Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(pinci @ 2009 04 15, 20:44)
Sveikos merginos,
kokius sampunelius jus naudojate?  smile.gif  gal yra taip pat naudojanciu Tigi plauku priemones?
mirksiukas.gif

As jau antrą butelką Tigi Fashionista naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte23 @ 2009 04 16, 14:13)
Sveikos smile.gif Aš naudoju VICHY  šampūną. Turiu ilgus ir plonus plaukus, kuriuos reikia kasdien plauti, nes riebaluojasi. Kai išsiplauni su šiuo šampūnu plaukus jie neatrodo tokie ploni, tampa labai švelnūs ir taip greit nesuriebaluoja.

Bet vistiek kasdien plauni? Ieskau sampuno,kad atpratint plaukus nuo kasdienio plovimo..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 04 16, 18:39)
Bet vistiek  kasdien plauni? Ieskau sampuno,kad atpratint plaukus nuo kasdienio plovimo..

Ir aš tokio vis dar ieškau unsure.gif pakolkas be rezultatų,kaip ploviau galvą kasdien,taip ir tebeplaunu.Jei kurią dieną susimuliuoju,tai vėliau blogai jaučiuosi dėl riebaluotų plaukų...

Kažkada vaikystėj mama plaudavo kartą į savaitę mano plaukus(o jie buvo stori ir ilgi) ir visą savaitę plaukai sugebėdavo išbūti nornalios būklės,o dabar cool.gif verysad.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Organic trends sampunas (oranzinis buteliukas)
tik kazkaip pastebejau , kad paskutiniu metu sunku rasti
jo parduotuveje..
g.gif doh.gif
Atsakyti
Ka norit, ta ir sakyk apie Amway sampunus.. Kai juos naudojau, galejau puse metu nekirpti plauku, nes galiukai nesisakojo beveik, labai naturaliai zvilgejo ir buvo lengvai susukuojami...
Zodziu sugalvojau surasti pakaitala.. Bandziau naudoti Londa sampnuna su balzamu, bet ne velnio, galiukai ziauriai sakojasi, plaukai veliasi.. Bandziau dar pora, bet nu nieko gero.. reikes grizti prie Satinique rolleyes.gif
Atsakyti
o kur perkat tuos AMWAY sampunus? rolleyes.gif
Atsakyti
Geri yra LAKME sampunai, tik, kiek brangoki

Beje, gal kas bande naujus Garnier sampunus be parabenu ir silikono?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2009 04 17, 10:11)
Geri yra LAKME sampunai, tik, kiek brangoki

Beje, gal kas bande naujus Garnier sampunus be parabenu ir silikono?smile.gif

bigsmile.gif jau Lt yra tokio? nemaciau negirdejau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brunete07 @ 2009 04 17, 10:03)
o kur perkat tuos AMWAY sampunus? rolleyes.gif

is platintoju 4u.gif
Atsakyti
As tai zinokit jau keli metai pas kirpeja perku NOAH firmos sampunus ir visas kitas priemones, tai geresniu dar neturejus galiu pasakyt thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Meri_ceri,2009 04 17, 11:26]
bigsmile.gif jau Lt yra tokio? nemaciau negirdejau smile.gif
Papildyta:

[QUOTE]tai kad jau kokias 2sav. per Tv tik ir duoda reklamos, beje praeitą sav. Maximoj dar nebivo, bet išpardavinėjo kažkokius kitus Garnier.Turbūt užveš tų naujųjų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 04 16, 19:21)
As jau antrą butelką Tigi Fashionista naudoju  thumbup.gif

o, ax.gif kaip smagu, yra Tigi melytoju, galetume pasidalint patirtimi naudojant priemones smile.gif
?
Atsakyti
QUOTE(pinci @ 2009 04 17, 20:29)
o,  ax.gif kaip smagu, yra Tigi melytoju, galetume pasidalint patirtimi naudojant priemones smile.gif
?

Cia ne manes klauset, bet as naudoju Control freak sampuna ir kondiske:) myliu wub.gif
Atsakyti