Kažkas teiravosi intensyviai drėkinančio šampūno, tai galiu rekomenduoti Hempz drėkinantį šampūną. Kai jį pirkau tai nebuvo mano sausi plaukai, bet po kelių plovimų jie tiek drėgmės gavo kad gavau pakeisti šampūną bet tuomet šis šampūnas puikiai tiks sausų plaukų šeimininkėms šiaip pati produkcija labai gera, nenusivyliau
QUOTE(Miaška @ 2009 03 07, 22:39)
Turėjau sausiems plaukams šampūną ir balzamą - labai patiko, bet brangoka, daugiau ir nepirkau.
O kokios butent savybes patiko?
QUOTE(FarQua @ 2009 03 08, 17:25)
Kažkas teiravosi intensyviai drėkinančio šampūno, tai galiu rekomenduoti Hempz drėkinantį šampūną. Kai jį pirkau tai nebuvo mano sausi plaukai, bet po kelių plovimų jie tiek drėgmės gavo kad gavau pakeisti šampūną bet tuomet šis šampūnas puikiai tiks sausų plaukų šeimininkėms šiaip pati produkcija labai gera, nenusivyliau
o kokia jo kaina ir kur jo galima isigyti?
girdejot sia savaite euro vaistineje 15 proc. nuolaida sampunams, reiks eit kazka pasiziuret ir nusipirkt
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 02, 14:17)
Na as kai plaunu 2kartus i savaite tai man tokio poveikio nebuvo, labai jis man patinka, bet va nuplauna spalva plauku, t.y dazus
Papildyta:
taip
Papildyta:
taip
zinok kai pasakiai, tai as labiau akreipiau demesi, na tikrai, labai greit nuplauna spalva
QUOTE(Deissy @ 2009 03 09, 12:02)
girdejot sia savaite euro vaistineje 15 proc. nuolaida sampunams, reiks eit kazka pasiziuret ir nusipirkt
O kur čia taip buvo parašyta ?
QUOTE(jadzka @ 2009 03 10, 13:44)
O kur čia taip buvo parašyta ?
Šiandien per teliką girdėjau P.S. su medaus kortele
QUOTE(Maluna @ 2009 03 10, 13:20)
Šiandien per teliką girdėjau P.S. su medaus kortele
Tai kad į El. paštą nieko negavau nors užsiregistravus esu...
o kokia jo kaina ir kur jo galima isigyti? girdejot sia savaite euro vaistineje 15 proc. nuolaida sampunams, reiks eit kazka pasiziuret ir nusipirkt ax.gif
Pirkau sarmoje. Atėjau ten su tuo tikslu ir žinojau kad pirksiu tas priemones. Pardavėja priėjusi jas labai išgyrė, sakė pati naudoja. Jos plaukai buvo šviesūs, turbūt būdavo sausi, tai jai labai tiko tas šampūnas. Pirštai slydo tarp jos plaukų Na o kaina šampūno 59 LT dar balzamas iš tos pačios serijos giliai drėkinantis kaina apie 65 LT
Turbut siam reikalui reiktu atidaryti nauja temablogi sampunai, taciau matau kad kai kurios is jusu uzsiminete apie SLS butent sioje temoje. Tai dar karteli apie Sodium Laureth Sulfate. SLS galima rasti ne tik sampunuose bei kremuose, bet dantu pastose! Tai isties labai rimta bukime akylos ir atidziai rinkimes preke!
Paskaitykit:
cia
cia
ir cia
Paskaitykit:
cia
cia
ir cia
QUOTE(sakuraziede @ 2009 03 11, 21:59)
Turbut siam reikalui reiktu atidaryti nauja temablogi sampunai, taciau matau kad kai kurios is jusu uzsiminete apie SLS butent sioje temoje. Tai dar karteli apie Sodium Laureth Sulfate. SLS galima rasti ne tik sampunuose bei kremuose, bet dantu pastose! Tai isties labai rimta bukime akylos ir atidziai rinkimes preke!
Paskaitykit:
cia
cia
ir cia
Paskaitykit:
cia
cia
ir cia
yra atskira tema apie SLS, jau daug kartu sneketa....