kokius šampūnus ir kondicionierius naudoja mamytės, kurių labai ploni, silpni ir šviesinti plaukai?
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 17, 20:35)
Cia ne manes klauset, bet as naudoju Control freak sampuna ir kondiske:) myliu
va kaip smagu, yra daugiau tigi gerbeju
o is kur perkate priemones?
o, mano plaukai irgi sviesus, plonesni, tai naudojus esu superstar, moisture maniac is TIGI ir self absorbed sampuna ir kond. efektas
QUOTE(pinci @ 2009 04 18, 10:21)
o, mano plaukai irgi sviesus, plonesni, tai naudojus esu superstar, moisture maniac is TIGI ir self absorbed sampuna ir kond. efektas
as perku ir Lietuvoje ir uzsienio parduotuvese(internetu)
daug priemoniu esu tigi naudojusi,patiko bruneciu sampunas,tik kad spalva pasiplaudavo i ryzuma dar naudojau otmeal&honey sampuna,taip pat labai patiko,plaukai atsigavo labai ir zvilget pradejo.o labiausiai patiko S factor sampunas smoothing shampo.bet jau labai nusibodo tigi priemones,norisi kazko naujo,o jau ir poveikis nebe tas,turbut priprato plaukai arba per daug noriu
QUOTE(Miaška @ 2009 04 13, 23:20)
Nupirkau ir aš Faith in Nature, klausiau, koks tiktų skirtingiems plaukams, nes nusibodo sau ir dukroms skirtingus šampūnus pirkaliot, tai pasiūlė su jūros dumbliais. Žiūrėsim, kaip tiks man, dažančiai plaukus natūraliai, dukrai, beveik nedažančiai, ir kitai, eksperimentuojančiai nuo ryškios blondinės iki ryškios rožinės
Kol kas man nepralenkiamas buvo Aveda su rozmarinais ir mėta.
Kol kas man nepralenkiamas buvo Aveda su rozmarinais ir mėta.
Is Faith in Nature isbandziau sampuna ir balzama su levandomis, labai patiko dabar naudojau su alijosiumi, tai nelabai, ir pleiskanu siek tiek atsirado, nors seniau nebuvo.
QUOTE(dovila @ 2009 04 18, 11:17)
as perku ir Lietuvoje ir uzsienio parduotuvese(internetu)
daug priemoniu esu tigi naudojusi,patiko bruneciu sampunas,tik kad spalva pasiplaudavo i ryzuma dar naudojau otmeal&honey sampuna,taip pat labai patiko,plaukai atsigavo labai ir zvilget pradejo.o labiausiai patiko S factor sampunas smoothing shampo.bet jau labai nusibodo tigi priemones,norisi kazko naujo,o jau ir poveikis nebe tas,turbut priprato plaukai arba per daug noriu
na man poveikis tai geras,
jauciasi, nei plaunant betkokiais sampunais ir naudojant nezinia ka...
o as perkuosi lt, radau puslapi internete kur priemones pigiau ir pristatymas nekainuoja www.garbane.lt
QUOTE(pinci @ 2009 04 18, 13:04)
na man poveikis tai geras,
o as perkuosi lt, radau puslapi internete kur priemones pigiau ir pristatymas nekainuoja www.garbane.lt
bet ten labai nedidelis pasirinkimas priemoniu,kokiu noreciau ten ner.
is prekybos centru jau ir as nebenaudoju sampunu.baigus naudoti tigi sampunus,galvojau persimesiu prie pigesniu,nusipirkau elvital su biciu pieneliu,susigadinau visiskai galva.pleiskanu net luobenos atsirado,byredavo visur,plaukai pasisiause,neblizgantys...teko grizti prie profesionaliu priemoniu
Sveikutes
Gal galetumet patarti kokias priemones naudoti slenkantiems, dazytiems plaukams. man jie labai nusilpe po gimdymo, nebezinau kaip kovoti su ju slinkimu. beto labai nusivylus esu visom priemonem, kuriomis prekiaujama prekybos centruose. sakau gal kazka veiksmingesnio galite patarti?
Gal galetumet patarti kokias priemones naudoti slenkantiems, dazytiems plaukams. man jie labai nusilpe po gimdymo, nebezinau kaip kovoti su ju slinkimu. beto labai nusivylus esu visom priemonem, kuriomis prekiaujama prekybos centruose. sakau gal kazka veiksmingesnio galite patarti?
QUOTE(sonnija @ 2009 04 18, 15:47)
Sveikutes
Ta pati problema ir man buvo . Iš asmeninės patirties patarčiau Fitoval vitaminus ir Fitoval šampūną . Pati vartojau tik vitaminus-man jie labai padėjo.
QUOTE(Selga @ 2009 04 18, 15:56)
Ta pati problema ir man buvo . Iš asmeninės patirties patarčiau Fitoval vitaminus ir Fitoval šampūną . Pati vartojau tik vitaminus-man jie labai padėjo.
Aciu uz patarima , o jie plauku nesiurkstina?nes kiek suprantu tai gydomoji priemone ir vitaminai...papildomai nereikia nieko naudoti?beje, kokia mazdaug ju kaina?
QUOTE(sonnija @ 2009 04 18, 16:03)
Aciu uz patarima , o jie plauku nesiurkstina?nes kiek suprantu tai gydomoji priemone ir vitaminai...papildomai nereikia nieko naudoti?beje, kokia mazdaug ju kaina?
siūlau pagooglinti, ką ką tik dariau, tai ten visokių dalykų apie šias priemones rasi
QUOTE(pinci @ 2009 04 18, 10:21)
As pirkau Lt is tokios paneles kuri irgi zymiai pigiau parduoda nei Salon+
Papildyta:
QUOTE(sonnija @ 2009 04 18, 16:03)
Gali Fitovalis sausinti plauka, bet tada tiesiog kaukyte reikia uzsideti po plovimo ir viskas ok buna
katik googlinau, tiek ten daug visko prirasyta, na turbut reike pasinaudoti patarimu ir isbandyti fitovali, tikiuosi pades, o tada kokia kauke po to patartumet naudoti, kad nesausintu plauko? as cia jus ikyresiu su klausimais