Įdomu, gal kas bandė Schwarzkopf Gliss Asia Straight seriją ?
bandziau ta Schwarzkopf, bet man jis netiko, kazkokie plaukai visai nepaslankus buvo juo isplovus.
as vel grizau prie milk shake sampuno... si karta pirkau maitinamaji,litra
sveikos, kaip tik ruosiuosi pirkti sampuna ir balzama dazytiems plaukams gal galetumete parekomenduoti kurie Jums atrodo geriausi
Įdomu, gal kas bandė Schwarzkopf Gliss Asia Straight seriją ?
as bandziau, tik ne sampuna , o kauke ir nenuplaunama balzama is sios serijos. ka galiu pasakyt-tai tikejausi geresnio rezultato. manau plaukai lb nepaklusnus tai juos kazkiek sulygino, bet toli grazu iki tiesiu plauku kaip kad reklamoje skelbia
QUOTE(gin2kas @ 2009 04 07, 16:00)
sveikos, kaip tik ruosiuosi pirkti sampuna ir balzama dazytiems plaukams gal galetumete parekomenduoti kurie Jums atrodo geriausi
Keune dazytiems plaukams
Sveikutes norejau paklaust, gal kam reiketu Keune sampuno? Nusipirkau visa litra, o man jis visiskai netiko, sualergizavo oda. Cia tas kur su geltona juostele, "kiausininis", skirtas sausiems plaukams. Siulyciau uz 40lt ir esu kauniete.
QUOTE(Afroditte @ 2009 04 07, 13:55)
as vel grizau prie milk shake sampuno... si karta pirkau maitinamaji,litra
O kur ir už kiek pirkot?
Sveikos. Norejau paklausti gal kuri ismeginusios jau ta sampuna kur per tv reklamuoja? Sako kad profesionalus (kas nelabai tikis), maximoje galima rast nemazame buteli. Vis gundaus nusipirkt, bet prisibijau kazkaip atsiliepimai labai domintu
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 07, 21:05)
Sveikos. Norejau paklausti gal kuri ismeginusios jau ta sampuna kur per tv reklamuoja? Sako kad profesionalus (kas nelabai tikis), maximoje galima rast nemazame buteli. Vis gundaus nusipirkt, bet prisibijau kazkaip atsiliepimai labai domintu
Jūs čia apie syoss kalbat?
Aš šiandien tokį šampūną ir balzamą nusipirkau, rytoj bandysiu, pačiai įdomu labai
QUOTE(Finna @ 2009 04 07, 22:08)
Jūs čia apie syoss kalbat?
Aš šiandien tokį šampūną ir balzamą nusipirkau, rytoj bandysiu, pačiai įdomu labai
Taip, apie jy
pavadinima pamirsus buvau
parasykit atsiliepimus po to, jei galesit