Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

Man irgi labai patinka Umberto Giannini Dazzling Shine šampūnas ir kondicionierius wub.gif skaniai kvepia, plaukučiai minkštučiai, slidūs, blizgantys thumbup.gif
Atsakyti
aš tai nusipirkau L'oreal nature oiliss šampūną ir kondicionierių, kai išbandysiu, pasidalinsiu įspūdžiais
Atsakyti
Man patiko Organic blue šampūnas, kaip plovus dar tik vienąkart, tai įspūdis geras smile.gif
Atsakyti
Laaabai patinka visi šampūnai, kondicionieriai ir aplamai priemonės ir keunės thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 04 12, 18:23)
Man patiko Organic blue šampūnas, kaip plovus dar tik vienąkart, tai įspūdis geras smile.gif

Turiu aš jį irgi, bet dar nepraimtas. Išbandysiu, kai užbaigsiu Faith in nature. Tikiuosi tiks. Nors Faith in nature kanapių šampūnu ir kondicionieriumi esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Nupirkau ir aš Faith in Nature, klausiau, koks tiktų skirtingiems plaukams, nes nusibodo sau ir dukroms skirtingus šampūnus pirkaliot, tai pasiūlė su jūros dumbliais. Žiūrėsim, kaip tiks man, dažančiai plaukus natūraliai, dukrai, beveik nedažančiai, ir kitai, eksperimentuojančiai nuo ryškios blondinės iki ryškios rožinės doh.gif
Kol kas man nepralenkiamas buvo Aveda su rozmarinais ir mėta.
Atsakyti
gal kas naudojot is MARGARITA sampunu serijos su alaus ir mieliu ekstraktu ?
Atsakyti
QUOTE(Geiste @ 2009 04 09, 00:03)
gal toki kas naudojot?user posted image

esu naudojus sitos firmos sampunus ir kondicionierius, konkreciai sito sampuno ne, bet naudotos priemones man tiko ir patiko, jei gerai pamenu, cia zoleliu sampunai, neturi ikyraus kvapo, nealergizavo mano jautrios galvos odos rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Paul Mitchell Super Skinny sampuna ir kondicionieriu, man asmeniskai patiko, plaukai lengvuciai, purus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika 111: 14 balandžio 2009 - 14:12
QUOTE(Armani @ 2009 04 14, 11:37)
gal kas naudojot is MARGARITA sampunu serijos  su alaus ir mieliu ekstraktu ?

naudojau ir galiu pasakyti, kad visai neblogi, bet man tiko tik su minkštu vandeniu, nes plaunant su labai kietu plaukai kaip šiaudai būdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2009 04 14, 14:08)
Siandien isbandziau Paul Mitchell Super Skinny sampuna ir kondicionieriu, man asmeniskai patiko, plaukai lengvuciai, purus.
user posted image

O man kazkaip atrode, kad jis toks tiesinantis yra, o ne purinantis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 04 14, 20:22)
O man kazkaip atrode, kad jis toks tiesinantis yra, o ne purinantis mastau.gif

Na, po mano pries tai tureto (Boots), kai plaukai buvo kaip sienas, tai po PM plaukai labai lengvai sukuojasi, plaukuciai tokie lengvuciai. O del tiesinimo, tai jie pas mane ir taip pakankamai tiesus, tai ne labai ir pastebejau.
Atsakyti