SLS. Man tai kol kas labai patinka "Live clean" sampunai del savo naturalumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 04 29, 08:45)
Taip, jei neputoja, vadinasi, be SLS. Man tai kol kas labai patinka "Live clean" sampunai del savo naturalumo 4u.gif

o man šito šampūno natūralumą permuša juodai sintetinis kvapas, naudoju dabar jį visokiems šepečiams ir šepetėliams plauti (nemesiu gi lauk), kvapas labai stipriai įsigeria, o man tai jau nėra labai malonu...
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 04 29, 09:45)

man nenaturalusis loreal professionel sampunas maziau putojo negu live clean biggrin.gif
nors raso kad tas live clean drekinantis, bet mano sausiem plaukam jis nlb tinka,nepasakyciau, kad drekina, manau rebiem tiktu labiau
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 29, 09:20)
doh.gif tai kaip tik gerai kai sampunas mazai PUTOJA! reiskia jis zymiai naturalesnis uz tuos, kurie labai stipriai putoja, nes putojimui isgauti dedamas dirbtinis cheminis sarmas

Babuski agafji NEPUTOJA? bigsmile.gif negali buti-dar ir kaip putoja (bent man) biggrin.gif

o naujieji Garnier visai neblogi-ypac balzamas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 29 balandžio 2009 - 16:43
linuxox,
o gal galetum uzmest aki i to šampūno sudėtį, nes galima nusipirkti va cia http://www.kosmetiko...le=1&category=4
bet jie nerašo sudėties sad.gif ir per google niekaip nerandu sad.gif
Bučiau dekinga už info wink.gif

Atsakyti
ax.gif yra tu sulfatu iwairiu toje babushkos agafijos sampunuose,o kad neputuoja,tai delto man ir nepatinka,nes esu ipratus prie putuojanciu.. tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėčiau sužinoti kokie atsiliepimai apie Margarita šampūnus, balzamus ir kaukes? Mačiau kad ant buteliukų net yra metų gaminio ženkliukas ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2009 04 29, 16:42)
o naujieji Garnier visai neblogi-ypac balzamas bigsmile.gif

neriablina? bandziau sampuna, tai patiko ir labai, vis mastau ar pirkti balzama (tuo labiau, kad nebaugus dar poros senuju)
Atsakyti