Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

koki sampuna rekomenduotumet rudiems plaukams?dabar baigiu naudoti maximini gliss kur rudiems plaukams,na zinokit nustebino jis mane,visai patiko ir plaukai lengvai issisukuoja ir svelnus po jo lieka ir kvapas nuostabus thumbup.gif bet norisi kazka kita pabandyt dar rudaplaukems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 19, 23:33)
Keista kad pagal kvapa sampunus renkiesi doh.gif

biggrin.gif aga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kirpeja buvo davus Keune So pure meginuka dazytiems plaukams...
Labai patiko wub.gif plaukai svelnuciai liko o kvapas dieviskas wub.gif
Sndn uzsisakiau 750ml jo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 19, 19:18)
Na vis paziuriu as i ta Leonor Greyl firma eirovaistinej bet neprisiruosiu niekaip tiek daug uz sampuna sumoket biggrin.gif

Leonor Greyl sampunas skirtas riebioms saknims,sausiems galiukams man yra pats geriausias is sampunu,kuriuos esu bandzius. Eurovaistinej yra pirkt ir mazu po 50ml kiekio sio ir kitu sampunu,tai gali is pradziu maza kieki isbandyt. Tuo labiau,kad dabar Eurovaistinej su medaus kortele visiems sampunams 15procentu nuolaida.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš anksčiau vien tik Fructis šampūnu ir balzamu plaudavau plaukus bet vėliau pradėjau juos plauti ūkišku muilu. Gal ir juokingai skamba bet man jis žymiai geresnis už bet kokius šampūnus, nebenaudoju net balzamų jokių biggrin.gif plaukučiai švelnūs būna ir riebaluojasi mažiau. Anksčiau plaudavau kas antrą dieną, o dabar kas ketvirtą... bigsmile.gif pasaka 4u.gif ir pigiau thumbup.gif tik priprasti reikėjo, nes skalaujant atrodo kad plaukai kažkokiais mediniais stagarais virsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 03 21, 20:48)
Sveikos  smile.gif

Aš anksčiau vien tik Fructis šampūnu ir balzamu plaudavau plaukus bet vėliau pradėjau juos plauti ūkišku muilu. Gal ir juokingai skamba bet man jis žymiai geresnis už bet kokius šampūnus, nebenaudoju net balzamų jokių  biggrin.gif  plaukučiai švelnūs būna ir riebaluojasi mažiau. Anksčiau plaudavau kas antrą dieną, o dabar kas ketvirtą...  bigsmile.gif  pasaka  4u.gif  ir pigiau  thumbup.gif  tik priprasti reikėjo, nes skalaujant atrodo kad plaukai kažkokiais mediniais stagarais virsta  lotuliukas.gif

Teisi, keistokai skamba.. O ne per "aštrus" jis tau? Man net rankos pasausėja jei tenka skalbti, apie galvos odą bijočiau ir pagalvot net mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 03 21, 21:48)
Sveikos  smile.gif

Aš anksčiau vien tik Fructis šampūnu ir balzamu plaudavau plaukus bet vėliau pradėjau juos plauti ūkišku muilu. Gal ir juokingai skamba bet man jis žymiai geresnis už bet kokius šampūnus, nebenaudoju net balzamų jokių  biggrin.gif  plaukučiai švelnūs būna ir riebaluojasi mažiau. Anksčiau plaudavau kas antrą dieną, o dabar kas ketvirtą...  bigsmile.gif  pasaka  4u.gif  ir pigiau  thumbup.gif  tik priprasti reikėjo, nes skalaujant atrodo kad plaukai kažkokiais mediniais stagarais virsta  lotuliukas.gif

ir kaip ten ji naudoji? paimi gabala visa ir trini plaukus? nelabai issivazduoju kaip ilgus plaukus ispauti su juo?kaip saknis itrinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 03 21, 20:31)
Teisi, keistokai skamba.. O ne per "aštrus" jis tau? Man net rankos pasausėja jei tenka skalbti, apie galvos odą bijočiau ir pagalvot net mastau.gif

Nu ne, pripratau matyt g.gif nes iš pradžių tikrai keistai atrodė kad ir išskalauti sunkoka kadangi plaukai suakmenėja vos ne biggrin.gif bet kai išdžiūva tada labai gerai mirksiukas.gif taip pat galvojau kad ir kvapas baisus bus, bet išvis nesijaučia nieko. dar nelabai ilgai aš jį naudoju, jei kas nutiks pranešiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 03 21, 21:37)
Nu ne, pripratau matyt  g.gif  nes iš pradžių tikrai keistai atrodė kad ir išskalauti sunkoka kadangi plaukai suakmenėja vos ne  biggrin.gif  bet kai išdžiūva tada labai gerai mirksiukas.gif taip pat galvojau kad ir kvapas baisus bus, bet išvis nesijaučia nieko. dar nelabai ilgai aš jį naudoju, jei kas nutiks pranešiu  ax.gif

Na, kiekvienam savo.. Jei tau tinka, tai super, tik nepamiršk kaukių, kad nenusausėtų labai plaukučiai. O kaip dažnai plauni?
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 03 21, 20:36)
ir kaip ten ji naudoji? paimi gabala visa ir trini plaukus? nelabai issivazduoju kaip ilgus plaukus ispauti su juo?kaip saknis itrinti? g.gif

aha, taip imu gabalą ir trinu visus plaukus, šaknis, galiukus irgi smile.gif jis putoja kaip ir šampūnai visi, pavyksta išsitrinti.

Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2009 03 21, 20:39)
Na, kiekvienam savo.. Jei tau tinka, tai super, tik nepamiršk kaukių, kad nenusausėtų labai plaukučiai. O kaip dažnai plauni?

Plaunu kas keturias dienas, balzamo nebenaudoju jokio, o kaukę turiu, bet nenaudoju kaskart kai reikia plauti galvą, gal tik kart per dvi savaites užsidedu ją ax.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau Biotraitement drėkinantį šampūną. Gal esat kuri naudojus? Kokie būtų atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
AJ. Paskelbta Vakar, 00:35
  QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 19, 19:18)
Na vis paziuriu as i ta Leonor Greyl firma eirovaistinej bet neprisiruosiu niekaip tiek daug uz sampuna sumoket

Leonor Greyl sampunas skirtas riebioms saknims,sausiems galiukams man yra pats geriausias is sampunu,kuriuos esu bandzius. Eurovaistinej yra pirkt ir mazu po 50ml kiekio sio ir kitu sampunu,tai gali is pradziu maza kieki isbandyt. Tuo labiau,kad dabar Eurovaistinej su medaus kortele visiems sampunams 15procentu nuolaida.

Kaip norėčiau pabandyti Leonor Greyl šampūnų,ydomu ar ilgai Eurovaistinėj nuolaidos bus?Tik man reiktų kokio sausiems plaukams bigsmile.gif
Atsakyti