Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(Armani @ 2009 04 14, 11:37)
gal kas naudojot is MARGARITA sampunu serijos  su alaus ir mieliu ekstraktu ?

Naudojau,ir galiu pasakyti kaip už tokią kainą,tai visai nieko ax.gif žinoma toli gražu nebūtų pats geriausias rolleyes.gif
Atsakyti
Margaritos alaus sampunas patiko, labai optimalus kainos ir kokybes santykis 4u.gif Geriausiu gal nepavadinciau, nes plaukai velesi, bet daug geriau tiko nei koks Head'n' Shoulders ar - neduok Dieve - Garnier lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 15 balandžio 2009 - 10:30
QUOTE(gin2kas @ 2009 04 07, 15:00)
sveikos, kaip tik ruosiuosi pirkti sampuna ir balzama dazytiems plaukams ax.gif gal galetumete parekomenduoti kurie Jums atrodo geriausi rolleyes.gif

man geriausi Loreal Professional Vitamino color serijos šampūnas ir kondicionierius, perku kirpykloje dideliais buteliais, gaunasi pigiau ir pakanka ilgam thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
driu Paskelbta Šiandien, 14:52
  QUOTE(gin2kas @ 2009 04 07, 15:00)
sveikos, kaip tik ruosiuosi pirkti sampuna ir balzama dazytiems plaukams  gal galetumete parekomenduoti kurie Jums atrodo geriausi

man geriausi Loreal Professional Vitamino color serijos šampūnas ir kondicionierius, perku kirpykloje dideliais buteliais, gaunasi pigiau ir pakanka ilgam 

Man bendradarbė sakė,kad jai po šio šampūno labai paaugo plaukai g.gif Ar čia jai taip sutapo ar tikrai plaukai auga geriau naudojant šį šampūną? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 04 14, 12:37)
gal kas naudojot is MARGARITA sampunu serijos  su alaus ir mieliu ekstraktu ?

Man patiko jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 04 15, 12:30)
Margaritos alaus sampunas patiko, labai optimalus kainos ir kokybes santykis 4u.gif Geriausiu gal nepavadinciau, nes plaukai velesi, bet daug geriau tiko nei koks Head'n' Shoulders ar  - neduok Dieve -  Garnier lotuliukas.gif

Man tai jis visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
kokius sampunelius jus naudojate? smile.gif gal yra taip pat naudojanciu Tigi plauku priemones?
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2009 04 15, 13:52)
man geriausi Loreal Professional Vitamino color serijos šampūnas ir kondicionierius, perku kirpykloje dideliais buteliais, gaunasi pigiau ir pakanka ilgam  thumbup.gif
user posted image

as turiu kauke, tikrai nebloga
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 15, 16:34)
Man bendradarbė sakė,kad jai po šio šampūno labai paaugo plaukai g.gif Ar čia jai taip sutapo ar tikrai plaukai auga geriau naudojant šį šampūną? bigsmile.gif

Bandžiusi esu visą seriją Vitamino color: kelis bonkiukus sunaudojau. Plaukams labai patiko, tik mano jautri galvos oda biškiuka pyko kartais (sujautrėdavo). O dėl paaugimo... gal kai plaukai sveikesni tai ri mažiau l9žinėja gal ir auga greičiau ir kirpti rečiau reikia. Man tai Vitamino color pienelis labai patiko (ala serumas ala nenuskalaujamas kondišinas). Recomend tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif mano plaukai gan problematiski o labai noriu paaugint..tenka plaut kiekviena diena nes viena diena neissiplovus jie jau riebaluoti zinau kad plaunant galva kasdien reikia ir kasdien plauti skirto sampuno bet niekad man toks nera i rankas pakliuves.. gal koki patartumet? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *aistonija*: 16 balandžio 2009 - 12:50
QUOTE(pinci @ 2009 04 15, 20:44)
Sveikos merginos,
kokius sampunelius jus naudojate?  smile.gif  gal yra taip pat naudojanciu Tigi plauku priemones?
mirksiukas.gif

as siuo metu naudoju tigi control freak sampuniuka ir kondiske smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš naudoju VICHY šampūną. Turiu ilgus ir plonus plaukus, kuriuos reikia kasdien plauti, nes riebaluojasi. Kai išsiplauni su šiuo šampūnu plaukus jie neatrodo tokie ploni, tampa labai švelnūs ir taip greit nesuriebaluoja.
Atsakyti