Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

kokius šampūnus ir kondicionierius naudoja mamytės, kurių labai ploni, silpni ir šviesinti plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 17, 20:35)
Cia ne manes klauset, bet as naudoju Control freak sampuna ir kondiske:) myliu wub.gif

va kaip smagu, yra daugiau tigi gerbeju mirksiukas.gif
o is kur perkate priemones?

o, mano plaukai irgi sviesus, plonesni, tai naudojus esu superstar, moisture maniac is TIGI ir self absorbed sampuna ir kond. efektas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinci: 18 balandžio 2009 - 09:24
QUOTE(pinci @ 2009 04 18, 10:21)
va kaip smagu, yra daugiau tigi gerbeju  mirksiukas.gif

o, mano plaukai irgi sviesus, plonesni, tai naudojus esu superstar, moisture maniac is TIGI ir self absorbed sampuna ir kond. efektas thumbup.gif

as perku ir Lietuvoje ir uzsienio parduotuvese(internetu)
daug priemoniu esu tigi naudojusi,patiko bruneciu sampunas,tik kad spalva pasiplaudavo i ryzuma doh.gif dar naudojau otmeal&honey sampuna,taip pat labai patiko,plaukai atsigavo labai ir zvilget pradejo.o labiausiai patiko S factor sampunas smoothing shampo.bet jau labai nusibodo tigi priemones,norisi kazko naujo,o jau ir poveikis nebe tas,turbut priprato plaukai arba per daug noriu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 13, 23:20)
Nupirkau ir aš Faith in Nature, klausiau, koks tiktų skirtingiems plaukams, nes nusibodo sau ir dukroms skirtingus šampūnus pirkaliot, tai pasiūlė su jūros dumbliais. Žiūrėsim, kaip tiks man, dažančiai plaukus natūraliai, dukrai, beveik nedažančiai, ir kitai, eksperimentuojančiai nuo ryškios blondinės iki ryškios rožinės doh.gif
Kol kas man nepralenkiamas buvo Aveda su rozmarinais ir mėta.

Is Faith in Nature isbandziau sampuna ir balzama su levandomis, labai patiko wub.gif dabar naudojau su alijosiumi, tai nelabai, ir pleiskanu siek tiek atsirado, nors seniau nebuvo. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 04 18, 11:17)
as perku ir Lietuvoje ir uzsienio parduotuvese(internetu)
daug priemoniu esu tigi naudojusi,patiko bruneciu sampunas,tik kad spalva pasiplaudavo i ryzuma doh.gif dar naudojau otmeal&honey sampuna,taip pat labai patiko,plaukai atsigavo labai ir zvilget pradejo.o labiausiai patiko S factor sampunas smoothing shampo.bet jau labai nusibodo tigi priemones,norisi kazko naujo,o jau ir poveikis nebe tas,turbut priprato plaukai arba per daug noriu laugh.gif

na man poveikis tai geras, smile.gif
jauciasi, nei plaunant betkokiais sampunais ir naudojant nezinia ka...
smile.gif
o as perkuosi lt, radau puslapi internete kur priemones pigiau ir pristatymas nekainuoja smile.gif www.garbane.lt
Atsakyti
QUOTE(pinci @ 2009 04 18, 13:04)
na man poveikis tai geras, smile.gif
jauciasi, nei plaunant betkokiais sampunais ir naudojant nezinia ka...
smile.gif
o as perkuosi lt, radau puslapi internete kur priemones pigiau ir pristatymas nekainuoja smile.gif www.garbane.lt

bet ten labai nedidelis pasirinkimas priemoniu,kokiu noreciau ten ner.
is prekybos centru jau ir as nebenaudoju sampunu.baigus naudoti tigi sampunus,galvojau persimesiu prie pigesniu,nusipirkau elvital su biciu pieneliu,susigadinau visiskai galva.pleiskanu net luobenos atsirado,byredavo visur,plaukai pasisiause,neblizgantys...teko grizti prie profesionaliu priemoniu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal galetumet patarti kokias priemones naudoti slenkantiems, dazytiems plaukams. man jie labai nusilpe po gimdymo, nebezinau kaip kovoti su ju slinkimu. beto labai nusivylus esu visom priemonem, kuriomis prekiaujama prekybos centruose. sakau gal kazka veiksmingesnio galite patarti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 04 18, 15:47)
Sveikutes 4u.gif
Gal galetumet patarti kokias priemones naudoti slenkantiems, dazytiems plaukams. man jie labai nusilpe po gimdymo, nebezinau kaip kovoti su ju slinkimu. beto labai nusivylus esu visom priemonem, kuriomis prekiaujama prekybos centruose. sakau gal kazka veiksmingesnio galite patarti? mirksiukas.gif

Ta pati problema ir man buvo mirksiukas.gif . Iš asmeninės patirties patarčiau Fitoval vitaminus ir Fitoval šampūną .4u.gif Pati vartojau tik vitaminus-man jie labai padėjo.mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 04 18, 15:56)
Ta pati problema ir man buvo mirksiukas.gif . Iš asmeninės patirties patarčiau Fitoval vitaminus ir Fitoval šampūną .4u.gif Pati vartojau tik vitaminus-man jie labai padėjo.mirksiukas.gif

Aciu uz patarima 4u.gif , o jie plauku nesiurkstina?nes kiek suprantu tai gydomoji priemone ir vitaminai...papildomai nereikia nieko naudoti?beje, kokia mazdaug ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 04 18, 16:03)
Aciu uz patarima 4u.gif , o jie plauku nesiurkstina?nes kiek suprantu tai gydomoji priemone ir vitaminai...papildomai nereikia nieko naudoti?beje, kokia mazdaug ju kaina?

siūlau pagooglinti, ką ką tik dariau, tai ten visokių dalykų apie šias priemones rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinci @ 2009 04 18, 10:21)
va kaip smagu, yra daugiau tigi gerbeju  mirksiukas.gif

As pirkau Lt is tokios paneles kuri irgi zymiai pigiau parduoda nei Salon+
Papildyta:
QUOTE(sonnija @ 2009 04 18, 16:03)

Gali Fitovalis sausinti plauka, bet tada tiesiog kaukyte reikia uzsideti po plovimo ir viskas ok buna smile.gif
Atsakyti
katik googlinau, tiek ten daug visko prirasyta, na turbut reike pasinaudoti patarimu ir isbandyti fitovali, tikiuosi pades, o tada kokia kauke po to patartumet naudoti, kad nesausintu plauko? blush2.gif as cia jus ikyresiu su klausimais blush2.gif
Atsakyti