Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(*aistonija* @ 2009 04 20, 16:12)
Ammonium laureth sulfate  cia blogas daiktas ar ne? nes vercia tai - augalinės kilmės valomoji medžiaga unsure.gif

Jei isgaunamas is augalu (pvz kokoso riesutu), tai neblogas dalykas, o kaip tik gera atmaina Sodium Lauryl Sulfatui
Atsakyti
Man geriausias iki siol bandytu - rituals sausiems, pazeistiems plaukams thumbup.gif
Atsakyti
O man geriausias - australian body care...Bet taip seniai jį naudojau, kad nebežinau ar vis dar geriausias...Bandysiu pratuštinus šampūnų lentyną patikrint tą jo "gerumą" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 04 19, 23:10)
dėl fitoval tai aš turiu vieną pastebėjimą, kad jis gana greitai pasensta ir įgauna siaubingą kvapą doh.gif tad pradėjus naudoti manau reikėtų jį ir pabaigti, nes aš buvau primiršus kokiam mėnesiukui ir tada radau pagedusį...

drinks_cheers.gif As galvojau cia man vienai amoniaku prakvipo sampunas doh.gif
Atsakyti
Galkuri bandet Sexy Hair sampunus? Uzsisakiau, laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2009 04 15, 14:52)
man geriausi Loreal Professional Vitamino color serijos šampūnas ir kondicionierius, perku kirpykloje dideliais buteliais, gaunasi pigiau ir pakanka ilgam  thumbup.gif
user posted image

o kur jus perkt juos g.gif kokia kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 20, 18:53)
Jei isgaunamas is augalu (pvz kokoso riesutu), tai neblogas dalykas, o kaip tik gera atmaina Sodium Lauryl Sulfatui

galvoju ta organic blue isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*aistonija* @ 2009 04 21, 07:57)
galvoju ta organic blue isbandyt ax.gif

Galiu parduti, viena karta bandziau ir mano plaukuciams nepatiko, sugrysiu prie sintetikos biggrin.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje galima siu sampunu nusipirkti Corpore Sano ŠAMPŪNAI SU CHNA ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 04 21, 07:32)
Galiu parduti, viena karta bandziau ir mano plaukuciams nepatiko, sugrysiu prie sintetikos biggrin.gif

o Jūs pabandykit dar panaudoti, nes realiai pradėjus naudoti natūralius šampūnus plaukai iš pradžių labai baisiai atrodo, o po kelių kartų susitvarko mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu kazkada pirkusi IKI parduotuveje MYPA sampuna su sviestmedziu, tai mano nepaklusniems, besiveliantiems plaukams labai tiko. Tik ilgainiui naudojant jis riebindavo ir apasunkindavo plaukus, bet pakaitomis su kitais sampunais man buvo labai neblogas ax.gif . Bet dabar niekur jo neberandu, gal kas pasakys kur butu galima jo rasti? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Man geriausi lietuviski kiausininis, alauz mieliu ir dilgeliniai sampuniukai. Kilas apie 20 lt kainuoja. Plius balzamukas (soju, berods, irgi lietuviskas). Plaukai sveikai blizga, oda nepleiskanoja, plaukai nesirebaluoja, ypac, jei isdziovinu fenu. tongue.gif
Atsakyti