Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai II

QUOTE(jadzka @ 2009 03 14, 19:32)
Pabadyk gal iš Biotreitment ką nors g.gif: Aš pati tai labai O'Rising mėgstu, bet nežinau ar itin sausiems tiks g.gif:  Gal AHA arba cocco tiktų g.gif: Dar yra mineralinės putos, kurios mano kasdien džiovinamiems džiovintuvu plaukams dar kiek per daug drėkinančios ax.gif

Ir vien šampūnas nepadės aišku. Geriausia naudoti ir šampūna + kaukę arba kondicionierių.

kur perkat o'rising priemones?
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 03 14, 19:00)

Farmoj tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 14, 18:32)
Pabadyk gal iš Biotreitment ką nors g.gif: Aš pati tai labai O'Rising mėgstu, bet nežinau ar itin sausiems tiks g.gif:  Gal AHA arba cocco tiktų g.gif: Dar yra mineralinės putos, kurios mano kasdien džiovinamiems džiovintuvu plaukams dar kiek per daug drėkinančios ax.gif

Ir vien šampūnas nepadės aišku. Geriausia naudoti ir šampūna + kaukę arba kondicionierių.

Biotraitment kaukės turėjau visą litrinį butelį (toks rusvas butelis), išmečiau, plaukai kažkokie pasipūtę likdavo, viena iš prasčiausių kaukių, netiko man ji doh.gif . O šiaip visada po šampūno naudoju kaukes, kondicionierius.
Atsakyti
Gal galit patart kokį šampūną nuo pleiskanų?bet kad neriebintų plaukų,nes ir taip riebūs...Panaudojau vieną šampūną,atsirado pleiskanų,negaliu išnaikint doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Širdis @ 2009 03 14, 19:38)
Gal galit patart kokį šampūną nuo pleiskanų?bet kad neriebintų plaukų,nes ir taip riebūs...Panaudojau vieną šampūną,atsirado pleiskanų,negaliu išnaikint  doh.gif  doh.gif

naudoju dabar i+m riebiems ir pleiskanotiems plaukams skirtą šampūną (čia iš natūralių sertifikuotų), neilgai dar naudoju, bet pirmieji rezultatai jau yra, nes pamažu nyksta pleiskanos, kurių pas mane nuolatos būdavo praktiškai nuo visų šampūnų... bet jis pakankamai velia plaukus, be kondicionieriaus ar kaukės tai vargu ar įmanoma būtų išsišukuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 03 14, 20:00)

Eurovaistinėje, Šeimos vaistinėje (buvusi Farma).

QUOTE(Dasha @ 2009 03 14, 20:02)
Farmoj tikrai yra.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Auksuolė @ 2009 03 14, 20:09)
Biotraitment kaukės turėjau visą litrinį butelį  (toks rusvas butelis), išmečiau, plaukai kažkokie pasipūtę likdavo, viena iš prasčiausių kaukių, netiko man ji  doh.gif . O šiaip visada po šampūno naudoju kaukes, kondicionierius.

Biotreitment aš trurėjau baltą ar tai geltoną g.gif: neatsimenu kurią, tai plaukai kaip tik tokie prie galvos prikritėę buvo. Čia kiek galvų tiek nuomonių biggrin.gif

QUOTE(Ledinė Širdis @ 2009 03 14, 20:38)
Gal galit patart kokį šampūną nuo pleiskanų?bet kad neriebintų plaukų,nes ir taip riebūs...Panaudojau vieną šampūną,atsirado pleiskanų,negaliu išnaikint  doh.gif  doh.gif

Tai gal nereikia nuo pleiskanų, o tiesiog pasirinkti mažiau dirginantį šampūną g.gif: nes pleiskanos (jei nėra pastovi problema) dažniasuia atsiranda kai galvos oda yra sudirginama.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, gal kam yra teke naudoti Alter Ego produkcija(sampunus)? jei taip, kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 10, 11:42)
gal bandete toki sampuniuka - Imunal Vital control? g.gif

http://images.google...p...DN&start=40

pati jau isbandziau mirksiukas.gif
pirmi ispudziai: plauna gerai,mano ilgiems ir linkusiems banguotis suteike minkstumo, glotnumo.
kondic./balzamo sios linijo neturejau,butu idomu isbandyti kartu su sampunu.. g.gif
beje panasus i pries tai naudotus lorealio profesionalius kirpyklinius sampunus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 17 kovo 2009 - 09:30
Sveikos, gal zinot, kiek kainuoja pas mus Sebastian firmos sampunai ir kondicionieriai? Girdejau, kad gera firma, ryzausi isbandyt ir dabar mastau, ar ne per brangiai sumokejau ax.gif
Atsakyti
gal kas bandete sampunus is sios parduotuveshttp://www.everline.lt

labai domina si serija: AI SEMI DI GIRASOLE - saulėgražos gydomoji, maitinanti serija
Šampūnas nusilpusiems ir pažeistiems plaukams. Sudėtyje yra saulėgrąžų aliejaus ir lanolino rūgšties gyvybiškai svarbių sveikiems ir žvilgantiems plaukams. Šampūnas neutraliai valo ne tik plaukus bet ir galvos odą. Aktyviai drėkina, gaivina plaukus. Plaukai tampa minkšti, žvilgantys ir purūs.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2009 03 17, 14:36)
Sveikos, gal zinot, kiek kainuoja pas mus Sebastian firmos sampunai ir kondicionieriai? Girdejau, kad gera firma, ryzausi isbandyt ir dabar mastau, ar ne per brangiai sumokejau ax.gif

kirpejos turi,kiek kainuoja,nepamenu. bet,atrodo,esu maciusi Sarmoje - paknisk www.sarma.lt ..... g.gif

Atsakyti
svetelis Paskelbta Šiandien, 14:53
  gal kas bandete sampunus is sios parduotuveshttp://www.everline.lt

labai domina si serija: AI SEMI DI GIRASOLE - saulėgražos gydomoji, maitinanti serija
Šampūnas nusilpusiems ir pažeistiems plaukams. Sudėtyje yra saulėgrąžų aliejaus ir lanolino rūgšties gyvybiškai svarbių sveikiems ir žvilgantiems plaukams. Šampūnas neutraliai valo ne tik plaukus bet ir galvos odą. Aktyviai drėkina, gaivina plaukus. Plaukai tampa minkšti, žvilgantys ir purūs.

Na aš everline turėjau STRUCTURA šampūna ir kaukę,nieko visai,bet daugiau nenoriu ax.gif Radau geresnių
Atsakyti