Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(Wilenska @ 2009 04 21, 10:16)
Man geriausi lietuviski kiausininis, alauz mieliu ir dilgeliniai sampuniukai. Kilas apie 20 lt kainuoja. Plius balzamukas (soju, berods, irgi lietuviskas). Plaukai sveikai blizga, oda nepleiskanoja, plaukai nesirebaluoja, ypac, jei isdziovinu fenu. tongue.gif

o kas cia per sampunai tokiais dideliais kiekiais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 04 21, 10:12)
Esu kazkada pirkusi IKI parduotuveje MYPA sampuna su sviestmedziu, tai mano nepaklusniems, besiveliantiems plaukams labai tiko. Tik ilgainiui naudojant jis riebindavo ir apasunkindavo plaukus, bet pakaitomis su kitais sampunais man buvo labai neblogas ax.gif . Bet dabar niekur jo neberandu, gal kas pasakys kur butu galima jo rasti? bigsmile.gif
user posted image

maciau Vilniuj Droge traku g.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 21, 12:53)
maciau Vilniuj Droge traku g.

Dekui, nors esu ne is Vilniaus, bet i Droga butinai nuleksiu paziuret 4u.gif
Atsakyti
Kiekiai nedideli - nedideles tubeles, parasiau kilo kaina (na, visada juk nurodoma sone mazom raidelem kilo kaina tongue.gif, tai palyginti su kokiu l'oreal ar kitu, tai ar ne 10 Lt pigiau uz kila tongue.gif).

QUOTE(wenita @ 2009 04 21, 12:40)
o kas cia per sampunai tokiais dideliais kiekiais? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Wilenska @ 2009 04 21, 14:35)
Kiekiai nedideli - nedideles tubeles, parasiau kilo kaina (na, visada juk nurodoma sone mazom raidelem kilo kaina tongue.gif, tai palyginti su kokiu l'oreal ar kitu, tai ar ne 10 Lt pigiau uz kila tongue.gif).

aaa,tai cia bus margaritos sampunai biggrin.gif as db kaip tik naudoju dilgeliu,tai man patinka,kiek jis ten ka padeda neaisku,bet toks malonu man ji naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Berods - siek tiek panioju lietuviskos kosmetikos linijas, nenorejau ziauriai dezinformuoti smile.gif. As naudojau dilgeliu, labai patiko alaus mieliu, db nutariau isbandyti kiausinini. Nuo lt shampoonu mano plaukai (linke riebaluotis) riebaluojasi maziau, del to esu patenkinta. Kol kas plauku nedazau, nezinia, ar tinka lt shampoonai dazytiems plaukams.

QUOTE(wenita @ 2009 04 21, 14:39)
aaa,tai cia bus margaritos sampunai biggrin.gif as db kaip tik naudoju dilgeliu,tai man patinka,kiek jis ten ka padeda neaisku,bet toks malonu man ji naudoti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Wilenska @ 2009 04 21, 14:47)
Berods - siek tiek panioju lietuviskos kosmetikos linijas, nenorejau ziauriai dezinformuoti smile.gif. As naudojau dilgeliu, labai patiko alaus mieliu, db nutariau isbandyti kiausinini. Nuo lt shampoonu mano plaukai (linke riebaluotis) riebaluojasi maziau, del to esu patenkinta. Kol kas plauku nedazau, nezinia, ar tinka lt shampoonai dazytiems plaukams.

man tai riebaluojasi vistiek,kita diena jau riebaluoti,o taip noretusi bent dvi dienas istempti,bet aisku greiciau riebaluojasi nes naudoju aliejus pries plovima,o siaip nuo dilgeliu sampuno man pirma diena liuks plaukai,prie saknu tokie purus thumbup.gif
yra lygtai rasos sampunas dazytiems plaukams ir margaritos yra man atrodo,as irgi jau pora metu nedazau,tai nesidomejau,gal atsirado nauju kokiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenita: 21 balandžio 2009 - 13:53
man pats pačiausias swartzkopf glis kur thumbup.gif toks žvilgesys atsirado. na, kiek pastebėjau, tai prie visų plaukai kada pripranta ir visi efektai dingsta, tai pakaitalioju vis. labiausiai nusivylus esu tai Margaritos nuo pleiskanų, na, net iškart po išplovimo plaukai kaip riebaluoti, nors ir rašė, kad ten kažkoks natūralus, bet tai matyt per silpnas g.gif
Atsakyti
Man tai patys geriausi sampunai tai KERASTASE, plaukuciai labai skaniai kvepia ir svelnus labai pasidaro.
Atsakyti
Man geriausi Tigi !
smile.gif
kam dar patinka jie? 4u.gif
Atsakyti
pradejau naudoti vaikiska sampuna"Braske" lietuviska ir balzama koki turiu tuo metu plaukai atsigavo.Visgi vaikiskuose maziau visokiu chemikalu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pinci @ 2009 04 24, 10:27)
Man geriausi Tigi !
smile.gif
kam dar patinka jie? 4u.gif

o man tigi labai net nepatinka,naudojau visa linija ju produkcijos ir man schmoll.gif o labiausiai patiko ir tiko tai profesionalio kosmetikos Teotemos sampunai ir visa kita,plaukai ziauriai atsigavo,o kaina irgi nedidele 1 litras 39lt kainuoja,nuo rugpjucio naudojau sampuna ir kondicionieriu po 1 litra apie 6men.ir dabar nusipirkau visa linija,nes tikrai labai patiko.
Atsakyti