Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(jauniute @ 2009 01 29, 20:50)
jei norisi sertifikuoto ekologisko sampuno tokie yra urtekram, daug ten ju rusiu yra, a sjau du turejau man be galo patiko ir kaina nesikandzioja uz 250 ml tik 20 lt:)

O kur pirkti Urtekam ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 01 30, 09:30)
O kur pirkti Urtekam ?

www.holos.lt- parduotuve uzupy.

o kazkas klauset kur gaut sampunu be sls ir kad skaitet etiketes ir visur jo yra- tai galiu nuramint, kad galit net neskaityt sampunu sudeties maximose ir netgi vaistinese- nes tikrai 98proc. yra su kenksmingais chemikalais ax.gif tik vat minetasis natura siberica ir live clean is tu supermarketiniu kazkiek naturalesni ax.gif
bet jei tikrai norit be jokiu ten chemiju tai tikrai geriau pirkt sertifikuotus produktus tam skirtose parduotuvese, ir tikrai nera taip brangu, kaip kazkas gal isivaizduoja- visi tigiai ir keunes tikrai brangiau kainuoja ax.gif o ir plaukams ir sveikatai nekenkia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 30, 09:55)

o kazkas klauset kur gaut sampunu be sls ir kad skaitet etiketes ir visur jo yra- tai galiu nuramint, kad galit net neskaityt sampunu sudeties maximose ir netgi vaistinese- nes tikrai 98proc. yra su kenksmingais chemikalais ax.gif  tik vat minetasis natura siberica ir live clean is tu supermarketiniu kazkiek naturalesni ax.gif
bet jei tikrai norit be jokiu ten chemiju tai tikrai geriau pirkt sertifikuotus produktus tam skirtose parduotuvese, ir tikrai nera taip brangu, kaip kazkas gal isivaizduoja- visi tigiai ir keunes tikrai brangiau kainuoja ax.gif o ir plaukams ir sveikatai nekenkia ax.gif

Bet tokios parduotuves tik Vilniuje yra, na gal dar Kaune verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 30, 11:55)

o kazkas klauset kur gaut sampunu be sls ir kad skaitet etiketes ir visur jo yra- tai galiu nuramint, kad galit net neskaityt sampunu sudeties maximose ir netgi vaistinese- nes tikrai 98proc. yra su kenksmingais chemikalais ax.gif  tik vat minetasis natura siberica ir live clean is tu supermarketiniu kazkiek naturalesni ax.gif

o tai kokiose parduotuvese?
ir kokie sampunai turi maziausiai ti chemiju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 30, 13:03)
o tai kokiose parduotuvese?
ir kokie sampunai turi maziausiai ti chemiju?  g.gif

vadinamu "chemiju" beveik neturi sertifikuoti sampunai, kuriais prekiaujama specializuotose parduotuvese. kaip matau, esi is klaipedos, mes isvardijome parduotuves Vilniuje. jei kalipedoje nieko nerandi, bandyk ieskoti ir uzsisakineti inetrnetu, kad ir is tos pacios holos.lt 4u.gif o ar sampunas sertifikuotas ar ne, buna parasyta ant buteliuko
Atsakyti
Man l.patiko TBS medaus drekinantis sampunas, plaukai purus, minksti, veslus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 01 30, 19:16)
Man l.patiko TBS medaus drekinantis sampunas, plaukai purus, minksti, veslus smile.gif

o kieno cia trumpinys "TBS"?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 30, 23:26)
o kieno cia trumpinys "TBS"?

The body shop smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 01 31, 00:45)
The body shop smile.gif

aaa rimtai doh.gif smile.gif o as body shop truputi nusivyliau po to, kai sita korporacija perpirko L`orealis..man kazkaip nebe ta kokybe..nors cia gal daugiau mano nemeile L`oreal`iui pasireiskia.. smile.gif
Atsakyti
man asmeniskai TBS isvis nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
o kodel tu nemyli lorealio?nekalbant apie visus silikonus ir pan?
Atsakyti
smile.gif+2009 01 31, 20:20-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 31, 20:20)
o kodel tu nemyli lorealio?nekalbant apie visus silikonus ir pan?

na cia tokia turbut labai moteriska, ne itin argumentuota "nemeile"..tiesiog manau, kad L`orealis savo populiaruma pasieke grynai pasaulinio marketingo pagalba..kokybe nera tokia kokia jie zada, mane isvis piktina reklamos, kuriose atseit remiasi moksliniais tyrimais ir sneka tokias nesamones, kaip :"Jusu plaukai po 5 plovimu taps 97 procentais stipresni"..tai neimanoma:) tiesiog absurdiska..ir tai kad tos firmos gaminiu kokybe labai skiriasi Lt ir perkant uzsienyje, o save gerbianti kompanija to neturetu leisti..na, cia kazkaip jau kvepia antireklama doh.gif nenorejau to, cia tiesiog subjektyvi nuomone..
Atsakyti