Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(pinci @ 2009 04 24, 10:27)
Man geriausi Tigi !
smile.gif
kam dar patinka jie? 4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 04 24, 13:43)
o man tigi labai net nepatinka,naudojau visa linija ju produkcijos ir man  schmoll.gif o labiausiai patiko ir tiko tai profesionalio kosmetikos Teotemos sampunai ir visa kita,plaukai ziauriai atsigavo,o kaina irgi nedidele 1 litras 39lt kainuoja,nuo rugpjucio naudojau sampuna ir kondicionieriu po 1 litra apie 6men.ir dabar nusipirkau visa linija,nes tikrai labai patiko.

na kaip kam manau... man tinka ir patinka mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migLiu* @ 2009 04 20, 16:58)
Kaip jums tie nauji Garnier sampunai?  g.gif
Gal kuri jau bandet?  ax.gif

Aš susiviliojau ir išbandžiau šitą šampūną.. Na, mano plaukai šiap nėra iš plonųjų, bet dėl to purumo efekto, tai tikrai galiu pasakyt, kad papurino biggrin.gif Išvis man Garnier linija visai patinka, plaukai labai gyvybingai atrodo ir kvepia taip maloniai smile.gif Dar turiu tokį šampūną "Chisana", tai būtų įdomu išgirsti nuomones iš tų , kurios jį bandėtė smile.gif Dar vienas labai didelis gėris , bent jau mano plaukams, Avon aliejukas galiukams, išbandžiau ir esu labai patenkinta smile.gif po trupučiuką gražėja mano plaukuosena...nes buvo kažkokia nualinta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 04 24, 12:43)
o man tigi labai net nepatinka,naudojau visa linija ju produkcijos ir man  schmoll.gif o labiausiai patiko ir tiko tai profesionalio kosmetikos Teotemos sampunai ir visa kita,plaukai ziauriai atsigavo,o kaina irgi nedidele 1 litras 39lt kainuoja,nuo rugpjucio naudojau sampuna ir kondicionieriu po 1 litra apie 6men.ir dabar nusipirkau visa linija,nes tikrai labai patiko.

Kokia čia firma? Kur galima įsigyti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Man patinka "Herb Essence" sampunas normaliems plaukams 2 in 1. O kondicionierius tik "Sunsilk" briunetems (rudoj tutelej), geresnio uz ji neradau, o dabar keleta metu net ir neieskau. Esu bandzius ir brangesniu, bet nepasitvirtino.

Atsakyti
O man is visu labiausiai patinka NIVEA bent jau siuo metu plaukai buna svelnus ir net labai o beto skaniai kvepia !!! Ir kainuoja nedaug apie 10 lt 4u.gif
Atsakyti
http://farm2.static....779f74d.jpg?v=0

as tai toki nusipirkau pabandymui gliss kur smile.gif tik kitokios spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2009 04 24, 17:01)
Kokia čia firma? Kur galima įsigyti?  g.gif  4u.gif

pasigooglink mirksiukas.gif as tai is savo buvusios kosmetologes perku,siaip sitos produkcijos nera parduotuvese,manau net kirpykliniu prekiu perdese nera,nes kur buvau niekur nemaciau,cia tik salonuose buna,jei tikrai labai reikia galiu duoti tos mergaites kontaktus,gali jos pasiklausti kur galima isigyti,nes ji dirba dabar sioje firmoje.
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2009 04 24, 20:06)
O man is visu labiausiai patinka NIVEA bent jau siuo metu plaukai buna svelnus ir net labai o beto skaniai kvepia !!! Ir kainuoja nedaug apie 10 lt 4u.gif

Po Nivea plaukai isties labai grazus pasidaro smile.gif
Atsakyti
Esu sita naudojusi sampuna: http://avalonorganic...m/?id=88&pid=27
Laaabai geras, puikiai isplauna, tik kadangi jis su citrina, siek tiek pakeite plauku spalva, kuri man nelabai... Sviesiaplaukem labai tiktu. Verta isbandyti.
Papildyta:
Tureciau pridurti, jog jis be parabenu! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 04 25, 17:01)
Esu sita naudojusi sampuna: http://avalonorganic...m/?id=88&pid=27
Laaabai geras, puikiai isplauna, tik kadangi jis su citrina, siek tiek pakeite plauku spalva, kuri man nelabai... Sviesiaplaukem labai tiktu. Verta isbandyti.
Papildyta:
Tureciau pridurti, jog jis be parabenu! wink.gif

o jį čia galima užsisakyti ir atsisiųsti į Lt? g.gif
Atsakyti
Na, as gyvenu Airijoje, cia ir esu pirkusi vienoje is sveikuoliu parduotuviu.
Cia is UK galima parsisiusti: https://www.yourheal...ng_shampoo.html, bet 2kg siuntinukas kainuotu 9.99£. Na, nemazai... Gal yra pazistamu gyvenanciu UK? O gal verta paieskoti LT parduotuvese (sveikuoliu?)?
Atsakyti