man labai patinka Umberto Giannini Dazzling Shine plaukai kaip silkiniai ir, kad nepriprastu plaukai prie vieno sampuno pakaitalioju su Toni & Guy Dark Brunette sampunas palaiko plauku spalva
Kol kas iš visų mano bandytų šampunų (begalybė) man labiausiai tinka ir patinka Kerastase
Bet rudenį ir žiemą jo nenaudoju
Bet rudenį ir žiemą jo nenaudoju
QUOTE(ramirėja @ 2009 04 11, 12:15)
Kodėl?
Najis skirtas apsaugai nuo saulės tai žiemą jo man nereikia..Rudenį ir žiemą man reikia drėkinančio Bet vasara plaukučiai
gal galit kanors rekomenduot labai besiriebaluojantiems, dazytiems, sausiems plaukams?
QUOTE(Gilberta @ 2009 04 11, 13:05)
Najis skirtas apsaugai nuo saulės tai žiemą jo man nereikia..Rudenį ir žiemą man reikia drėkinančio Bet vasara plaukučiai
ka naudoji drekinancio
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 11, 13:32)
gal galit kanors rekomenduot labai besiriebaluojantiems, dazytiems, sausiems plaukams?
Gal pabandyk Himalaya sampuna? Man visai geras jisai. Naudojau riebiems plaukams. Tuoj vaziuoju i vaistine sausiems plaukams pirksiu, nes mergaites gyre...
O tu nenoretum i sampuna tiesiog arbatmedzio aliejaus ilasint? Jis sureguliuoja riebalavimasi...
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 11, 14:44)
Gal pabandyk Himalaya sampuna? Man visai geras jisai. Naudojau riebiems plaukams. Tuoj vaziuoju i vaistine sausiems plaukams pirksiu, nes mergaites gyre...
O tu nenoretum i sampuna tiesiog arbatmedzio aliejaus ilasint? Jis sureguliuoja riebalavimasi...
Arbatmedzio aliejaus vaistinej buna?
aham, yra vaistinese. Pigiau gali rasti Maximoj prie pirties prekiu, jei Vln tai Vcupe yra..
Mano kambariokes ilasino jo i sampuna, padeda nuo riebalavimosi. Is pradziu gali atrodyti kad dar labiau riebaluojasi, bet po keliu plovimu susireguliuoja viskas, ir maziau riebaluojasi. Be to arbatmedzio aliejus stiprina plauku saknis.
Mano kambariokes ilasino jo i sampuna, padeda nuo riebalavimosi. Is pradziu gali atrodyti kad dar labiau riebaluojasi, bet po keliu plovimu susireguliuoja viskas, ir maziau riebaluojasi. Be to arbatmedzio aliejus stiprina plauku saknis.
Aciu, meginsiu ieskoti ir bandyt
o jo ten kaip supratau labai nedaug reikia
o reikia palaikyti kiek nors ar ne?
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 11, 16:47)
Aciu, meginsiu ieskoti ir bandyt
i delna ipili sampuno, ir 1-3 lasiukus aliejaus. Butu gerai palaikyti pora trejeta minuciu, pamasazuoti saknis...
aisku aciu, meginsiu