As jau nusiunciau laiska , moderuoja kaip supratau - cikadele.
Dar karta, Atsiprasau
QUOTE(Wika 111 @ 2009 01 29, 13:29)
As jau nusiunciau laiska , moderuoja kaip supratau - cikadele.
Dar karta, Atsiprasau
Dar karta, Atsiprasau
as ir pati jau nusiunciau ar manes cia atsiprasai???? baik juokus, cia as apsizioplinau, Tu juk ę minutem uz mane greitesne buvai
tiek skaičiau, jau visai nebesigaudau šiandien parduotuvėj stovėjau ir skaičiau šampūnų sudėtis, visi su tais blogais ingridientais tai kokį merginos perkat ekologišką ir kur?
ačiū už info
ačiū už info
QUOTE(astuškinas @ 2009 01 29, 17:37)
tiek skaičiau, jau visai nebesigaudau šiandien parduotuvėj stovėjau ir skaičiau šampūnų sudėtis, visi su tais blogais ingridientais tai kokį merginos perkat ekologišką ir kur?
ačiū už info
ačiū už info
Vat as irgi noreciau suzinot, ka perkat
QUOTE(Kabuki @ 2009 01 29, 18:52)
jei norite be SLS ir parabenu sampuna, tai kol kas is mano atrastu yra: Natura Siberica (tie rusiski, buna norfoj, kosmadoj, eurovaistinej, turiu nusipirkus bet dar neisbandziau),kaina - 19 lt norfoj (sampunai ir balzamai, butelis 400ml talpos), 23 lt Kosmadoj. Yra dar Live Clean, neseniai atsirado Eurokos parduotuveje, ten 98 procentai naturaliu ingridientu, ispudinga sudetis, vien zoleliu ekstraktai. kaina - 12 lt uz 350 ml buteli (sampunu ir balzamu kaina vienoda). Daugiau nesu pati ciupinejusi, bet zinau kad kitu firmu ekologisku sampunu yra pirkti vilniuje CUP 5 aukste kur yra ekologiskos kosmetikos salele, taip pat Panoramoje (irgi ne atskira parduotuve o prekybine salele), taip pat Helios City dangoraizyje yra bioboutique prekyviete, prekiauja ekologiska kosmetika. dar tarp rusisku sampunu reikia atidziau pasiknisti, bijau dabar suklysti ar Krasnaja linija ar Cistaja linija sampunai be parabenu ir SLS..siaip daug informacijos yra temeleje apie Ekologiska Gyvenimo Buda/Ekologiska Kosmetika, ten naturalistes paneles dalinas patirtimi, jei netingit paskaitykit,bet kaip supratau ten dauguma produktu siunciasi internetu is uzsienio, ir dauguma firmu man negirdetos visai visai
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 29, 20:27)
jei norite be SLS ir parabenu sampuna, tai kol kas is mano atrastu yra: Natura Siberica (tie rusiski, buna norfoj, kosmadoj, eurovaistinej, turiu nusipirkus bet dar neisbandziau),kaina - 19 lt norfoj (sampunai ir balzamai, butelis 400ml talpos), 23 lt Kosmadoj. Yra dar Live Clean, neseniai atsirado Eurokos parduotuveje, ten 98 procentai naturaliu ingridientu, ispudinga sudetis, vien zoleliu ekstraktai. kaina - 12 lt uz 350 ml buteli (sampunu ir balzamu kaina vienoda). Daugiau nesu pati ciupinejusi, bet zinau kad kitu firmu ekologisku sampunu yra pirkti vilniuje CUP 5 aukste kur yra ekologiskos kosmetikos salele, taip pat Panoramoje (irgi ne atskira parduotuve o prekybine salele), taip pat Helios City dangoraizyje yra bioboutique prekyviete, prekiauja ekologiska kosmetika. dar tarp rusisku sampunu reikia atidziau pasiknisti, bijau dabar suklysti ar Krasnaja linija ar Cistaja linija sampunai be parabenu ir SLS..siaip daug informacijos yra temeleje apie Ekologiska Gyvenimo Buda/Ekologiska Kosmetika, ten naturalistes paneles dalinas patirtimi, jei netingit paskaitykit,bet kaip supratau ten dauguma produktu siunciasi internetu is uzsienio, ir dauguma firmu man negirdetos visai visai
o blyn, aciu uz tokia super info
Nera uz ka, negaila beje, as ja beveik visa susirinkau is SM forumiuku
Dabar bandau šampūna iš Weledos, su rozmarinais, tai kaip bebūtų keista, pleiskanos man po dviejų plovimų beveik išnyko... Na, bet ten sudėty nieko baisaus nėra, o ir plaukai tokie visai nieko atrodo. Na, bandysiu toliau ir žiūrėsiu, kas gausis
o kokios yra dar negeros medziagos sampune?
o kas tas SLS? ku jis blogo plaukui daro?
QUOTE(Deissy @ 2009 01 29, 20:39)
o kokios yra dar negeros medziagos sampune?
na, SLS yra Sodium Lauryl (laurethe beveik tas pats) Sulfate trumpinys, tas pats yra ir amonium lauryl sulfate, tai medziaga kurios deka sampunas putoja. jo deda ir i duso zele, ir i grindu ploviklius, ir i automobilinius sampunus. irodyta, kad si medziaga agresyvi, sukelia alergines reakcijas, pleiskanojima, sausina oda. nors yra ir kita nuomone - jei ta medziag butu tokia jau bloga, ja uzdraustu visai. na, bet geriau pasisaugoti..
QUOTE(Kabuki @ 2009 01 29, 18:52)
as perku weledos rozmarinu sampuna:) jis labai super, nes nuostabiai purina plaukus ir pleiskanos isnyko, tik tiek kad jame yra SLS, tai vienintelis negeras ingridientas tik tiek kad jo ten labai mazai:) jei norisi sertifikuoto ekologisko sampuno tokie yra urtekram, daug ten ju rusiu yra, a sjau du turejau man be galo patiko ir kaina nesikandzioja uz 250 ml tik 20 lt:)
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2009 01 28, 20:11)
gal kas naudojate koki sampuna riebiems plaukams, siaubingai riebaluojasi plaukai
pabandyk weledos rozmarinu sampuna, mano riebus plaukai tai jiems jis labai labai tiko:)
Stai kokia svetaine atradau: http://www.cosmeticsdatabase.com/ Ten galima ivesti produkto pavadinima ir visos jo sudetines dalys yra paaiskintos, taip pat galima kokia nors sudetine dali ivesti, kad ir ta SLS, ir tuomet ismes visa informacija apie ji Patyrinejau taip kai kuriu produktu sudeti, tai ojojoi
Papildyta:
Papildyta:
Aciu uz informacija
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 29, 19:27)
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2009 01 29, 20:50)
Aciu uz informacija