Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(Angele62 @ 2009 03 18, 18:15)
milk shake naudojau ir as visai patiko.kol neatradau savo sampunu:dabar jau pora metu naudoju noah produkcija.ji brangoka bet kiekv litas uz sita preke vertas, ax.gif

Milkshake, vertas kainos vien del kvapo, naudoju kauke milkshako, super, o sampuno noreciau, bet nezinau kur pas mus isigyti galima ju.
Sampunas kol kas geriausias Vichy nuo pleiskanu, labai patinka kaina didoka, bet verta naudot, ypac kam bedos su sausa galvos oda thumbup.gif
Joico ir Moisture maniac nepatiko, o taip isgirti buvo. Mano galva, tikrai neverti tokiu pinigu, aisku cia kaip kam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 19, 20:13)
Milkshake, vertas kainos vien del kvapo, naudoju kauke milkshako, super, o sampuno noreciau, bet nezinau kur pas mus isigyti galima ju.
Sampunas kol kas geriausias Vichy nuo pleiskanu, labai patinka kaina didoka, bet verta naudot, ypac kam bedos su sausa galvos oda  thumbup.gif
Joico ir Moisture maniac nepatiko, o taip isgirti buvo. Mano galva, tikrai neverti tokiu pinigu, aisku cia kaip kam  g.gif

Kaune viena kirpykla zinau:)
Atsakyti
Aš naudoju dabar Simply Organic drėkinanti šampuną,man labai patinka wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 19, 19:15)
Kaune viena kirpykla zinau:)

Tai gal ir Panevezy kirpyklose buna, bet kiek klausinejau net negirdeje tos kvankos apie toki daikta, sako gal pieno skyriuj butu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 19, 20:45)
Tai gal ir Panevezy kirpyklose buna, bet kiek klausinejau net negirdeje tos kvankos apie toki daikta, sako gal pieno skyriuj butulotuliukas.gif

biggrin.gif rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 19, 20:33)
Aš naudoju dabar Simply Organic drėkinanti šampuną,man labai patinka wub.gif user posted image

Prašom plačiau apie jį ax.gif
Atsakyti
o as tai ieskau sampuno kad skaniai plaukai kvepetu issiplovus... o plaukai pas mane galima sakyt riebus, tai reik plaut bent jau kas antra diena.. o kartais ir kasdien... tai nusiperku riebiem plaukam - o ten tik dilges ir dar kokios nors zoles... ir aisku kvapas kaip zoliu...
patapau cia zinoma vienos reklamos auka ir nusipirkau klorane - su citrinom... keistas toks sampunas, bet kvepia tai visai necitrinom... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 19, 20:45)
Tai gal ir Panevezy kirpyklose buna, bet kiek klausinejau net negirdeje tos kvankos apie toki daikta, sako gal pieno skyriuj butu?  lotuliukas.gif

Panevezy milk shake pirkau grozio salone 2X mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandrija @ 2009 03 19, 22:58)
o as tai ieskau sampuno kad skaniai plaukai kvepetu issiplovus... o plaukai pas mane galima sakyt riebus, tai reik plaut bent jau kas antra diena.. o kartais ir kasdien... tai nusiperku riebiem plaukam - o ten tik dilges ir dar kokios nors zoles... ir aisku kvapas kaip zoliu...
patapau cia zinoma vienos reklamos auka ir nusipirkau klorane - su citrinom... keistas toks sampunas, bet kvepia tai visai necitrinom... sad.gif

Keista kad pagal kvapa sampunus renkiesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 19, 22:51)
Prašom plačiau apie jį ax.gif

Apie jį plačiau galima paskaityt www.simplyorganic.com
Bet man jis labai patinka,nors iškart rezultato nebuvo,net atvirksčiai,o dabar atsidžiaugt negaliu. Plaukai žvilga,minkšti,sudrėkinti,lengvi thumbup.gif Matosi,kad sveiki. Bet,kad rezultatas būtu geresnis reikia dar kažką naudot iš SO.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 19, 11:29)
Ar nenaudojat Pregaine gydomojo nuo slinkimo?

Kažkada seniau naudojau, man labai sausino plauką (kuris šiaip sunkiai išsausinamas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(aleksandrija @ 2009 03 19, 22:58)

tai pirk milk shake ir geras ir kvapas thumbup.gif yra kazkoks specialus kasdienai naudoti.. bet siaip mano saknys irgi riebios jei noriu kad graziai plaukai atrodytu turiu kiekviena diena plaut,bet kirpeja sake nepirkt sampunu skirtu riebiem plaukam,nes jie tada galus dar labiau sausina..tai pirkt arba sausiem pazeistiem,arba tuos skirtus kasdienai plaut
Papildyta:
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnet: 20 kovo 2009 - 12:13