Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

O as merginos sumaniau biski pataupyti ant sampuno ir nusipirkau Ukrainietiska Salon sampuna geltonam buteliuke su placenta...ir ka jus manot? plaukuciai superiniai wub.gif plaudavau galva kas 2 dienas , o dabar jau kas 3, plaukuciai mano garbanojasi ir buna pasisiauia kazkokie o su siuo sampunu tampa glotnus ir minksti thumbup.gif tikrai nustebinta siuo sampunu ir va kaiptik leksiu vel ji nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 04 25, 22:39)
O as merginos sumaniau biski pataupyti ant sampuno ir nusipirkau Ukrainietiska Salon sampuna geltonam buteliuke su placenta...ir ka jus manot? plaukuciai superiniai wub.gif plaudavau galva kas 2 dienas , o dabar jau kas 3, plaukuciai mano garbanojasi ir buna pasisiauia kazkokie o su siuo sampunu tampa glotnus ir minksti thumbup.gif tikrai nustebinta siuo sampunu ir va kaiptik leksiu vel ji nusipirkti 4u.gif

nu ka as galiu pasakyti.... mesk tu ji lauk...
siaip ten yra draudziamas ingredientas, kuris ko gero lietuviskoje etiketeje nepaminetas. (as dirbau su situo sampunu, mano tekstas ant etiketes, ruosiau dokumentus kurie nepraejo, teko padirbineti)
bandziau ji, taip, man jis irgi is pradziu patiko, kad maziau teks plaut galva. bet po keliu kartu atsirado pleiskanu...
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 04 25, 22:39)

kur pirkai, kiek mokejai? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 25, 22:53)
nu ka as galiu pasakyti.... mesk tu ji lauk...
siaip ten yra draudziamas ingredientas, kuris ko gero lietuviskoje etiketeje nepaminetas. (as dirbau su situo sampunu, mano tekstas ant etiketes, ruosiau dokumentus kurie nepraejo, teko padirbineti)
bandziau ji, taip, man jis irgi is pradziu patiko, kad maziau teks plaut galva. bet po keliu kartu atsirado pleiskanu...

tai visiem manau skirtyngai cia,kaip ir visi produktai,vienam tinka,kitam ne,kitam va pleiskanos kaip tau atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 25, 23:19)

nu baikit jus su tuo sampunu. tik nepirkit jo. sudetis tragiska, kol nepadirbom dokumentu tol neleido i LT rinka jo ivezt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 25, 23:21)
Papildyta:

tai visiem manau skirtyngai cia,kaip ir visi produktai,vienam tinka,kitam ne,kitam va pleiskanos kaip tau atsiranda smile.gif o koks tas ingredientas?

Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 25, 23:22)
nu baikit jus su tuo sampunu. tik nepirkit jo. sudetis tragiska, kol nepadirbom dokumentu tol neleido i LT rinka jo ivezt.  doh.gif

nu jei taip,tai gal tiekto tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 25, 23:21)
tai visiem manau skirtyngai cia,kaip ir visi produktai,vienam tinka,kitam ne,kitam va pleiskanos kaip tau atsiranda smile.gif

as dirbau sitoj imoneje, as maciau tikra sudeti to sampuno, dauguma kenksmingu medziagu virsija leistina norma, ir sudetyje yra draudziamo ingrediento.
Teko padirbti dokumentus.

Papildyta:
Bukite atsargios su ukrainietiskais sampunais 4u.gif Blogi tiek Salon, tiek Zelionaja apteka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 25 balandžio 2009 - 22:25
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 25, 23:29)
as dirbau sitoj imoneje, as maciau tikra sudeti to sampuno, dauguma kenksmingu medziagu virsija leistina norma, ir sudetyje yra draudziamo ingrediento.
Teko padirbti dokumentus.

Papildyta:
Bukite atsargios su ukrainietiskais sampunais  4u.gif Blogi tiek Salon, tiek Zelionaja apteka.

o as nusipirkau zelionaja aptieka balzama-kauke,ale naturalesnius doh.gif bet ir siaip man nepatinka,o dar kai cia paskaiciau is vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 25, 23:32)
o as nusipirkau zelionaja aptieka balzama-kauke,ale naturalesnius doh.gif  bet ir siaip man nepatinka,o dar kai cia paskaiciau is vis doh.gif

doh.gif joooo... kai pamaciau sudeti, tai iskart bendradrabem pasakiau kad nepirktu butent Zelionaja apteka sampunu ir balzamu. va tokiu
Bet galit pirkti tipo Zelionaja apteka plauku antpilus, linu ir varnalesu alieju (kuris yra kaip sampunas). va tokius Ten nera draudziamu ingredientu.

Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 25, 23:37)
doh.gif  joooo... kai pamaciau sudeti, tai iskart bendradrabem pasakiau kad nepirktu butent Zelionaja apteka sampunu ir balzamu. va tokiu
Bet galit pirkti tipo Zelionaja apteka plauku antpilus, linu ir varnalesu alieju (kuris yra kaip sampunas). va tokius Ten nera draudziamu ingredientu.

nenoriu as is vis db i ju puse paziureti,nezinau ar ismest ar dar pabaigti naudoti,nors jau maziau nei puse tik liko doh.gif
Atsakyti
Joooo... nuliudinot mane, jau galvojau radau sau tinkama sampuna o pasirodo sudetis tragiska(nors neabejoju kad ir maximiniuose tas pats) blink.gif
Tai koki dabar naudot? lotuliukas.gif Galvoju reikia o'rising pabandyti.Gal kas gali pasakyti kiek jis kainuoja ir koks kiekis?Buciau labai dekinga
Atsakyti
o kaip su Babuski agafiji sampunai ir kaukemis?
irgi yra tu "blogu"priedu?
Atsakyti
Aha, man irgi butu labai idomu suzinoti apie BABUSKI AGAFIJI produkcijos kokybe, nes kelis jau nusipirkus esu sad.gif(
Atsakyti