Ir as laukiu atsiliepimu apie syoss, nes plauku purskikliu labai likau patenkinta.
Beja gal kas naudojote gosh sampunus?
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 07, 22:38)
As kazkaip abejoju ar tie sampunai yra profesionalus, uzrasas dar ne viskas
O man cia kazkuo panasu i tresemme, juk apie juos irgi sako kad kitur naudojama profesionalu
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 07, 21:11)
Parašysiu rytoj
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 07, 22:38)
As kazkaip abejoju ar tie sampunai yra profesionalus, uzrasas dar ne viskas
nesu naturaliste, bet vieno kazkokio syos sudeti paziurejau, tai pradzioj vanduo, alkoholis ir silonai tai ir padejau atgal
Man dabar Loccitane su 5 eteriniais aliejais
QUOTE(manti @ 2009 04 07, 19:14)
O kur ir už kiek pirkot?
savo kirpykloje ,litras 85 lt. ...
Sveikos, gal yra naudojusiu Tigi Control Freak sampuna? kokie butu atsiliepimai? nes turiu galimybe nusipirkt pigiai, mano plaukai nepaklusnus, manau kad tiktu, tik aisku idomu butu nuomone jau naudojusiu
QUOTE(ligita8352 @ 2009 04 08, 07:53)
nesu naturaliste, bet vieno kazkokio syos sudeti paziurejau, tai pradzioj vanduo, alkoholis ir silonai tai ir padejau atgal
Man irgi sudetis labai prasta pasirode, irgi atgal padejau. Visai gali buti kad pirma karta panaudojus plaukai bus gražus (nes, pvz kondicionierius vien silikoninis), bet kas su tais plaukais bus toliau - neaišku
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 08, 09:56)
Sveikos, gal yra naudojusiu Tigi Control Freak sampuna? kokie butu atsiliepimai? nes turiu galimybe nusipirkt pigiai, mano plaukai nepaklusnus, manau kad tiktu, tik aisku idomu butu nuomone jau naudojusiu
pasiskaitinėk TIGI temas,ten apie jį daug prirašyta
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 08, 09:56)
kazkuri cia rase,kad netiko tas sampunas... man rodos sitoj temoj
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 08, 10:19)
Man dabar Loccitane su 5 eteriniais aliejais
Kur perkat, kokia kaina?
Kuo patinka?