Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(Manija69 @ 2009 03 22, 15:40)
Kaip norėčiau pabandyti Leonor Greyl šampūnų,ydomu ar ilgai Eurovaistinėj nuolaidos bus?Tik man reiktų kokio sausiems plaukams bigsmile.gif

.nuolaidos iki kito 7dienio 4u.gif taip kad laiko da yra 4u.gif
Atsakyti
ievvvvaa Paskelbta Šiandien, 16:44
  QUOTE(Manija69 @ 2009 03 22, 15:40)
Kaip norėčiau pabandyti Leonor Greyl šampūnų,ydomu ar ilgai Eurovaistinėj nuolaidos bus?Tik man reiktų kokio sausiems plaukams

.nuolaidos iki kito 7dienio  taip kad laiko da yra 

O dėkui 4u.gif Tikrai turiu laiko,kitą savaitę reiks nulėkt,pažiūrėt,gal ką išsirinksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 03 21, 21:48)
Sveikos  smile.gif

Aš anksčiau vien tik Fructis šampūnu ir balzamu plaudavau plaukus bet vėliau pradėjau juos plauti ūkišku muilu. Gal ir juokingai skamba bet man jis žymiai geresnis už bet kokius šampūnus, nebenaudoju net balzamų jokių  biggrin.gif  plaukučiai švelnūs būna ir riebaluojasi mažiau. Anksčiau plaudavau kas antrą dieną, o dabar kas ketvirtą...  bigsmile.gif  pasaka  4u.gif  ir pigiau  thumbup.gif  tik priprasti reikėjo, nes skalaujant atrodo kad plaukai kažkokiais mediniais stagarais virsta  lotuliukas.gif

O koks tavo plaukuciu tipas? gal riebesni jie?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 03 17, 13:53)
gal kas bandete sampunus is sios parduotuveshttp://www.everline.lt

labai domina si serija: AI SEMI DI GIRASOLE - saulėgražos gydomoji, maitinanti serija
Šampūnas nusilpusiems ir pažeistiems plaukams. Sudėtyje yra saulėgrąžų aliejaus ir lanolino rūgšties gyvybiškai svarbių sveikiems ir žvilgantiems plaukams. Šampūnas neutraliai valo ne tik plaukus bet ir galvos odą. Aktyviai drėkina, gaivina plaukus. Plaukai tampa minkšti, žvilgantys ir purūs.
user posted image

as turiu meginukus sio sampuno ir kaukes, bet dar nebandziau. dave kai pirkau pas savo kirpeja sapmuna dazytiems plaukams everline centre (ne LT) bijau, kad man riebins. isbandziau sampuna su laktobazilomis lotuliukas.gif tai truputuka riebino, bet siaip issisukavo gerai
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 22, 19:30)
O koks tavo plaukuciu tipas? gal riebesni jie?

Ne, normalūs mano, nei riebūs nei sausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 03 23, 11:21)
Ne, normalūs mano, nei riebūs nei sausi  smile.gif

Tai va, kai turi neproblematiskus plaukus, tai gali eksperimentuot su muilu, bet nzn ar jis tiktu issuasintiems, pavargusiems plaukams..
Atsakyti
O gal kas nors turi atsiliepimu apie lietuviskus sampunus? Margarita ar pan.? Mano plaukai ilgi ir sviesinti, sausoki kazkiek. Tiko man klorane priemones, bet gi pakeist kazkada reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 12:25)
O gal kas nors turi atsiliepimu apie lietuviskus sampunus? Margarita ar pan.? Mano plaukai ilgi ir sviesinti, sausoki kazkiek. Tiko man klorane priemones, bet gi pakeist kazkada reikia  g.gif

man lietuviski sampunai, t.y. margarito visai thumbup.gif ypac alaus sampunas. pirkau gal kokius 6 kartus is eiles smile.gif sviesintiems plaukams pats tas.
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 03 26, 12:56)
man lietuviski sampunai, t.y. margarito visai  thumbup.gif  ypac alaus sampunas. pirkau gal kokius 6 kartus is eiles smile.gif sviesintiems plaukams pats tas.

Aciu - butinai reiks pabandyti - juk reikia paremti lietuviska versla biggrin.gif
Atsakyti

Aš anksčiau vien tik Fructis šampūnu ir balzamu plaudavau plaukus bet vėliau pradėjau juos plauti ūkišku muilu. Gal ir juokingai skamba bet man jis žymiai geresnis už bet kokius šampūnus, nebenaudoju net balzamų jokių plaukučiai švelnūs būna ir riebaluojasi mažiau. Anksčiau plaudavau kas antrą dieną, o dabar kas ketvirtą... pasaka ir pigiau tik priprasti reikėjo, nes skalaujant atrodo kad plaukai kažkokiais mediniais stagarais virsta Tyciojates,dar ims kas patikes ir pabandys.Nors po fruktis visko gali but.O plaukai svarus tuoj visa laika bus ,nes vaidins svarius kad tik ju ukiniu muilu nebeplautu.t mega_shok.gif
Atsakyti
Merginos,tos kurios naudoja organic blue sampuna jums jis neriebaluoja plauku?Nusipirkau as ji,isiploviau ryte galva,o vakare jau riebaluota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 26, 17:04)
Merginos,tos kurios naudoja organic blue sampuna jums jis neriebaluoja plauku?Nusipirkau as ji,isiploviau ryte galva,o vakare jau riebaluota doh.gif

Turbut plaukuciai prie naturaliu priemoniu neprate..man panasiai buvo su Natura Siberica, irgi pirmais kartais ejo plaukai is proto, i visas puses styrojo, grifka riebalavos.. doh.gif doh.gif bet nepasidaviau, panaudojau ilgiau, dabar atsidziaugt negaliu.. biggrin.gif
Atsakyti