Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

Ir as laukiu atsiliepimu apie syoss, nes plauku purskikliu labai likau patenkinta.
Beja gal kas naudojote gosh sampunus?
Atsakyti
As kazkaip abejoju ar tie sampunai yra profesionalus, uzrasas dar ne viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 07, 22:38)
As kazkaip abejoju ar tie sampunai yra profesionalus, uzrasas dar ne viskas  ax.gif

O man cia kazkuo panasu i tresemme, juk apie juos irgi sako kad kitur naudojama profesionalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 07, 21:11)
Taip, apie jy  bigsmile.gif
pavadinima pamirsus buvau  blush2.gif
parasykit atsiliepimus po to, jei galesit  4u.gif

Parašysiu rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 07, 22:38)
As kazkaip abejoju ar tie sampunai yra profesionalus, uzrasas dar ne viskas  ax.gif

nesu naturaliste, bet vieno kazkokio syos sudeti paziurejau, tai pradzioj vanduo, alkoholis ir silonai tai ir padejau atgal ax.gif
Atsakyti
Man dabar Loccitane su 5 eteriniais aliejais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2009 04 07, 19:14)
O kur ir už kiek pirkot?  ax.gif

savo kirpykloje ,litras 85 lt. ...
Atsakyti
Sveikos, gal yra naudojusiu Tigi Control Freak sampuna? kokie butu atsiliepimai? nes turiu galimybe nusipirkt pigiai, mano plaukai nepaklusnus, manau kad tiktu, tik aisku idomu butu nuomone jau naudojusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 04 08, 07:53)
nesu naturaliste, bet vieno kazkokio syos sudeti paziurejau, tai pradzioj vanduo, alkoholis ir silonai tai ir padejau atgal  ax.gif

drinks_cheers.gif Man irgi sudetis labai prasta pasirode, irgi atgal padejau. Visai gali buti kad pirma karta panaudojus plaukai bus gražus (nes, pvz kondicionierius vien silikoninis), bet kas su tais plaukais bus toliau - neaišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 08, 09:56)
Sveikos, gal yra naudojusiu Tigi Control Freak sampuna? kokie butu atsiliepimai? nes turiu galimybe nusipirkt pigiai, mano plaukai nepaklusnus, manau kad tiktu, tik aisku idomu butu nuomone jau naudojusiu 4u.gif

pasiskaitinėk TIGI temas,ten apie jį daug prirašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 08, 09:56)

kazkuri cia rase,kad netiko tas sampunas... unsure.gif man rodos sitoj temoj
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 08, 10:19)
Man dabar Loccitane su 5 eteriniais aliejais thumbup.gif

Kur perkat, kokia kaina? bigsmile.gif
Kuo patinka? 4u.gif
Atsakyti