Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(dovila @ 2009 04 18, 13:09)
bet ten labai nedidelis pasirinkimas priemoniu,kokiu noreciau ten ner.
is prekybos centru jau ir as nebenaudoju sampunu.baigus naudoti tigi sampunus,galvojau persimesiu prie pigesniu,nusipirkau elvital su biciu pieneliu,susigadinau visiskai galva.pleiskanu net luobenos atsirado,byredavo visur,plaukai pasisiause,neblizgantys...teko grizti prie profesionaliu priemoniu  wub.gif

na, www.garbane.lt puslapyje galima isigyti ne tik tai, kas sudeta... as pirkau s factor priemoniu, kurios nera puslapyje, jie uzsako, jei ko reikia. smile.gif
na jo, man is prekybos centru baisoka pirkt pigesnius sampunus, nezinia ko jie prideti... doh.gif mirksiukas.gif koki sampuna siuo metu naudoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinci @ 2009 04 18, 17:21)
na, www.garbane.lt puslapyje galima isigyti ne tik tai, kas sudeta... as pirkau s factor priemoniu, kurios nera puslapyje, jie uzsako, jei ko reikia. smile.gif
na jo, man is prekybos centru baisoka pirkt pigesnius sampunus, nezinia ko jie prideti... doh.gif  mirksiukas.gif  koki sampuna siuo metu naudoji? smile.gif

dabar naudoju tigi "foxy curls",jau mazai jo liko,na nepasakyciau kad jis kazkuo ypatingas...kaip eilinis sampunas,o gal jau plaukai priprato prie tigi priemoniu.dabar laukiu kada atsius hempz sampuna,giedejau geru atsiliepimu,tai nesusilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 04 19, 09:35)
dabar naudoju tigi "foxy curls",jau mazai jo liko,na nepasakyciau kad jis kazkuo ypatingas...kaip eilinis sampunas,o gal jau plaukai priprato prie tigi priemoniu.dabar laukiu kada atsius hempz sampuna,giedejau geru atsiliepimu,tai nesusilaikiau biggrin.gif

Kai ilgai naudoji tai ir nebejauti to poveikio, nes pripranti,,, smile.gif
o pradzioj juk jautesi kitoks poveikis ?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 04 18, 17:12)
katik googlinau, tiek ten daug visko prirasyta, na turbut reike pasinaudoti patarimu ir isbandyti fitovali, tikiuosi pades, o tada kokia kauke po to patartumet naudoti, kad nesausintu plauko? blush2.gif as cia jus ikyresiu su klausimais blush2.gif

Manau tiktu ta, kuria siaip megstate ir naudojate smile.gif man pvz kai slinko plaukai tai patiko Eurokose pirkta rusiska Zolotj Solk ar kazkaip panasiai rasosi, yra net specialiai slenkantiems plaukams skirta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 04 18, 16:12)
katik googlinau, tiek ten daug visko prirasyta, na turbut reike pasinaudoti patarimu ir isbandyti fitovali, tikiuosi pades, o tada kokia kauke po to patartumet naudoti, kad nesausintu plauko? blush2.gif as cia jus ikyresiu su klausimais blush2.gif

dėl fitoval tai aš turiu vieną pastebėjimą, kad jis gana greitai pasensta ir įgauna siaubingą kvapą doh.gif tad pradėjus naudoti manau reikėtų jį ir pabaigti, nes aš buvau primiršus kokiam mėnesiukui ir tada radau pagedusį...
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 15, 15:34)
Man bendradarbė sakė,kad jai po šio šampūno labai paaugo plaukai g.gif Ar čia jai taip sutapo ar tikrai plaukai auga geriau naudojant šį šampūną? bigsmile.gif

nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
Aš kažkada irgi Fitoval naudojau...padėjo jis man, bet plaukai tikrai nepaaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 04 19, 23:10)
dėl fitoval tai aš turiu vieną pastebėjimą, kad jis gana greitai pasensta ir įgauna siaubingą kvapą doh.gif tad pradėjus naudoti manau reikėtų jį ir pabaigti, nes aš buvau primiršus kokiam mėnesiukui ir tada radau pagedusį...

Jame labai daug naturaliu zoleliu ir ekstraktu, todel turbut ir genda greiciau nei visi "cheminiai"
Atsakyti
Ammonium laureth sulfate cia blogas daiktas ar ne? nes vercia tai - augalinės kilmės valomoji medžiaga unsure.gif
Atsakyti
Kaip Himalaya šampūnas sausiems plaukams?Ar neapsunkina?
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 04 20, 10:45)
Aš kažkada irgi Fitoval naudojau...padėjo jis man, bet plaukai tikrai nepaaugo  smile.gif

man tai nuo jo riebaluoti plaukai lieka doh.gif ir taip visalaik... negaliu kasdien juo plauti, nes plaukai labiau riebaluoti nei pries plovima... doh.gif
Atsakyti
Kaip jums tie nauji Garnier sampunai? g.gif
Gal kuri jau bandet? ax.gif
Atsakyti